- Otrzymane podziękowania: 137
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi mi się wydaję (oczywiście po czasie), ze te szczoteczki to takie turbo rewelacyjne nie sa bo jednak działają powierzchniowo, a nie tak dogłębnie jak byśmy chciały. Musiałby mieć nanometryczne te włoski, a taka to nie wiem ile by kosztowała Ja też zdecydowała się jeszcze na serum,mam akurat z bielendy, koszt podobny jak tego co brown podrzuciła i jestem uzależniona ciut od peelingów. Ale teraz nawet to nie pomaga
Nati zdrówka wiele Ci życzę! Trzeba było ubrać kask na piknik jak dzieci, ochronił by Cię!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
brown u mnie 24dc a cykl szykuje się 31 dniowy. Termin @ 6.05. Jacie dzięki może tam coś dla siebie znajdę nosz muszę coś z tym zrobić ....
ziaa no muszę się zagłębic w kwestie kosmetyków, ale myślałam że ta szczoteczka pomoże lepiej wprowadzić kremy peelingi itd
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- WiolkaKlaman
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Jeden zabieg peelingu u kosmetyczki to cena 30 zł - a tak mogę sobie sama w domku robic
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Puma!!!!!!!!!! Ale Ci się myśliciel trafił hahaha. Słodziak niemozłiwy
Dziewczyny, które piszą o problemach skórnych twarzy.... niech Brown mnie zgani jak coś :PP - polecam kwasy (najlepiej u kosmetyczki) tylko, że pora roku nie ta .... ale tak na przyszłość u mnie się sprawdziło Nawet kupiłam sobie do domu i używam... tzn używałam :PP
Kurczę tak zachwalacie tą gemini.... musze tam zajrzeć.
Ja mam dziś wizytę... jeżeli się nic nie zmieniło to będzie mój lekarz (ten po zawale). Tak się cieszę, ze wrócił! Ciekawe jak moja waga.... Bo co lekarz to inna hehehe. Ale trzymam się tej - bo tą mam wpisywaną do karty.
Co do wizyty u diabetologa (to akurat jest fajna babka) ta niemiła to dietetyk... i jutro do niej idę ;// (aż mi się nie chce).... Więc u diabetologa ok. Wyniki w normie. Teraz jedynie muszę uważać, bo między 28 i 32 tygodniem cukry u kobiet ciężarnych jakby same się zwiększają... a później już zostają jednolinijne.... więc muszę obserwować u siebie ten skok. Póki co obejdzie się bez insuliny. Pani doktor pozwoliła mi czasami zgrzeszyć :PP więc nie ma najgorzej ehhehe.
No i na koniec szafa.... jest skończona hehehe. Tzn stoi ma półki, szuflady i drzwi heheheh... a no i drążki mąż jeszcze musi zamontować ledy w środku i będzie już gotowa na 100%. Więc za bardzo jeszcze nie mogę się do niej wprowadzić bo ciężko mu się będzie montowało te ledy. A, że wrócił dziś do pracy to będzie miał czas tylko popołudniami. Zdjęcie załącze później bo najpierw muszę je zrobić :PP
Powiem Wam, ze powoli mi kwiatki wypuszczają na balkonie hahah.
Ach i byłam wczoraj na szkole rodzenia. tematem była kąpiel.... Trochę byłam zaskoczona jak Pani nam pokazała, zeby myć dziecko na stole tzn. namydlić je i dopiero później wsadzić do wanienki, zeby je opłukac..... później tylko powiedziała zdanie "oczywiście jak ktoś chce to można od razu wsadzić do wanienki i tam namydlać". Tzn nie wiem jakie Wy macie z tym doświadczenie ale moje jest takie, ze dzidziusia od razu się wsadza do wanienki
To do usłyszenia! Zamelduję się po wizycie
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Z tym że pierwsza to koszt ok 600zl Dla mnie jednak za dużo.Ta z linku zaś ok 200zl, ma 3 końcówki,zwykłą delikatniejsza z włosiem, silikonowa która lepiej "łapie" zaskórniki, i trzecią do głębszego oczyszczania grubej skóry czy np. dekoltu, pleców itp.
Ziaa gumowa jest łatwiejsza do czyszczenia , ale każdą radziłabym zdezynfekować po użyciu np.skinseptem Do codziennego użytku polecam bo dogłębniej oczyszczają wszystkie zakamarki, a masując poprawiasz ukrwienie skóry.No ale wiadomo cudów na kiju to nie zdziałają
A i Wiolka dobrze gada do głębszego oczyszczania ultradźwięki czy mikrodermabrazja ( tą można w ciąży ) plus sonoforeza żeby głębiej wprowadzić np.serum
Magnus kwasy jak najbardziej! To serum migdałowe to właśnie przygotowanie pod peelingi kwasowe , zresztą migdałowy jest bardzo delikatny i można wykonywać go nawet latem ale oczywiście trzeba później stosować wysokie filtry
Ja sama raz na jakiś czas robię sobie sama w domu
Czekamy na foty szafy, a co do kąpieli nie mogłabym patrzeć jak dziecko trzepie sie z zimna na stole, odrazu siup do wanienki
Aggi to trzymam kciuki żeby te syfki byly
związane z hormonami..ciążowymi
Wiolka to właśnie polecam serum z biochemii, jest spory wybór! Noi bez sklepowego syfu , o prostym składzie.I jaka frajda jak można samemu zrobić
Chyba się rozpędziłam z tym pisaniem hehe Także bajo!
- WiolkaKlaman
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiolka ni z gruchy ni z pietruchy się tu urwalas, ale przynajmniej na temat dzięki każda rada mi się przyda
magmus my mamy wanienke od zawsze na stole na środku pokoju małego. I rozbieramy go i siup do wody. Od noworodka chwila relaksu, potem mycie i szybko na przewijak wytrzec i ubierać.
brown kuwa no ceny kosmiczne troszku 2 stowki jakoś jeszcze uzbieram ale 6 to przesada kurka ale poemata walnelas
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Aggi ja się pytam na co ty wydajesz te 400-500zl? pewnie głownie na pieluchy i chusteczki co? Ja to nawet nie liczę ile wydaje na dzieci. Ostatnio 800zl ponad wydałam na szczepionki. My się nie możemy w 700zl tygodniowki na życie zmieścić (taka sobie ustaliliśmy) , naprawdę nie wiem na co ta kasa idzie . Tymkowi pieluch już od ponad dwóch miesięcy nie kupuje, maly je tylko cyca, Tymek je to co my, kaszek tez specjalnych dla niego nie kupuje, je normalne owsianki, manne, pltki jaglane itp. Nosz masakra po prostu ile życie kosztuje.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
brown chowaj te pijaństwo!