BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1039687 przez joanna1991
Hej kobietki. Ja juz po wizycie.. Owu mialam jakos na dniach ginka zadowolona bo endo piekne sluz tez i owu byla z lewego jajnika. Pecherzyk 15 mm. W razie co dala mi recepte na CLO ale jak @ bedzie sie spozniac mam zrobic bete... Wszystkie recepty spinala mi rozowym spinaczem bo powiedziala ze rozowy na dziewczynke :) tak sie stresowalam ale ona swoimi zarcikami podniosla mnie na duchu..

SANDRA cudna ta twoja corcia..

NATI kreatywnosc to podstawa ;D hi hi.

MILUNIA a gdzie sie urlopujecie? :)

AGGI udanej imprezki :) z checia na torta bym sie skusila :) buziole dla Maksa :*
Podziękowania: Sandruska1995

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1039695 przez magmus88
Hej!! :)

wiem, wiem... zaniedbałam Was ale musicie mi wybaczyć :)

Od środy popołudnia jesteśmy w domciu. Powoli sobie radzimy.... nie mamy jeszcze swoich stałych pór. Bo na początku dokarmialiśmy się sporo butlą, cycki nie dawały rady :P Dziś jest pierwszy dzień na samym cycu... chyba, ze w nocy będziemy musieli się poratować butlą... czas pokaże. Ale ogólnie stwierdzam, że pokarm teraz jest. Początki były kruche, długo siara i to nie za dużo....

Muszę Was teraz trochę nadrobić :PP Może ktoś już zajął, którąś z wolnych miejscówek?? :)

Przede wszytskim dziękuję za wszystkie gratuacje! :)

Brown - dobry plan działania :) ważne, zeby mieć pozytywne nastawienie.

Sandra! Śliczna maleńka ;)

Niagara!!!!!! To już 26 tydzień?? Jejku :)

Puma :) Proszimy o zdjęcie Szyma :) A co do ciuchów to mówiłam już kiedyś, ze miałaś mi posłać!! :P

Nati! Gratulacje :) To ładnie Wam poszło z tym pożegnaniem cycusia :) Super :) Rozumna córeczka.
Nefri! Jaki cudak fajny z synusia!!

Aklim - śliczne rodzeństwo... a robercikowi chyba włoski zjaśniały??

Nati - hahahha niezła artyska, ale się uśmiałam :)

Aggi - już jutro Wielkid zień Maksia!!! Ja już dziś życzę muw szytskeigo najlepszego!!!!!!!!!!!!! Uśmiechu na twarzy :) Czekamy na zdjęcia małego solenizanta i torciku :PP i nie martw się, wszystko ogarniesz ;)

Dodi - ale ten czas leci....

Dżoana - kciuki zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mam takie chwile w ciągu dnia, ze tylko bym siedziala i ryczała.... ale ze szczęscia oczywiście. Nie mogę uwierzyć, ze mam mojego skarba ze sobą :) taki CUD!
Podziękowania: Sandruska1995

8 lata 4 miesiąc temu #1039696 przez Sandruska1995
magmus My też karmimy kp ale dokarmiamy się butla choć mała za bardzo jej nie chce , woli cyca :cheer: w nocy co 3h też kp. A śpi cała noc karmie ją przez sen :laugh:
Też tak mam jak patrzę na dzieci ze siedzę i płacze ze szczęścia i już mam ochotę na następne :laugh:
Załączniki:

8 lata 4 miesiąc temu #1039697 przez magmus88
Sandra - Mój Bartek przez sen nawet ust nie otworzy ehhe. Dlatego krótko śpi bo szybko zasypia przy jedzonku. Chociaż nocą jest lepiej niż w dzień.. bo potrafi i 4 godziny spać. Wczoraj mieliśmy pierwszą kąpiel - babcia specjalnie przyjechała :PP a dziś mąż wziął sprawy w swoje ręce heheh. Nawet manicure mu zrobił :)

Była dziś u nas siostra z rodzinką.... jak zobaczyłam siostrzeńca... to nie mogłam uwierzyć, ze on jest taki DUŻY!!!! A to dlatego, ze Bartek jest taki malutki.... do tej pory zawsze myślałam, że sistrzeniec to taki chłopczyk.... a to już prawdziwy kawaler!!!

Nic, pora iść spac hehe

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039698 przez aggi
Laski kochane wpadam zameldować że pierwsi goście już za nami, byli znajomi z 6msczna córką :blush: cudna taka kruszynka :blush: no nic, zamelduje się koło poniedziałku, jak będzie po wszystkim ;) udanego weekendu!

8 lata 4 miesiąc temu #1039704 przez brown24
Milunia fajnie ze juz w domku, i pierwsza kapiel za Wami i manicure, tylko się cieszyć :)
Prosimy o zdjęcia synka.
A jak Ty sie czujesz? Poród w miarę ok? :P

Aggi sto lat do Maksia;) jak juz wizytę teściów ogarniesz to reszta spoko hehe :laugh:

Sandra Natan to chyba wniebowzięty? Taki zadowolony koło maleńkiej :):)

Joanna to pięknie wieści :) trzymam kciuki za Ciebie :-* jak na urlopie?:)

Ja pewnie w poniedziałek Się odezwę, caly weekend w pracy :angry: W zasadzie to juz od czwartku :sick:
No nic, Miłego dla Was, buziaczki :laugh:

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039705 przez Sandruska1995
magmus Ja mam wrażenie że moja tylko śpi, jee i robi w pampersy i tak w kółko. Od urodzenia słyszałam jej płacz może z 3 razy tylko :laugh: Jak się obudzi to leży i się wierci tylko w łóżeczku. :cheer: 8:40 syn dopiero wstał a królewna śpi. :)
Mam tak samo jak przyszłam do domu z małą to wydaje mi się że Natan już taki duży jest a był taki mały zawsze :laugh:

brown oj bardzo :) Jak ktoś do nas przyjdzie to nie odchodzi od małej na krok bo pilnuje żeby nie zabrali :laugh: ostatnio wracając z zakupów z małą, zostawiłam wózek z nią na chwilę na klatce a on zaczął mi ryczec że ją zabiorą :laugh: Kocha ją bardzo . Bardzo mnie to cieszy :)

Wczoraj tak rozmawialiśmy z M i jednak mamy spora różnice wieku bo mała będzie zaczynać chodzić do Natan będzie miał 5 lat i do szkoły pójdzie więc nie wiem czy będzie się tak z nią chciał bawić więc trzeba będzie zrobić rodzeństwo jak nic :laugh:

8 lata 4 miesiąc temu #1039708 przez magmus88
Sandra :) Czyli starszy brat Natan pierwsza klasa :) Super!

Brown - poród... na dzień dzisiejszy ok ehhee. Ale nie powiem... nie myślałam ze to taki ból, wysiłek.... Ale tylko te ostatnie minuty. Ale oczywiście było warto! I jak tylko życie pozwoli to Bartuś napewno będzie miał rodzeństwo.... Jak tylko mały dosłownie! wyskoczył to już było pięknie! Druga faza porodu trwała 15 min. Pierwsza jak się nie mylę 2 godziny i 15 lub 50 min.... Więc jak na pierwszy poród to wydaje mi się, ze całkiem ok :) Nie był to dla mnie horror.... Teraz jestem cały czas ciekawa jak to było. Męża co chwile o coś pytam.... Wczoraj mu powiedziałam, że szkoda, ze tego nie kręcił bo z chęcią bym teraz to sobie wszytsko obejrzała na spokojnie heheh bo porpostu sama jestem ciekawa jak to wszystko się działo i ile faktycznie trwało.... Bo ja po porodzie to szczerze, nawet nie wiedziałam czy na tej porodówce byłam 15 min czy 4 godziny :)

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039709 przez nati.olsztyn
brown Chyba z tego przepracowania pomyliłaś Magmus z Milunia.;) Nie pracuj tyle!

aggi Dasz radę!!! Sto lat dla Maksia!!! :-)

magmus Świetnie sobie radzicie! :-) Właśnie, opisz nam swoj poród i koniecznie pokaż Bartosza:)
Edit: O widzę że juz opisałaś:) dzięki

Sandra To kiedy zaczynacie pracę nad rodzenstwem? Zaraz po połogu? ;) a Ty po cc to musisz trochę odczekać...

Joanna O tak, dziecięca kreatywność jest niesamowita;) Piekne wieści! Trzymam kciuki! :)

8 lata 4 miesiąc temu #1039711 przez Sandruska1995
nati.olsztyn Właśnie, gdyby nie cc zaraz po połogu byśmy działali. A tak przynajmniej rok musimy czekać tym bardziej że 3 ciąża również będzie cc .

8 lata 4 miesiąc temu #1039713 przez Miluniaa
Wow Sandra dzielna jestes ja na 2 definitywnie koncze :whistle:

Ogloszenie parafialne :

Która jeszcze ma fb i chce pokazać nam piekną tawrzyczkę i dołaczyc do forum to pisać :whistle: Ew na priv wyslac namiary to dam zaproszenie ;)

8 lata 4 miesiąc temu #1039715 przez Sandruska1995
milunia Mój M nalega na 4kę :laugh:
Ja ja mam fb , wyślę na priv :)

8 lata 4 miesiąc temu #1039718 przez nati.olsztyn
milunia Ja tez Was chętnie zobaczę;) wysłałam wiadomość

Sandra U nas jak się uda to też będzie 4;)

8 lata 4 miesiąc temu #1039721 przez Pumcia
Magmus to nie widziałam posta- kurczę to co się nie upominasz. Kochana tylko po weekendzie ok? Bo mąż mi właśnie przyjechał, jutro chrzciny Szymka więc mamy trochę latania - dziś rodzinka męża wpada :)
odezwę się do Was po weekendzie dziewczynki :)
Część zdjęć mam bo Brown wysylalam ale tylko śpiochy i dresiki, a co Ciebie interesuje ? Mam nawet kombinezon

8 lata 4 miesiąc temu #1039722 przez joanna1991
MAGMUS trzymaj trzymaj kciuki :D buziaczki dla Bartusia :*

BROWN do dziś było super :) jak przyjemnie jest spędzać wolny dzień tylko z ukochanym :) Mój małżonek właśnie skręcił kolano, gdy wysiadał z samochodu, źle ją postawił.. musi oszczędzać się więc ostatni tydzień urlopu będzie spokojny, mieliśmy w planach jechać na spływ kajakowy, ale chyba będziemy musieli zrezygnować..

MILLUNIA ja też chcę cię ujrzeć :D pisze do ciebie na priv :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka