- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati - upiekłam ciemny biszkopt przełożóny kremem kajmakowym z prażonym słonecznikiem a drugie też na ciemnym spodzie, z masą budyniową a na górze mus truskawkowy w galaretce.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
dawno mnie nie było... czytałam po łepkach ale widziałam zdjecia slicznych dzieci z Wojownicza Helenka na czele.... puma nie pamietam czy gratulowałam wiec robie to jeszcze raz!!
u mnie bez zmian... zajebana robota jestem... 2 dzieci... ciaza.... ehhh juz mm dosc... do tego mam ospe w domu.... Tosia chora wiec zaraz i misie obsypie.... nogi na krzyz zeby Neli nie rodzic zbyt wczesnie zeby było po wszystkim... a ona juz 3300 prawie.... o loosie
pozdrawiam Was serdecznie
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
majka a dziękuję .. Kurna podziwiam Ciebie, trójka maluchów w domu euh... W sumie jedno jeszcze w brzuchu... Zdrówka dla dziewczyn, niech najmłodsza poczeka bo będziesz miała istny hardcore w domu.. A karmilas starsze piersią? Jak teraz planujesz?
nati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ogólnie powiedzcie mi, czy przez Wit D Helena może mieć problemy z kupa? Zapodalam jej pierwsze dawkę przed wczoraj i zrobiła wczoraj raptem 3 kupy, gdzie ogólnie była niespokojna... Dziś nie podałam jej Wit D..dałam dicoflor i od razu poszła mega kupa... Po powrocie ze szpitala zapomniałam o tej Wit D i mała robiła po 6-7 razy... Euh
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Nat, ja dawalam wit D i kupy byly od poczatku z 6 razy dziennie, wiec albo to nie to, albo taka Helenki uroda. A tesciowa masz faktycznie nieprzecietna.... Nati, ty tez. Ja sie do mojej ostatnio przekonuje, ale pewnie tylko do kolejnego dziwnego komentarza, bo moja ma fazy
Majka, ja cie bardzo podziwiam
Informuje, ze zaczelam brac kwas foliowy
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
co do wit D... nie pamietam która ale jedna z firm ma wit D która powoduje problemy z brzuszkiem- wiec jesli piszesz ze młoda niespokojna to pewnie ta....
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
magmus aaaaaa ale bym jadła takie pysznosci
majka kurka u ciebie wszystko na raz się zebrało. Współczuję! I przytulam!! Dasz radę! Kto jak nie ty
nat powiem Ci właśnie że jedyne co mnie przeraża jakbym miała mieć dwójkę to właśnie brak snu...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pinezka właśnie sobie pomyślałam że
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Badania w porządku, przezierność karkowa w normie, maleństwo rośnie wszystko ok
Słonecznego długiego weekendu
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Jakie cudowne dzieciaczki widzialam. Słodkości.
A propo kosmetyków Johnson. Ostatnio u nas była afera, ze oliwka jest rakotwórcza, ale nadal sprzedają
Nati - moze owulacja? A mam do Ciebie pytanie. Mały nie lubi byc karmiony. Jak mu próbuje dawać łyżeczka czy na palcu to nie kontroluje tego ile ma w buzi, nie przeżuwa, krztusi sie i wymiotuje. Zaczełam wiec stosować blw. Jak trzyma sobie raczka i sam pakuje do buzi, to jest ok. Tylko nie wiem co na poczatku mu najlepiej dawać zeby sobie z tym radził. Banana czy gotowana marchew rozkwasi i ręce. Najlepiej mu idą chrupki, chleb pokrojony w słupki i makaron penne, ale chciałabym jakoś urozmaicić mu dietę. Pisałaś, ze Mary nie jadła łyżeczka. Od czego zaczynałaś i jak to potem wyglądało
Milunia - cos tu chyba ściemniasz, ze ta przesyłka z gemini nie doszła dawaj tu teściora, bo dawno nie było
Moim rozwiązaniem na brak snu jest kładzenie sie wczesnie spac. Robert zasypia na noc przed 20, Ala przed 21, a ja ide spac przed 22, wstajemy 7:30 i jakoś da się żyć mimo, że Robert budzi się kilka razy w nocy, ale spi w tym dostawianym łóżeczku wiec tylko cyc podłączam i zasypiam.
Ściskam Was wszystkie bardzo mocno
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Później cos więcej napiszę bo teraz szykujemy sie do wyjazdu:)
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nati mnie mocno ciągnie ból jak owu mam. Nieprzyjemne to. Mam pozytyw na teście owu, a za kilka h taki ból.
aklim zdrówka!!
Dziewczyny udanej niedzieli! My wczoraj spontanicznie zmieniliśmy plany i zrobiliśmy ognisko z kielbaskami i dobrze bo dziś pogoda sie popsula także dziś siedzimy w domu. Buziaki!
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
A co do braku snu, wszystko ładnie pięknie, bo ja też ja przystawie i często zasypia ze mną w łóżku, ale u nad maluchy wstają o 6 albo i często przed 6.. Istny kosmos... No nic jakoś musze to ułożyć nam, bo jak tak dalej będzie mi Helena wywijac to basta na cycka, przy dwójce to jest temat nie do ogarnięcia... Eh ale cały czas wierzę, że damy rade, bo małej to jest potrzebne tymbardziej, że jest dzieckiem na razie nieszczepionym i nie chce, żeby nam się rozchorowala euh...
Ooo cicho matka wygrała Helena padła
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa