BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1039955 przez ziaa
Joanna :) No to co - trzymam kciuki by te nasze podbrzusza nie bolały daremnie! :D :evil: :evil: :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1039956 przez ziaa

8 lata 4 miesiąc temu #1039959 przez Sandruska1995
aggi Mój właśnie diabel zasnął niedawno , potem zrobię z nim babeczki bo obiecałam to będzie może spokojny :laugh:
A pogoda dziś zmienna , słońce i deszcz więc znów siedzimy w domu.

natB Dokładnie jak mówisz znów lajt. Spokój i nuda :laugh: zero kolek , mała jee ładnie co 3h z cyca , butli coraz mniej staram się dawać, smoka nie mamy wcale . Noce śpi całe ma już stałe godziny tylko na cyca . Jee o 22 wtedy wstaje o 1 potem po 3 i następnie o 6 :) także już bym mogła zachodzić w następną ciążę :laugh:

joanna trzymam kciuki mocno za ten cykl :)

nati.olsztyn wiadomo :)

Odpadł nam dziś nie dawno kikut :woohoo:

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039961 przez nati.olsztyn
Pozdrawiamy chorobowo- chustowo-spacerkowo! :-) Maria dziś od rana podejrzanie rozpalona, a termometr pokazuje głupoty. Dala się namówić na spacer i nawet sama zaproponowala chustę ( ostatnio juz tylko sporadycznie daje się zamotac;)). Mam nadzieję że nic poważnego się z tego nie rozwinie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

natb Jak Wasze chustonoszenie?:)
Załączniki:

8 lata 4 miesiąc temu #1039974 przez Sandruska1995
nati do mnie jakoś nigdy chusty nie przemawiały ani inne nosidła.

Aa synek po śnie wrócił do grzecznych :laugh:
Zrobiliśmy babeczki, pyszne , synek zadowolony. Czekam na wieczornych gości szwagra z narzeczoną na kawę :P
Załączniki:

8 lata 4 miesiąc temu #1039975 przez natB
Sandra nix tylko się cieszyć :)...

nati LO matko a Ty takiego klopsika nosisz :D :woohoo:... U nas super xhustoszenie :) ja to się wkrecilam i zakupiłam juz druga chustę :D.. Tym razem yaro <3.. Szczerze w porównaniu do Lf, bez porównania... Super nośna, nie czuć ciężaru dziecka :).. Ale twarda i wymaga łamania :) ... Juz nam idzie coraz lepiej :), motam głównie w kieszonkę :), pp jeszcze nie umiem i wolę iść na warsztaty :)

8 lata 4 miesiąc temu #1039976 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039977 przez nati.olsztyn
Sandra Świetnie ze humor Synkowi wrócił:)

nat Ślicznie Wam! Też mam drugą yaro ( la vita), mąż ją bardzo lubi:) Och jak ja bym chciała żeby Mary dawala sobie wpinac spineczki we włosy, ona się nawet nie bardzo chce czesać a ze spinkami czy gumkami to nie ma co nawet do niej podchodzić;)
Pp to świetne wiązanie trzeba się tylko raz czy dwa odważyć potem juz z górki:)

8 lata 4 miesiąc temu #1039979 przez Sandruska1995
Ważyłam małą , waży 3100 g :woohoo:
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 4 miesiąc temu #1039980 przez niagara
Cześć Dziewczyny :) Czytam Was, ale jakoś weny na pisanie brak ;)
Oczywiscie wszystkim bardzo kibicuję i mam nadzieję, że już niedługo posypią się pozytywy i gratulacje :laugh:
U nas wszystko ok, tylko mi już coraz ciężej. Zaczynam odczuwać nadchodzący trzeci trymestr.
W ogóle jeszcze nic nie mamy przygotowane, a ten czas tak szybko leci :blink: Jedyne co to pokupowałam trochę ubranek i butelkę jedną :P

Aggi spełnienia marzeń dla przystojnego solenizanta :laugh:

Nati podziwiam za chęć edukacji dzieci w domu, to musi być niezłe wyzwanie i ogromne poświęcenie. Sama bym się nie zdecydowała, zresztą Julka bardzo dużo wynosi z przedszkola, lubi spędzać czas z dziećmi a ja mogę odetchnąć :P A teraz jest ze mną w wakacje i ciągle dopytuje kiedy do przedszkola pójdzie :P

Do mnie jakoś te chusty też nie przemawiają, a noszenie dwulatki to już dla mnie kosmos :laugh:

Coś jeszcze miałam pisać, ale nie pamiętam :P

8 lata 4 miesiąc temu #1039981 przez natB
Niagara do mnie też za bardzo nie orzemawiala chusta na początku, ale teraz bez niej nie dałabym rady... z Wladem chodzę po podwórku i jak nie jest pora spania Heleny to ona mi okropnie marudzi, a tak siup do chusty i zadowolona, zresztą nie wszędzie na tej mojej wsi dojdę wózkiem.. Po drugie pozwala mi to zrobić często obiad :)... Helenka mi wyłazi z bujaku, tak się rozbuja, że laduje na podłodze dosłownie... Takie dziecię mi się trafiło, zresztą ja lubię się z nią tak poprzytulac i ponosić ja... Ona jest typowo mamina :)...totalnie inaczej podchodzę do jej wychowania niż Wladka :)... Śpi z nami do dzisiaj w sypialni, a ok 5 laduje u nas w łóżku i ona wtedy sobie tak słodko śpi :), a przy Wladku bosh never na opcja by nie przeszła..

nati a co do spinki to staram się zawsze coś tam wpiąć helence, bo słyszę często,, ooo chłopiec :D,,.. No i liczę, że się przyzwyczai do spinek chociaż :).. Moja mama juz ma plan, że Helena będzie miała długie włosy?! A ja chcę jej scinac na krótkie :) takie wiecie ładna grzywka, a długość za ucho :)..

8 lata 4 miesiąc temu #1039985 przez aggi
Dzień dobry ;)

sandra super babeczki :-)

nat Helenka superowa a ta spineczka :woohoo: jezu never włosy za ucho :p jak słyszę 'za ucho' to przed oczami mam traume z dzieciństwa, moja mama zawsze kazała obcinac mi włosy za ucho...... a ja chciałam długie :pinch: przyszła w końcu ta piękna chwila i od prawie 10 lat zapuszczam i mam długie, a do fryzjerow jestem totalnie zrażona, chodzę 2x w roku :ohmy: to się uwywnętrzniłam :p

niagara jak się ogólnie czujesz? :-)

8 lata 4 miesiąc temu #1039988 przez brown24
Nat co do włosów,jestem tego samego zdania co Aggi :laugh:
Sandra przedszkolak i noworodek, a Ty masz czas na babeczki jeszcze hehe, nieźle ;)

Aggi ja powinnam dostac @ jakos teraz, obstawiam dzis bądź jutro.Ostatnio patrzę, a na kalendarzu w Tel nie wiem jakim cudem usunęły mi się wszystkie terminy @, zawsze zapisuje ;)

Niagara pola nam zdjęcie brzuszka. :)
Dużo wypoczywaj teraz mamuśka :)

8 lata 4 miesiąc temu #1039991 przez aggi
brown też kiedyś pisałam w telefonie ale odkąd właśnie mi się usunelo to zawsze na kartkach pisałam :-)

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1039996 przez Sandruska1995
brown Ja mam totalnie nudno, wcale nie żartuję :P Jak mały pójdzie do przedszkola od 8 do 16 godziny to kompletnie zwariuje chyba :dry:

aggi też zawsze chciałam mieć długie a mi obcinali i od kilku lat stoją w miejscu :evil:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka