BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1039826 przez Pumcia
Któraś pytała o Chrzciny :whistle: suuuuper, Szymek był GRZECZNY chodź się trochę obawiałam . . . Szybko zlecialo . . . Pokaże fotki jak tylko mi powysylaja :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1039830 przez brown24
Puma jak to? Do teściowej? A kto mi wyśle ciuszki? :laugh: Myślałam ze w tym tyg będę u mnie :evil: Przelew zrobię wieczorem,jak dorwę laptopa

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039835 przez Pumcia
Brown ciuszki będą wysłane jutro rano - moja siostra, czekała tylko na to aż podam jej Twoje dane . . . Więc rusz ten zgrabny tyleczek :whistle:

8 lata 4 miesiąc temu #1039839 przez Nefri
Nat cudna ta Twoja Helenka. Nie przejmuj się, kiedyś Twoje marzenie się spelni ;) Masz prawo czuć się zmeczona, dwojka takich dzieciakow to nie lada wyzwanie, zwłaszcza jak większość czasu jesteś z nim sama. Mój maz ostatnio tez albo na budowie albo w pracy - takich dni bardzo nie lubie, bo jestem przyzwyczajona do tegp, ze dużo był w domu i mi pomagal. Tez nie lubie tych zakupow z dzieciakami, a niestety czasem nie ma wyjścia. Ale bedzoe tylko lepiej, pamiętaj, a jak już Helenka będzie w wieku Wladka, to jakbys dzieci nie miała, bo beds się sobą zajmować - ja się tak pocieszam ;) My też za niecałe trzy tyg jedziemy na wakacje - dwa dni w samochodzie, nie wiem, jak damy rade, a teraz jesteśmy na etapie wykańczania domu, żeby po powrocie z wakacji się przeprowadzić, wiec naprawdę jest sajgon. W każdym razie rozumiem Cię, bo przechodzę to wszystko podobnie, także głowa do gory B)

Dziewczyny ja też mam takie male ciuszki dla chłopca. Zbieram się, zeby je wystawić na allegro i ciągle nie mam czasu. Postaram się jutro zrobić fotki to wrzucę.

8 lata 4 miesiąc temu #1039857 przez Sandruska1995
Ja tyle ciuchów nakupiłam od 56 w górę a teraz muszą czekać bo mała się topi w 50 :laugh:

Mamusie dwa pytania:
● kiedy odpadł u Was kikut pepowinowy?
● czy waszym maluszkom też schodzi skórka? U nas na rączkach, nóżkach i brzuszku. Co na to uzywaliscie?

8 lata 4 miesiąc temu #1039862 przez Nefri
Sandra Erykowi odpadl po 2 tyg, Tymkowi chyba po 3
Tymkowi schodzila bardzo skora, uzywalam oliwki bambino, pomogla natychmiast

8 lata 4 miesiąc temu #1039869 przez Sandruska1995
nefri Właśnie też smaruje oliwka ale nie widzę za bardzo poprawy . A pepek jeszcze się trzyma u nas , psikam oceniseptem

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039871 przez aggi
sandra kikut maksiowi odpadł po 2tyg , trzymał się już na koniuszku i lekarka na wizycie go oderwala. A na suchą skórę oliwki trochę używałam. Miałam z nivei :-)

W ogóle to witam się ;) ale tu cisza dziś ;) piękna pogoda u mnie. Maksiu mnie zaskoczył bo wziął smoczek i kazał się położyć w lozeczku. Także drzemka dzisiaj wcześniej to siedzę i się nudze bo wszystko mam ogarniete :-)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

8 lata 4 miesiąc temu #1039872 przez nati.olsztyn
sandra Spróbuj oliwy z oliwek albo oleju kokosowego jak oliwka nie pomaga.

8 lata 4 miesiąc temu #1039878 przez ziaa
UU Aggi :D Słodki przystojniak! :)

8 lata 4 miesiąc temu #1039879 przez magmus88
Hej :)

Aggi - ale fryzurkę ma ten Twój DOROSŁY Maksiu :) Super :) Duży chłopak już :)

Torcik smakowicie wygląda :)

Sandra - nam też się skórka łuszczy.... najbardziej stopy i dłonie. Była dziś u nas położna i mówiła, żeby np posmarować stópki tłustym kremem np linomagiem albo oliwką własnie i założyć skarpetki. To samo z dłońmi. A brzuszek np smarować w ciągu dnia, nie tylko po kąpieli jakimś balsamikiem np. Kolejną wizytę mamy w czwartek.

NatB matko jaka Helenka duża! :) A jaka śliczna! :) Kucyki można zaraz robić :P

8 lata 4 miesiąc temu #1039882 przez Sandruska1995
magmus Ja z położnej zrezygnowałam. Miałam przy małym. A bilans u lekarza mamy 5 września dopiero

8 lata 4 miesiąc temu #1039884 przez natB
sandruska u Heleny też schodziła skóra... ogólnie ona była przenoszona, więc nie wyglądała za ładnie :P... ale oprócz kąpania chyba w emolium w szpitalu nic z tym nie robili, zresztą ja też nie... unormuje się :)

nefri dzięki dzięki za dobre słowo :)... dziś już chyba mam lepszy dzień... ogólnie mam plan po wakacjach jechać na zakupy... Helena wyrosła mi z bodziaków.,.. Władkowi muszę kupić kilka rzeczy, bo idzie do przedszkola :D aaaa :) jak ten czas leci...a Tymuś jak tam? lepiej już?
Gratuluję przeprowadzki do nowego domu :) jak miło i błogo ^^ zazdroszczę oczywiście pozytywnie :D zaczniecie żyć na nowo :D będzie super :)
Aaaa podróżą na wakacje się nie przejmuj, najważniejsze, że odpoczniecie :)... ja to się doczekać nie mogę :D... spacerów itp itd :D

pumcia widziałam foty :) przystojniaka ten Twój Szym :)...

Co do ciuszków po maluchach... ja ostatnio byłam u koleżanki z listopadówek i wydałam jej wszystko, co miałam po Władku... spodziewa się synka też w listopadzie :D.. także jestem ,,uboższa" o kilka kartonów :)... a szczerze sprzedawanie tego za grosze to mi się nie opłacało, bo robienie zdjęć, wysyłanie za dużo czasu mnie kosztowało :)

8 lata 4 miesiąc temu #1039885 przez natB
noooo aggiale Maks przystojniak :D nono bierzcie się szybko za drugie, piękne dzieci Wam ,,wychodzą" :D :D :D :D B) B)

8 lata 4 miesiąc temu #1039886 przez natB
A co do skóry spróbujcie kąpiel w mleku matki :)... dziewczyny na grupie na fb piszą, że to działa :)... trochę ściągnąć mleka wlać do wanienki, napuścić wody i heja :)... a do smarowania jeszcze warto użyć oleju kokosowego :)..

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka