BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 7 miesiąc temu #1034075 przez Nefri
Milunia ja się nie zalapalam na zdjęcia Zuzi :(
Magmus super te ciuszki, aż muszę poszukać czegos na olx.
Pumcia Moim chłopakom też waga bardzo spadała, Gumka na samym początku musiałam dokarmiac, bo byłam tydzień w szpitalu i mi kazali a z Etykiet wyszłam po dwóch dniach i pomimo, że waga na początku też sporo spadła, to nie dokarmiałam, bo się szybko zawinelam ze szpitala, a w domu na spokojnie i bez stresu rozkrecilam laktacje. Super, że i tobie się udało, bo takie porady, zeby dokarmiac, bo mało mleka, niestety zupełnie niepotrzebnie doprowadzaja do zaprzestania karmienia piersią.
Nat Tymek podobnie się zachowywal, dla Eryka byl miły, ale ogólnie widać było, ze cos go meczy, do mnie miał inny stosunek, faktycznie był glosny i taki jakiś nerwowy. sporo przez to plakalam, bardzo mi go brakowało, przez to, ze musiałam dużo uwagi poswiecac Erykowi, ale zapewniam Cie, prędzej czy później się to unormuje. musicie się z tym oswoić. Teraz Tymek jest sobą, chociaż przechodzi książkowy bunt dwulatka, ale to już odrębna historia ;)
Aggi Maks jest śliczny :)
Ziaja cholercia to faktycznie zabladzila gdzieś ta twoja @, ja to bym już jajko zniosła, nie znoszę czekać na cokolwiek ;) ale będzie dobrze, musi być... ale jestem ciekawa jak wyglądasz, ale nie mam fb, taka jestem zacofana ;)
Podziękowania: ziaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034076 przez Miluniaa
Specjalnie dla cioci Nefri ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: aggi, ziaa

8 lata 7 miesiąc temu #1034078 przez ziaa
Milunia cudne kiteczki!!! :woohoo:

Nerfi Fajnie słownik zmienił imiona Twoich Chłopaków:D
już kiedyś przecież wrzucałam na forum jak wyglądam! Jestem taka dobra, ze nie musisz szukać :D Proszę :D

Załącznik nie został znaleziony

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 7 miesiąc temu #1034079 przez Nefri
Ziaa Gumek i Etykiet, dobre :laugh: :laugh: :laugh: to faktycznie laseczka z Ciebie ;)
Miluniaa cudoooooooo!!!!!!!!! I już ma kucyczki, pieknosci :)

8 lata 7 miesiąc temu #1034081 przez aggi
Czolem B) ból głowy coś mi dokucza, czyżby zmiana pogody :huh: ? dziś tak pięknie słonecznie.. ale przez okno :P Poza tym niewyspana jestem !! Moje dziecko o 2.30 rozpoczęło zabawę, śmiał się, śpiewał i w ogóle :huh: Poszłam do niego dopiero jak zapłakał... uwaga .. była wtedy 4 !!! :huh: :dry: a zasnął ostatecznie przed 5 :blink: :blink: :blink: także tego... masakra :laugh: B) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

magmus dzięki :) Może uda mi się gdzieś wyhaczyć na Maksa taką ! Miałby na urodziny swoje jak znalazł.. elegancko ale nie jak śledź na otwarcie morza :P

nati aha :huh: człowiek się całe życie uczy :silly: :blush: może dlatego mi nigdy biszkopt nie wychodził?! :blush: JEZUS jakie pyszności :whistle: :ohmy: sto lat dla księżniczki :kiss: :kiss: :kiss:

cornick wiesz ja tak wolę jechać zaraz po mężowej wypłacie na zakupy :D potem wiemy ile kasiury nam zostaje, możemy odłożyć na inne rzeczy i nie martwić się, że nagle Maksowi czegoś braknie, a wiadomo - dziecko musi mieć wszystko zawsze na już :P

ziaa a głupie pytanie mam, tzn no wiadomo kto pyta nie błądzi.. ale myślałaś nad jakimiś konkretniejszymi badaniami? miałaś drożność robioną albo coś podobnego?

nowa to szybkiej @ i pozytywnego zakończenia kolejnego cyklu :silly:

nefri dzięki :) a Ty masz super imiona dla chłopaków :D takie.. oryginalne :D :evil: :evil: :evil:

milunia Zuzka rewelacyjna i te kucyki :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: weeeź TY tak napewno wyolbrzymiasz, że ona taka niedobra, a tu taki aniołeczek :evil: :whistle:

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034083 przez ziaa
Aggi Maksior nocny agent bardzo mi się podoba!! :evil: :evil: :evil: :evil:
no właśnie jestem teraz przyczajonym tygrysem na wszystkie tego typu badania i działania, tylko kurka wszystko miało ruszyć w szpitalu po samoistnej @ która jak wiesz zbłądziła. :huh: :dry: :unsure:

8 lata 7 miesiąc temu #1034086 przez aggi
ziaa nawet nie wiesz jak mi Cię żal.. plany macie, a tu wszystko w miejscu stoi... ach szkoda gadać. Trzymam kciuki!

8 lata 7 miesiąc temu #1034087 przez ziaa
hahahahah Aggi :evil: "Nawet nie wiesz jak mi Cię żal" .. Dzięki :silly: :evil: Nic nie poradzę, nie ma co nad tym dumać za bardzo ;)

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034088 przez aggi
Hodujące fasolkę lub groszka
Miluniaa- termin styczen 2016
natkka - termin marzec 2016
NatB-termin kwiecień 2016
Pumcia-termin kwiecień 2016

Laski przywołuje do porządku! Uaktualnijcie dane! Bo się bałagan robi ;)

ziajek to nie było złośliwie :silly: nie tym razem :silly:

8 lata 7 miesiąc temu #1034089 przez ziaa
Wiem, wiem :)

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034093 przez nati.olsztyn
Moja dwulatka;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
hehehe

8 lata 7 miesiąc temu #1034094 przez nati.olsztyn
Tu jeszcze coś;)

8 lata 7 miesiąc temu #1034096 przez Nowa...
Super dzieciaczki :)
Ziaa- a to kiedy do lekarza ruszasz? Mnie już trafia, że @ nie ma, a dziś 38dc. :woohoo:
Brown- odezwij się co słychać u Ciebie :) ?
Wiecie co mi się podoba w tym forum :) ? To, że te dziewczyny którym się już udało urodzić szkraby, jak i te zafasolkowane nadal wspierają te dalej się starające :) Kiedyś na pewno wszystkie będziemy zafasolkowane i tego wszystkim wam życzę :) oczywiście tym, które teraz tego chcą :laugh:
Jak Julka, Paula u Ciebie ? :)
Podziękowania: brown24

8 lata 7 miesiąc temu #1034099 przez niagara
Nowa a Ty powtarzałaś bete? Coś mi chyba umknęło :pinch: :evil:

Nati ale fajowr to ciasto, aż ślinka mi cieknie :woohoo: Weź wyślij mi kawałek :woohoo:

8 lata 7 miesiąc temu #1034100 przez Paula1704
Nowa ja oczywiście was podczytuje, ale też chyba muszę troszkę wyluzować, bo za bardzo chce. Byłam u lekarza i kazał nam odczekać 2-2,5 miesiąca i próbować dalej. A jak sytuacja powtórzy się jeszcze raz to będziemy robić badania i szukać przyczyny ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka