- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cornik - he he lepiej żebym ja wam nie doradzala
Nat- domyślam się ze przy cycu nie ma szans na przesłana noc ale modyfikowwnego Noe chce na siłę dawać. Mam pokarm więc muszę to wykorzystać. Haaaaaa ja też czasem małego biorę do łóżka bo nie chce mi się wstawać do łóżeczka - czyste lenistwo coraz fajniejszy ten mój Synek i dopiero zaczynam cieszyć się z macierzyństwa-może to smutne ale tak jest w moim przypadku.
Patrzę ze nieźle menu masz, ja właśnie robię żeberka, młode ziemniaczki i surówkę
Nat a Ty kiedy masz urodzinki ?
*Aggi wredotko jasne że o Tobie nie da się zapomnieć
O Brown Cizi też
Sandrusia to długo Twego nie było, mój co kilka tyg przyjeżdża ale wiadomo teraz przy dziecku to żadne pocieszenie. Czekaj czekaj . . . Ja też poczekam aż urodzisz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- dodi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Ziajka Zajkeczko jeszcze raz wszystkiego co sobie wymarzysz
Co do kolacji hmmmm, godzina nam nie pasowała wiec zjedliśmy na szybko po drodze, a po teatrze poszliśmy na desery do Lavendy mhmmm uwielbiam ich kruszankę z owocami i lodami
Podziwiam związki utrzymujące się na odległość, ja bardzo nie lubię rozłąki. Nawet jak mąż w nocy do pracy jedzie to mnie denerwuje Nie wytrzymałabym tak
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 10
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Edit! Kontrolne badania wykazały podwyższony poziom hormonu tarczycy i doktorek stwierdził, że to to może być blokadą cyklu. Zwiększam dawkę i czekam na efekty w postaci @.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oo. Taka miałam ochotę na owoc . Kupiłam truskawki i arbuza. Zjadłam połowę arbuza po czym zobaczyłam że jest zepsuty tak się zatrułam że z łóżka nie wstanę dziś już
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Pumcia wspolczuje musi byc Ciezko szczegolnie teraz heh a jak maz teraz znosi rozlaki ? pewnie jeszcze gorzej, bo jest baczek i podwojnie teskno ;/ ech zycze abys jak najszybciej znalazla sie u meza juz nawet nie patrze na siebie, ze mi ziecia zabierasz
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
cornick Ja trochę używałam wielorazówek.
milunia Jak kubeczek?
ziaa Oby to bylo "to"! A tak swoją drogą słyszałaś o leczeniu tarczycy preparatami z jodem?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Ziaaa co ja widzę :PP 100 lat żebyś na następne urodziny tuliła w rękach największy skarb!!!
Ja po wizycie... wszystko ok. Następna wizyta ostatniego maja - łącznie z USG.
Sandra - pięknie wyglądacie
Ja jutro musze rano skoczyć do ZUSu, na pocztę, potem mam dwóch lekarzy i później wyjazd.... jedziemy na wieś bo przyjechał brat mojej mamy z zona, któzy nie byli w polsce kupe lat... ja przy okazji odwiedzę kumpelę do której co prawda z atydzień jedziemy na komunię heheh . W sobotę wracamy a w niedziele kolejna bibka heheh... urodziny szwagierki
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
magmus masz rację samo w sobie pyszne zawalilam no bo nie miałam kakao. Resztke tylko pieluchy z lidla kupiłam i jakościowo tak samo jak dady, żadnych zastrzeżeń nie miałam
sandra Maks z 6.08 najbardziej przydały mi się body z długim, polspiochy, pajacyki na 62 już potem szalalam z spodniami bluzkami z długim koszulkami jednak niby ciepło ale takiego noworodka jednak w krótki rękaw bym nie ubrala, no chyba że dowaliloby 36st jak rok temu. Wiadomo że warto mieć chociaż po jednej sztuce każdego ciuszka bo nigdy nie wiadomo jak będzie pochwal się ciuszkami potem mega brzucholek masz
niagara słodkości ten twój najmłodszy
dodi jakbyś chciała zioła to pisz, ja mam na zbyciu o widzę że już kupilas:-)
brown wiesz że ja jakoś przeczuwam że będziemy walczyć razem i pisany nam będzie wspólny wątek? O tak na przemyślenia mnie wzięło
nat Helena przesłodka dzięki za dobre słowa wiesz jakoś nie mam ostatnio weny by tu pisać, kompletnie ..
nati ale masz szczęśliwe dzieci !
cornick spoko, my musieliśmy w końcu łóżko kupić bo nasza wersaleczka to nam dechy już w plecy wbija
ziaa nie rycze ale jakoś ostatnio nie umiem się zebrać by tu pisać wszystkiego najlepsiejszego ! Bliźniaków! Za te wszystkie twoje zmartwienia
Ojjj nadrobilam. a co u mnie? Jestem na pełnych obrotach od rana do wieczora z Maksem. S robi nadgodziny i jeszcze dodatkową sobie załatwił. Więc wychodzi przed 6 a wraca po 21.. poza tym nic nowego u mnie. Nie wiem który mam dc i dobrze mi z tym. Kupiłam castagnus i od następnego cyklu będę brała. Nie mam weny by pisać po 10x na dzień jak dotychczas. Chyba się coś we mnie wykruszylo no nic, czekam na lepsze dni mam ambitny plan w końcu coś robić, handmade sobie wymyśliłam, tak bardziej dla rozrywki niż wielkich zarobków. zakupilam już pierwsze potrzebne rzeczy i zacznę działać, szczerze to nie umiem się doczekać już co z tego wyjdzie trzymajcie kciuki pozdrawiam buziaki
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Sandra - ale fajne ciuszki
Ja w ciuszkach, które kupowałam muszę zrobić porządek.... i posegregować rozmiarami, zeby faktycznie wiedzieć co mam a co jeszcze muszę kupić
Zamówiłam wczoraj poduszeczkę i kocyk do wózka. Wersję letnią :PP hehehe. Pościel do łóżeczka chyba jeszcze musi zaczekać hehe
Lecę się szykować i zmykam do ZUSu