- Otrzymane podziękowania: 50
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
To chyba nie do mnie wiadomosc byla
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Dziękuję w imieniu Marii:) To rozstanie taki nie do końca jeszcze bo mamy umowę że je raz dziennie wieczorem do spania I tak czasem przychodzi do mnie i mówi : " powiem coś hucho" ( powiem cos na ucho) i pyta : " ja dzisiaj dotane cycusia do pania am am am?" Słodka jest ta moja Mary:)
nowa Kiedy spodzieana @ mialaby być? Przypomnij tez kiedy mialas pozytywny test?
ziaa Jak Twoje bieganie? Ja się muszę pochwalić - pocwiczylam dziś wreszcie hehehe Dzieci pojechały z mężem na zakupy, a ja jako że @ rozkrecila sie na dobre, zostałam. I zamiast leżeć (tak jak miałam w planie) machnelam "pierwszy dzień" i do tego "poranek z jogą" Od razu energii mi przybyło. Obym dała radę to kontynuować.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Widziałam, ze Brown pomyliła nicki, ale wiedziałam że to o mnie chodzi hehe więc jej wybaczam
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może to sprawka ziół że tak intensywnie owulacje odczuwasz teraz albo po prostu tak bardzo wczuwasz się w swój organizm i dlatego czujesz bardziej niz zwykle. Chyba czas troszkę odpuścić żeby nie zwariować
Edit: Teraz od owu masz przerwe w ziolach?
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Wczoraj bolało mnie podbrzusze, normalnie okresowo, po całości - myślę sobie jest ok, nie udało się, ale chociaż @ w perspektywie, potem clo, śliczne pęchole, zastrzyk i jakoś to będzie.
Dziś rano znów całe podbrzusze bolało (jeszcze 2 dni biorę tabletki, później @ powinna przyjść) i znów myślę sobie - jest ok.
A teraz? Teraz, od kilku godzin, tak nawala jednak strona, ze jestem prawie pewna, ze uchodowałam torbiel Normalnie nie mogę nogą ruszyć. Tępy, charakterystyczny ból. I pewnie clo pójdzie się pierdzielić bo nie wiadomo kiedy sie gó*no wchłonie. No niech to szlak! Co prawda boli z lewej strony, a jajnik w okolicach owu czułam z prawej (lub tylko wyobraźnia mnie ponosiła), ale boli jak torbiel
Zobaczę jak będzie jutro, poczekam na @, a przed clo do ginka isę wybiorę żeby dał zielone światło.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Nowa - ja niestety nie pomogę
Ja byłam dziś ściągać szwy.... te powierzchowne, ze sie tak wyrażę. Pani ładnie ściagła..... i okazało się, ze trzeba szyc na nowo bo dalej leciała krew.... ale się upociłam na tym fotelu.... ech.
We wtorek będzie położna, w środę dwie najblizsze kumpele ze swoimi połówkami
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
Ziaa- nigdy nie miałam torbieli, ale mnie często podbrzusze bolało i myślałam czy jest dobrze, ale okazało się że wszystko ok Mi ginekolog mówiła, że organizm stara się wrócić do równowagi i dlatego te bóle. Może i tym razem też tak u mnie jest, choć dziś było sporo lepiej Kiedy najdalej @ powinna się pojawić?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Magmus jak.sie czujecie? Jak synek? Jak życie?
Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić, mam pełno roboty przy maluchach... Nie ogarniam niczego hah ale wiecie, co liczę, że kiedyś sobie to odbije usiade na spokojnie na tyłku i wypije ciepła kawę będę miała chwile, żeby się,, ponudzic,,..
ziaa bardzo współczuję, jeśli to torbiel... Ja się,, bujalam,, z torbielami ponad pół roku, praktycznie co cykl była torbiel.. 2 albo 3 razy mi pękła, ból niesamowity. Antybiotyki itp... Kosmos... Ale potem znikąd praktycznie okazało się, że jestem w ciąży mimo 50 diagnoz itp itd...liczę, że jednak to nie będzie torbiel i lekarz Tobie pomoże!
aggi Brown starania in progress? Na prawdę nie wiem, która jest na jakim etapie eh...
Jak nie wład to Helena i tak e kółko... Cały dzień na pełnych obrotach, czasem sama sir sobie dziwie, że daje rade... Mąż wrócił do pracy, mimo tego, że miał urlop to mieliśmy żniwa i pełno pracy w gospodarstwie... Ale za tydzień wakacje, kilka dni nad morzem
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nat Z czasem na pewno będzie latwiej zlapac ten rytm:)
aggi Czekamy na relację