BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 7 miesiąc temu #1034440 przez aggi
nefri zawsze zadaję sobie to samo pytanie. W 90% przypadków właśnie jest tak jak piszesz....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 7 miesiąc temu #1034442 przez aklim88
Brown - gratuluje nowej pracy. Moze to jest akurat to czego Ci potrzeba. Odblokujesz sobie troche głowę i będziesz szczęśliwsza

Nat, Pumcia - mi Robert tez tak wisiał. Zaczełam mu w koncu dawać smoczek. Polecam nuk rozmiar 0 (0-2mies) ja używasz lateksowych, ale są tez sylikonowe. Bardzo fajne, bo są malutkie i Robert od razu go polubił.

Pumcia - Szumuś przecudowny

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Podziękowania: brown24

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034443 przez aklim88
Nefri - my tak jak Ty. Żyjemy sobie sami. Najgorsze tylko jak moi rodzice w odwiedziny przyjadą, bo na dłużej i wtedy są zawsze spięcia. Kiedyś jeszcze było tak, ze oni mnie na cos nagabywali, udało im sie mnie przekonać i przez to miałam spięcia z P. A teraz to juz sie nie daje przekonać i tylko z nimi mam spięcia, bo jestem juz przewrażliwiona na tym punkcie

Milunia - oj wiem o czym piszesz. Ja nie chciałam słyszeć o drugim dziecku dopóki Ala nie miała dwóch lat. A zaczełam myślec dopiero jak miała 2,5-3. Także życzę Ci wyniku po Twojej myśli. A co do teściowej, to uważam, ze niektórzy ludzie zwyczajnie nie powinni miec dzieci

Sandra - w UK badanie cukru tak samo wyglada. Rano piłam w domu glukozę, a potem jechałam na pobranie krwi do przychodni i to wszystko. Pobierali tylko raz.

8 lata 7 miesiąc temu #1034444 przez aklim88
Ucina mi posty :evil: :evil:

8 lata 7 miesiąc temu #1034445 przez aklim88
Aggi - dziekuje ze pytasz. U nas pfu pfu ok. Robert szybko rośnie. Ma w miarę stałe pory snu. Jest radosny. Marudzi tylko jak jest zmęczony. Ala jest kochana. Uczy sie jeździć na rowerze na dwóch kolkach. Jakoś sie trzymamy ze zdrowiem. A jAk u Ciebie? Jak dieta? Ja zaczełam ostatnio pic koktajle owocowo warzywne i czuje sie po kich jakoś lepiej.

A co do teściowych, to ja jestem w tych kilku procentach, bo i ja sie z nia lepiej dogaduje niż ze swoimi rodzicami. A ona ze mną lepiej niż z własna córka. W ogóle mamy luźna relacje.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 7 miesiąc temu #1034447 przez niagara
Biedne jesteście z tymi teściowymi.

Mi trafiła się w porządku kobieta, a nawet z nią lepiej się dogaduję niż z moją matką :)

W niedzielę się czymś zatrułam i cały poniedziałek leżałam w domu, tak mnie czyściło :sick: :pinch: a moja teściowa specjalnie wczoraj do sklepu pojechała, żeby dla mnie dzisiaj, jak na obiad pójdziemy, rosół ugotować, w razie jakbym jeszcze nie mogła nic jeść ;)

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034448 przez Miluniaa

8 lata 7 miesiąc temu #1034452 przez aggi
aklim super że u Was w końcu kolorowo :-) a moja dieta nie pytaj nawet ;) ostatnio stwierdziłam że potrzebuję ciąży żeby zdrowo się odzywiaci pilnować tak na 100%. Chyba tylko to by mnie trzymało żeby 'nie truc' dziecka...

8 lata 7 miesiąc temu #1034453 przez Pumcia
Aklim ja mam ten smoczek z nuka i używam go od pierwszego dnia, czasem Szymka oszukuje bo jak widzę że nie jje a ssie sutek to jak tylko puści-wtykam mu smoczek:) pokrzywi się chwilę ale zawsze go wciągnie :P

Ja też nie mam co narzekać na swoją teściowa, mieszka 160km od nas:)ogólnie nie jest zła, do niej bardziej by pasowało - zaglaskalaby kotka. W sumie zaproponowała mi żebym przyjechała do nich na dłużej jak mąż wyjedzie, w sumie zastanowię się - fajnie wiosnę na wsi posiedzieć :p

8 lata 7 miesiąc temu #1034454 przez Pumcia
:angry: tyle każdej napisałam a tylko tyle poszlo - w dup.... z tym pisaniem na telefonie :/

8 lata 7 miesiąc temu #1034464 przez Miluniaa
Ciocia milunia tak na szybko :woohoo: test juz niepotrzebny :woohoo: :woohoo: :woohoo: w koncu nadeszla, chyba jeszcze nigdy nie cieszylam sie tak z jej nadejscia ;p :whistle:
takze tego 2 miejsca nadal wolne B)
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 7 miesiąc temu #1034465 przez Pumcia
Hahahahha Milunia pewnie dziś spożyje alkohol z tej radości :laugh:

8 lata 7 miesiąc temu #1034467 przez nati.olsztyn
milunia To super! Doczekalas się.:) Ile dni miał cykl?

brown Gratuluję dostania pracy!:)

Mojej owu jak nie bylo tak nie ma a dziś 16dc, zapowiada się dlugi cykl. Nie wydaje mi się zebym.karmila ostatnio więcej wiec może przez tą infekcje sie wszystko rozregulowalo. Dobrze że się jeszcze nie staramy;)
Podziękowania: brown24

8 lata 7 miesiąc temu #1034468 przez Miluniaa
nati 39 dni ale czekam na rozkrecenie bo jak na razie cos slabo :blush:
puma chdz do mnie mam zimne piwko :laugh: :laugh: :laugh:

8 lata 7 miesiąc temu #1034469 przez nati.olsztyn

Miluniaa napisał: nati 39 dni ale czekam na rozkrecenie bo jak na razie cos slabo :blush:
puma chdz do mnie mam zimne piwko :laugh: :laugh: :laugh:

Upsss... To Ty może lepiej nie pij tego piwa... Wiesz o czym pomyślałam, jednak nie będę tego głośno"mówić" żeby Cię nie denerwować ;) niech się rozkreci ttak jakk chcesz.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka