BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 7 miesiąc temu #1034597 przez natB
Nie nie kolki to na pewno nie są... Ja pamiętam u Władka kolki to był godzinny okropny płacz, a tu to jest marudzenie i wrzask, a jak wezmę na ręce jest spokój :).. A powiedz mi w chuście można karmić?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 7 miesiąc temu #1034598 przez nati.olsztyn

natB napisał: Nie nie kolki to na pewno nie są... Ja pamiętam u Władka kolki to był godzinny okropny płacz, a tu to jest marudzenie i wrzask, a jak wezmę na ręce jest spokój :).. A powiedz mi w chuście można karmić?

Nie powinno się jednak ja to robilam.

8 lata 7 miesiąc temu #1034603 przez magmus88
Aggi - tak, dałam batonik na górę ciasta :)

8 lata 7 miesiąc temu #1034607 przez Nefri
Dziewczyny, doradzcie mi jakaś chuste tak max do 200zl. Nie obraze się jak będzie tańsza. Da się w ogóle kupić cos dobrego w tej cenie?

8 lata 7 miesiąc temu #1034609 przez natB
nefri nie wiem jakie masz doświadczenie w chustowaniu.. Ale ja doczytałam, że na początek najlepiej ze splotem skośno krzyżowym.. Bawełna, bo ładnie się dociaga... Mi koleżanka mówiła, żebym wzięła mieszankę bawełny i bambusa na lato, ale myślę, że w bawelnie mała mi się nie zgrzeje a po drugie wiecie jak te lata u nas wyglądaja :whistle:
Ja kupiłam Little frog długość 4,2 m, właśnie 100% bawełny :) za 175 zł :) zaraz pokaże jaka :)

8 lata 7 miesiąc temu #1034610 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale nati to jest spec od chust :) także na pewno Tobie coś doradzi :)
Załączniki:

8 lata 7 miesiąc temu #1034612 przez Miluniaa
magmus tak zachwalacie ta krowe, ze chyba sama sie skusze i zrobie B) a na sama gore to mase tez dajesz i na to prince polo czy bez masy sypiesz?? :whistle:

moje dziecko od 3 dni wieczorem nie chce spac drze sie jak tylko probuje uspac, a widze, ze zmeczona jak cholera ... Marudzi i pozniej na reku zasypia... tak sie zastanawiam co to moze byc ? jakis skok? A moze zeby? jezuuuu daj mi sile :whistle: :evil:

8 lata 7 miesiąc temu #1034613 przez magmus88
Milunia - No powiem Ci, że ciasto bardzo dobre a smaczne.... jeżeli biszkopt wyjdzie Wam np. za suchy to można go delikatnie skropić czy to alkoholem rozcieńczonym czy np. kawą....
Tak, daję na górę trochę masy :) żebyb prince polo się miało to czego przykleić :D Ale ten batonik to taki dodatek... wcale nie musi go być :) możecie np starkować kostke czekolady albo zostawić samą masę....

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034615 przez nati.olsztyn
nefri Spokojnie do 200 kupisz porządną chustę. Tak jak Nat pisze na początek najlepsza tkana splotem skośno-krzyżowym, bawełniana i fajnie sie pracuje z używaną- jest "zlamana" więc łatwiej się dociąga. Jeśli masz konto na fb to tam jest kilka grup sprzedażowych gdzie dziewczyny sprzedają sliczne, zadbane, wykochane "szmatki":) ("chusty sprzedam/kupię/zamienię", "chusty na każdą kieszeń", "nosimy dzieci bazarek"). Jakbym czegoś nie napisala A to pytaj:)

8 lata 7 miesiąc temu #1034617 przez dodi
Aggi i jak tam? @ przyszła ?
u mnie na razie bez zmian ale test negatyw brzuch boli coraz mocniej wiec pewnie @ przyjdzie lada moment . :(

8 lata 7 miesiąc temu #1034619 przez nati.olsztyn
Milunia Milunia mozliwe, że Mala jest przebodźcowana - za dużo wrażeń w ciagu dnia i dlatego potem nie może zasnąć. Możesz sprobowac wcześniej ją wyciszac przed snem, polecam tez masaż Shantala przed kąpielą. :)

8 lata 7 miesiąc temu #1034621 przez nati.olsztyn
nefri Jeszcze firmy z tych tańszych: nati/ natibaby, lenny lamb, little frog.

8 lata 7 miesiąc temu #1034622 przez aggi
Witam się :-) 15st słońce aaaa będzie dziś pięknie :-)

magmusahaaa :-) będę robić ! A bardzo się boję bo mi biszkopt nie wychodzi za bardzo :p a masy krowkowej ile dawalas!?

milunia policz sobie tygodnie i zobacz w tabeli czy to skok :-) tylko liczysz od terminu kiedy się miała urodzić :-) a może za długo ją przeciagasz wieczorem i potem marudzi???

dodi robiłas test dziś? Ja czekam na listonosza ;) narazie cisza u mnie, ale pobolewa. Nie liczę raczej na dobre wieści. Za ciebie kciuki trzymam :-)

8 lata 7 miesiąc temu #1034623 przez dodi
Aggi tak dziś robiłam nie wytrzymałam ...teraz znów brzuch przestał boleć nic z tego nie kumam trzeba czekać...
Dziewczyny gracie w lotto ? Jutro mega kumulacja 60mln ...fajnie jak by wygrało pare osób

8 lata 7 miesiąc temu #1034624 przez dodi
Sandruska co u ciebie? Jak się czujesz?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka