BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 7 miesiąc temu #1034349 przez magmus88
hej :)

Nati - upiekłam ciemny biszkopt przełożóny kremem kajmakowym z prażonym słonecznikiem a drugie też na ciemnym spodzie, z masą budyniową a na górze mus truskawkowy w galaretce.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034352 przez majka1987gnoWlkp
hej bry.....
dawno mnie nie było... czytałam po łepkach ale widziałam zdjecia slicznych dzieci z Wojownicza Helenka na czele.... puma nie pamietam czy gratulowałam wiec robie to jeszcze raz!!

u mnie bez zmian... zajebana robota jestem... 2 dzieci... ciaza.... ehhh juz mm dosc... do tego mam ospe w domu.... Tosia chora wiec zaraz i misie obsypie.... nogi na krzyz zeby Neli nie rodzic zbyt wczesnie zeby było po wszystkim... a ona juz 3300 prawie.... o loosie
pozdrawiam Was serdecznie

[/url [/url]

8 lata 7 miesiąc temu #1034353 przez natB
A ja dziś padam o mamo... Moje dzieci śpią Maks do 6.. I potem się zaczyna jazda bez trzymanki, dziś z Helena.. Bo ciągle cyc ręce i najlepiej, jakbym z nią cały czas rozmawiała, a ona patrzy się na mnie tymi wielkimi oczetami :P... Padła jakieś 1,5 h temu.. Wzięłam się za obiad, dobrze, że mąż wziął Władka na dwór. Marzy mi się sen.. Mała dziś miała pobudki o 1,3,5 i chwile po 6... Szczerze na prawdę umieram od braku snu..

majka a dziękuję ;).. Kurna podziwiam Ciebie, trójka maluchów w domu euh... W sumie jedno jeszcze w brzuchu... Zdrówka dla dziewczyn, niech najmłodsza poczeka bo będziesz miała istny hardcore w domu.. A karmilas starsze piersią? Jak teraz planujesz?

nati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ogólnie powiedzcie mi, czy przez Wit D Helena może mieć problemy z kupa? Zapodalam jej pierwsze dawkę przed wczoraj i zrobiła wczoraj raptem 3 kupy, gdzie ogólnie była niespokojna... Dziś nie podałam jej Wit D..dałam dicoflor i od razu poszła mega kupa... Po powrocie ze szpitala zapomniałam o tej Wit D i mała robiła po 6-7 razy... Euh

8 lata 7 miesiąc temu #1034355 przez Pinezka
Sliczne fotki maluchow :) A Szymus faktycznie mysliciel ;) Helenka super wloski ma, taka czuprynka ;) A twoja mala Miluni to dobrze sie maskuje, bo wcale na terrorystke nie wyglada :lol:

Nat, ja dawalam wit D i kupy byly od poczatku z 6 razy dziennie, wiec albo to nie to, albo taka Helenki uroda. A tesciowa masz faktycznie nieprzecietna.... Nati, ty tez. Ja sie do mojej ostatnio przekonuje, ale pewnie tylko do kolejnego dziwnego komentarza, bo moja ma fazy :P

Majka, ja cie bardzo podziwiam :kiss:

Informuje, ze zaczelam brac kwas foliowy ;)

8 lata 7 miesiąc temu #1034356 przez majka1987gnoWlkp
nat moje panny obie na cycu były do 7-8 mc... tyle uznałam ze starczy :) teraz tez tak mam w planie
co do wit D... nie pamietam która ale jedna z firm ma wit D która powoduje problemy z brzuszkiem- wiec jesli piszesz ze młoda niespokojna to pewnie ta....

[/url [/url]

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034357 przez aggi
Witam się B)

magmus aaaaaa ale bym jadła takie pysznosci :-)

majka kurka u ciebie wszystko na raz się zebrało. Współczuję! I przytulam!! Dasz radę! Kto jak nie ty :kiss:

nat powiem Ci właśnie że jedyne co mnie przeraża jakbym miała mieć dwójkę to właśnie brak snu...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pinezka właśnie sobie pomyślałam że

8 lata 7 miesiąc temu #1034358 przez niagara
Dziewczyny ja tak na szybko po wizycie :)

Badania w porządku, przezierność karkowa w normie, maleństwo rośnie wszystko ok :laugh:

Słonecznego długiego weekendu :)
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 7 miesiąc temu #1034371 przez nati.olsztyn

8 lata 7 miesiąc temu #1034375 przez aklim88
Cześć. Podczytuje Was na bieźąco, ale podziębiona ostatnio chodzę i mało siły mam na wszystko wiec sie nie odzywam.

Jakie cudowne dzieciaczki widzialam. Słodkości.

A propo kosmetyków Johnson. Ostatnio u nas była afera, ze oliwka jest rakotwórcza, ale nadal sprzedają

Nati - moze owulacja? A mam do Ciebie pytanie. Mały nie lubi byc karmiony. Jak mu próbuje dawać łyżeczka czy na palcu to nie kontroluje tego ile ma w buzi, nie przeżuwa, krztusi sie i wymiotuje. Zaczełam wiec stosować blw. Jak trzyma sobie raczka i sam pakuje do buzi, to jest ok. Tylko nie wiem co na poczatku mu najlepiej dawać zeby sobie z tym radził. Banana czy gotowana marchew rozkwasi i ręce. Najlepiej mu idą chrupki, chleb pokrojony w słupki i makaron penne, ale chciałabym jakoś urozmaicić mu dietę. Pisałaś, ze Mary nie jadła łyżeczka. Od czego zaczynałaś i jak to potem wyglądało

Milunia - cos tu chyba ściemniasz, ze ta przesyłka z gemini nie doszła :P :P dawaj tu teściora, bo dawno nie było

Moim rozwiązaniem na brak snu jest kładzenie sie wczesnie spac. Robert zasypia na noc przed 20, Ala przed 21, a ja ide spac przed 22, wstajemy 7:30 i jakoś da się żyć mimo, że Robert budzi się kilka razy w nocy, ale spi w tym dostawianym łóżeczku wiec tylko cyc podłączam i zasypiam.

Ściskam Was wszystkie bardzo mocno

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

8 lata 7 miesiąc temu #1034376 przez nati.olsztyn
aklim Mary na pierwszy stały posiłek dostała pietruszkę i marchewkę pokrojoną w słupki u ugotowaną na parze. Potem co kilka dni dodawalam jakies nowe warzywa, owoce, ryż no i kasze są świetne np. pęczak na początek.
Później cos więcej napiszę bo teraz szykujemy sie do wyjazdu:)

8 lata 7 miesiąc temu #1034377 przez aggi
niagara najważniejsze że malenstwo zdrowe :kiss:

nati mnie mocno ciągnie ból jak owu mam. Nieprzyjemne to. Mam pozytyw na teście owu, a za kilka h taki ból.

aklim zdrówka!!

Dziewczyny udanej niedzieli! My wczoraj spontanicznie zmieniliśmy plany i zrobiliśmy ognisko z kielbaskami :-) i dobrze bo dziś pogoda sie popsula :D także dziś siedzimy w domu. Buziaki!

8 lata 7 miesiąc temu #1034378 przez natB
Nauczcie Helenę zasypiać bez cyca XD.. Kurna dobija mnie to na prawdę... W dzień jest kosmos z jej zasypianiem.. Tak, jak teraz nie śpi od 7 juz, ani myśli o spaniu.. Co pocyca, odloze ja do łóżeczka i potem znowu płacze lub marudzi... Wciskam jejjuz smoka, bo tak mogę do 13 z nią walczyć, a potem jak juz zaśnie to do 20 ciężko ją dobudzic.. No nic upieralam się, żeby jej nie dawać smoka, ona w sumie nie chciała, ale muszę jej wciskać, bo nie da rady... Grr

A co do braku snu, wszystko ładnie pięknie, bo ja też ja przystawie i często zasypia ze mną w łóżku, ale u nad maluchy wstają o 6 albo i często przed 6.. Istny kosmos... No nic jakoś musze to ułożyć nam, bo jak tak dalej będzie mi Helena wywijac to basta na cycka, przy dwójce to jest temat nie do ogarnięcia... Eh ale cały czas wierzę, że damy rade, bo małej to jest potrzebne tymbardziej, że jest dzieckiem na razie nieszczepionym i nie chce, żeby nam się rozchorowala euh...

Ooo cicho matka wygrała :D Helena padła :D

8 lata 7 miesiąc temu #1034379 przez miśka23
Ja wpdam tylko na chwilę, żeby sie pochwalić ze moja Oleńka jest już na świecie. Urodziła sie 25.04 o godz 8:25 przez cc. Z wagą 2630g i 54 cm, dostała 10 pkt. To która zajmuje moje miejsce??

8 lata 7 miesiąc temu #1034381 przez brown24
Miska Gratulacje :) :)pokaz nam kruszynkę.

8 lata 7 miesiąc temu #1034383 przez nati.olsztyn
Miśka Gratuluję!!!:) Jaka kruszynka z Twojej córeczki:)Pozdrawiamy!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka