BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 7 miesiąc temu #1034556 przez aggi
magmus proszę podrzuc mi tego przepisa :-) bo listę zakupów robię :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 7 miesiąc temu #1034557 przez miśka23
Pumcia a ja mam taki nawał pokarmu że mam dość. W ciągu kilku dni cała zamrażarka mleka. Co 2,5 godz muszę odciagać bo chce mi cycki rozerwać.... powoli mam dość.....

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034558 przez magmus88
Hahaha Puma... oczywiście, ze nie gardzę! :)
Milunia.... oby Szymcio wdał się w tatę hehehe

Proszę Aggi :) Tak wygląda oryginał. Z tym, że ja prażę słonecznik na suchej patelni i do masy daję ok. 1 masła....

Co do biszkoptu to mieszasz wszystkie składniki i peiczesz :) no i ja stosuję gotową masę krówkową.
Załączniki:

8 lata 7 miesiąc temu #1034559 przez brown24
Dodi poczekaj jeszcze:) a może będziesz miała miłą niespodziankę.
Aggi zaciskam w dalszym ciągu kciuka :lol:
Mulunia uffff dobrze ze jest pobTwojej myśli ;)
Pumcia to może Karmi :laugh: :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 7 miesiąc temu #1034560 przez nati.olsztyn
Pumcia Ja Ci polecam Femaltiker w saszetkach. Na mnie świetnie działało. :)

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1034561 przez Paula1704
brown nawet nie wiesz jak Cie rozumie! Kilka dni temu miałam owulacje i tak dużo płodnego śluzu jak nie pamiętam kiedy! A też na razie muszę odpuścić starania. Przeklęte te nasze ogranizmy :)

8 lata 7 miesiąc temu #1034562 przez aggi
magmus bardzo dziękuję :-)

brown trzymaj profilaktycznie coby jak nie ciąża to chociaż żebym nie zdychała w weekend...

A ja na rano testa nie mam, bo listonosz nie przywiózł :p także tego... jest szansa że @ będzie szybciej niż listonosz jutro :whistle:

8 lata 7 miesiąc temu #1034563 przez Julka1987

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 7 miesiąc temu #1034567 przez Cornick

8 lata 7 miesiąc temu #1034568 przez aggi
magmus a powiedz mi kruszylas te prince polo na to?? ;)

julka ja to znów odwrotnie :-)

cornick ja to chcę drugie jak najszybciej a potem cieszyć się mężem i dziećmi :-) no i wiesz w wieku 30paru lat nie wyobrażam sobie siebie z pieluchami kupkami itd, za leniwy człowiek ze mnie :-)

8 lata 7 miesiąc temu #1034570 przez Miluniaa
aggi ja mam to samo tylko troche ta gwiazde odchowam moze wyjdzie 2 i koniec z pieluchami ;p na trzecie dziecko juz mnie maz nie namowi ;)

A do pracy tez trzeba chodzic, a ja nawet troche tesknie za praca tylko wiem ze bym nie poradzila sobie psychicznie zostawic mala nawet z babcia bo strasznie jestem do niej przywiazana ...

8 lata 7 miesiąc temu #1034572 przez Pumcia
Milunia iMagmus wyplujcie to - oby Szymek w mamę się wdał bo ojciec jest gorszy od mamusi :whistle:
Miśka ha do wczoraj też miałam nawal, ale zdziwiłam się jak nagle się skończyło :/ też sciagalam co 2-3 h mimo karmienia. Fajnie Ci ze narobiłaś takie zapasy :)
Julka czyli coś jest z tą magiczną 39tka :ohmy: życzę Ci aby się udało nią najszybciej :)

Nati - może i spróbuję, bo piję Herbapolu teraz jakaś herbatkę :-)
Lecimy zaraz na spaacerek :woohoo:

8 lata 7 miesiąc temu #1034573 przez Pumcia
Brown ja to bym najchętniej desperadosa walnela :evil: A nie tam karmi :whistle:

8 lata 7 miesiąc temu #1034574 przez natB
Osz kurna i ja nie nadrobię, jak zawsze.... zresztą czytam Was na bieżąco... coś tam mi się przewinęło... milunia że u Ciebie @ zabłądziła?...że Aggiczeka, właściwie nie czeka na @....

a ja walczę z Panną Heleną i jej wrzaskami... non stop... cyc... wrzaski... wrzaski... cyc... albo noszenie to jest git... nie potrafię jej wyczuć na piersi o co chodzi.... myślałam, ze już powoli się docieramy, a jednak nie... :whistle: :whistle: ooo 5 min. ciszy i znowu będzie cycek... potem cisza i wrzaski.. i tak all day... KOSZMAR....

Ile ja mogę ją ciągle karmić... teraz już wychodzi, że karmię co 5 min!!!... nosz kurnaaaa.... pls doradzcie WTF... nati przekarmiona nie jest... kupy robi, nie pręży się....

W akcie desperacji dojrzałam do decyzji i zamówiłam chustę UF... może ona mnie poratuje...

8 lata 7 miesiąc temu #1034575 przez aggi
milunia ja nie mam dokąd wracać więc dlatego opcja jedno dziecko po drugim wchodzi w grę.

nat no ja właściwie wiem że @ będzie, no wiem to.także temat zamknięty. Oby chusta Ci skutecznie pomogła, trzymam kciuki!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka