BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1039506 przez nati.olsztyn
ziaa Nie ćwiczę. Nie mogę czasu znaleźć:( Wymyslilam że jak będę wstawala przed dziećmi to wtedy moze się uda. Niestety, kiedy tylko wchodzę do drugiego pokoju, jedno lub drugie się budzi. Mąż dziś stwierdził że mają "mamoradar" ;) i tak dziś wstalam o 6 a dzieciaki chwilkę po mnie.

aggi Dziś wstałam zanim M się obudziła, dzięki temu bylo jedno karmienie mniej. Jak wstała to trochę prosiła ale wytłumaczyła, że juz nie chcę jej rano karmić - wysłuchała, przytulila się i juz nie chciala cyca. :) Moja dorosła dziewczynka :) Jeszcze o nocnych karmieniach musimy porozmawiać ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1039507 przez nati.olsztyn

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039509 przez aggi
nowa ale czemu tak koniecznie chcesz dwie kreski do 16dc mieć? Nie rozumiem... przecież dwie kreski i owu w 18 czy 20dc to nadal norma, każda z nas jest inna ;) ale do lekarza owszem powinnas się wybrać, napewno powie ci że po tabletkach organizmpotrzebuje ddużo czasu by dojść do siebie i cuda mogą się dziać z początku.

nati niby takie małe dziecko ale naprawdę dużo rozumie :-) chcesz już całkowicie przestać karmić?

Ciekawe jak się miewa nasza mamusia magmus :-) sandraty jak tam??? pumcia milunia pinezka moofka dodi meldowac się :-)
Podziękowania: Pumcia

8 lata 4 miesiąc temu #1039511 przez aggi
A ja tak jeszcze z innej beczki, badała któraś z Was szyjke macicy w trakcie cyklu jak się zmienia?

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039525 przez nati.olsztyn
aggi Chciałabym dojsc do jednego karmienia. Na noc zasypia przy piersi i w nocy jak się przebudzi to tez od razu chce "cycusia", a potem jeszcze nad ranem jak sie obudzi a ja jeszcze leżę w łóżku to jest jedno wielkie cycanie. Na te poranne juz mam sposób, dzis spróbuję też nie karmić w nocy.

Edit: Szyja na początku nisko, twarda i zamknięta. Potem stopniowo unosi się, mieknie i otwiera. W czasie okoloowu jest wysoko, miękka i otwarta. Po owu znow zaczyna sie obniżać, twardniec i zamykać.

8 lata 4 miesiąc temu #1039526 przez Nowa...
Aggi- chodzi o to, że raz mam bardzo krótkie cykle innym razem jak dla mnie bardzo długie. Zauważyłam, że albo owu jest dość szybko maks 11-12dc, albo po 30 dc- i wtedy bardzo długie cykle. We wrześniu tak czy siak mam się zgłosić. Lekarz mówiła że to już za długo trwa- te zawirowania po odstawieniu tabletek. Może też stres robi swoje, a tego mi nie brakuje przy chorym synku

8 lata 4 miesiąc temu #1039546 przez niagara
Cześć Dziewczyny :)

Nowa czemu chcesz mieć tak szybko owulację, 11dc to bardzo wcześnie :blink: Ja mam krótkie cykle max 28-29 dni a owu występuje w okolicach 14-15 dnia

Magmus jak tam, wychodzicie do domku?

To która teraz następna do testowania? Trzy miejscówki wolne :silly: Tylko się nie pobijcie :P

A ja siedzę na obciążeniu glukozą, na szczęście już wypiłam to paskudztwo, ale teraz mi jakoś kiepsko :sick: Głowa mnie boli, chyba z nadmiaru cukru :pinch: Za to Igorkowi smakowało, wydaje się być bardzo zadowolony :P
Teraz dwie godziny muszę czekać, mam nadzieję że w między czasie zrobią mi usg i ktg, żebym nie siedziała tu do południa...
A później mam w planach małe zakupy, tak przy okazji, skoro już wyrwałam się z domu ;)

8 lata 4 miesiąc temu #1039551 przez Sandruska1995
aggi a u mnie super :woohoo: działam już na pełnych obrotach :) cieszymy się sobą. Wczoraj trochę porządków w domu , załatwiłam jeszcze resztę spraw . Mała grzeczna , śpi, ładnie jee, Natan mi pomaga dużo. Jest super :)
Zastanawiam się nad następnym :laugh:
Załączniki:

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039552 przez aggi
Dzień dobry :-)

nati dzięki za zobrazowanie :-) a jak odwróciła się w stronę kręgosłupa? Nie da się jej dotknąć tak się schowała. To jest wysoko?

niagara mi glukoza smakowala :D

Ja odpadam z testowania, na milion procent. ;)

sandra słodka malutka :woohoo: fajnie że tak bezproblemowo dajesz radę :-)

8 lata 4 miesiąc temu #1039554 przez Pumcia
Sandra super maleństwo :*
Niagara bleee ja mało co nie zwymiotowalam :/
Aggi dziękuję ze pytasz :) u nas wsio ok, Szym coraz większy ciezszy, Kochanszy :) przygotowuje sie do chrzcin no mamy w niedziele - man nadzieje ze bedziebniejsca grzeczny :) a co u Ciebie ? Jak Maksiu ? :)

Dziewczyny może któraś potrzebuje ciuszkow dla chłopca? Chętnie odsptzedam - od 50 do 62 :)

8 lata 4 miesiąc temu #1039556 przez aggi
pumcia a u nas ok nawet, poza humorami Maksia ;) daje czadu nieraz, wszystko jest na nie. W sobotę i niedzielę urodziny mu odprawiamy :-)

8 lata 4 miesiąc temu #1039557 przez brown24
Puma masz jakies fajne spodnie dresowe, lub jakieś pajecyki? :laugh: Chce dla koleżanki,ktora rodzi we wrześniu.

8 lata 4 miesiąc temu #1039560 przez kakasia20
Mam takie pyt do was.
Cykl mam 28/29 dni raczej 28 regularnie .
Ostatni @miałam 18.07-24.07 .
W ta niedzielę był mój 14 dc.i kochalismy się z mężem do końca bo staramy się o dziecko 3lata.
W ten dzień miałam chyba płodne bo było mokro .od poniedziałku. Pobolewa mnie podbrzusze jakby na @

Jaka mamy szansę ze zaszlam w ciążę .na ile %

Aha i jaka temp ma być w pochwie mierząc rano w łóżku ja. Wiem że podczas owulacji jest ona wyższa I przed @spada a z ciążą ??? Odp

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

8 lata 4 miesiąc temu #1039561 przez kakasia20
:( Wiem że mam nuż swoje maluszków Ale każda ciążą jest inna i wolę się upewnić jak to jest do końca z synem miałam 37,2. 37,3od początku a. Córka zaś 36,8

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

8 lata 4 miesiąc temu #1039562 przez brown24
Kakasia 20 nie oslabiaj mnie dziewczyno! Ja rozumiem ze pragniesz dziecka, ale my Ci mamy powiedziec na ile% jest szansa ze zaszlas? :laugh: Na 150% albo niee na 5%, satysfakcjonuje Cie taka odpowiedz??
A temp to sprawa ibdywidualna...jak napisalas kazda ciąża jest inna, więc wrzuć kobieto na luz.. Bo mnie cenzura nie przepuści :laugh:
Podziękowania: nati.olsztyn, aggi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka