BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1040218 przez Nefri
Nati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nat my wyjeżdżamy za dwa tyg, do tego czasu trzeba wiele rzeczy w domu zrobić, zeby zaraz po powrocie się przeprowadzić, wiec trochę nie czuje tego wyjazdu. Ale jak już tam dojedziemy i przetrwały te droge, to będziemy najszczesliwsci na świecie - i to przez dwa tygodnie :woohoo:
Ziaa może faktycznie te bóle oznaczają, że Twoj organizm dochodzi do siebie. Lepiej miec bolesna i obfite @ niż nie miec wcale albo taka byle jaka ;) także uszaki do góry, wszystko idzie ku dobremu.

Ej, macie tu linki do moich aukcji, może któraś coś będzie chciala ;)
allegro.pl/eleganckie-body-2-sztuki-rozmiar-74-i6421176302.html
allegro.pl/zestaw-ubranek-dla-chlopca-7-...-62-i6418663424.html
allegro.pl/zestaw-ubranek-dla-chlopca-8-...-68-i6418706315.html
allegro.pl/kombinezon-zimowy-mothercare-...ecy-i6418745938.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1040219 przez Nefri
Aaaa, Magmus Bartus cudenko :)
Sandra cora też piekna

8 lata 4 miesiąc temu #1040224 przez niagara
Cześć Dziewcznyki :)

Ziaaa jestem, jestem :P

U nas wszystko w porządku, mi już coraz ciężej, ale kulam się jeszcze :) Spędziliśmy fajną rodzinną niedzielę i poniedziałek we trójkę, wreszcie mieliśmy czas pobyć trochę razem :laugh: W czwartek jadę na wizytę podglądnąć mojego synka :laugh: Jeśli chodzi o przygotowania to jesteśmy daleko w lesie :silly:
W ogóle spontanicznie zarezerwowaliśmy wakacje i jedziemy w niedzielę albo w poniedziałek nad morze do Jarosławca, ale się cieszę :woohoo:

NatB Jakoś ostatnio przestała pytać o braciszka, a my jej nic nie narzucamy. Nie ma czasu, zajęła się królikiem :P Taaak, ulegliśmy w końcu hehe :P Bo te błagające oczy, niczym kot ze Shreka :laugh:

8 lata 4 miesiąc temu #1040228 przez natB
Aaa no widzisz Nefri myślałam, że już jedziecie :)... Przetrwacie drogę na pewno :), tzn dzieci :D bo wiem, że to o nich chodzi heh :P... Ja to sie boje podróży do Międzyzdroji :P a najbardziej korków po drodze, bo o tyle jak jedziemy jest ok, ale jak stoimy jest ciężko :D... Za rok kierunek Chorwacja :)...

Niagara a jednak ulegliscie :) no to fajnie, poka poka :)... Co do wyprawki my też w sumie nic specjalnego nie kupowalismy. Jakoś się nie przygotowywalam, zresztą żyłam tez zupełnie czym innym :)... Ale nic nam nie brakowało po urodzeniu Heleny heh :).. A tyle ciuchów ostatnio wynalazlam w kartonie ze tylko kurtkę na zimę musze jej dokupić i rajstopki :P...

Magmus Bartuś taki malutki :D ciesz oko maleństwem, bo zanim sir obejrzysz a już będzie duży klops :P

8 lata 4 miesiąc temu #1040229 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 4 miesiąc temu #1040237 przez aggi
Dzień dobry ;) wracam do życia po długim weekendzie ;) mam nadzieję że nadrobie jak Maksiu pójdzie spać na drzemkę :-) pogoda zachęca do walniecia się na łóżko i spania :blink: buziaki :*

8 lata 4 miesiąc temu #1040240 przez nati.olsztyn
aggi

8 lata 4 miesiąc temu #1040242 przez ziaa
Aggi no Królowo, dobrze, zew jesteś bo się już zmartwić zdążyłam! :blush: B)

8 lata 4 miesiąc temu #1040245 przez nati.olsztyn
ziaa Jak Twoje samopoczucie? @ trochę odpuscila czy nadal cierpisz?

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1040247 przez ziaa
Nati ja tez tak mam! Z tym zamartwianiem się, roztrząsaniem, myśleniem nad 100 opcji i scenariuszy. A jak będzie tak to siak, a jak inaczej to co sie stanie! Nie rób tego! :D Nie idź tą drogą ;p Idź z prądem, na większość tych sytuacji nei masz wpływu. Ktoś sie zdenerwuje, no trudno. Dlaczego Ty masz isę martwić żeby jemu było dobrze? Czytasz książki takie o samorozwoju itp? :) Mogę Ci jedną polecić :) Zapewniam, ze zmienia postrzeganie własnej osoby w otoczeniu :) To dzięki niej postanowiłam kiedyś oddziaływać na otoczenie energią, taką wiesz pozytywnym powerem, jak mi idzie?? :woohoo:

Moja @ powoli staje się historią, wczoraj już była spoko, dziś już tylko plamienie. Podbrzusze co prawda jeszcze boli (zaraz będą 2 tygodnie;/) ale nie panikuje. Przecież wszystko idzie zgodnie z planem ;) Teraz boli bo rosną piękne jaja, prawda? :woohoo: Za kilka dni pójdę je pooglądać, dostanę zastrzyk i wszystko skończy sie szczęśliwie :woohoo: A tak serio to te hormony mnie wykończą. Sama ze sobą nie mogę wytrzymać :whistle:

NatB jaka śliczna Helenka! Do brata podobna, nie licząc koloru włosów :) Ty kiedyś coś o turystyce mówiłaś :) Możesz polecić jakiś kierunek na 2 połowę września? :)

Nerfi dzięki za słowa otuchy, tak myślę, z eto musi byc dobry znak, jestem dobrej myśli - bo po co byc złej? :) Super, ze jedziecie zaraz na wakacje, a później nowy domek! :) Fantastycznie! :)

Aggi pierniku! Czekam na obszerną relację z dni Twojego milczenia!

8 lata 4 miesiąc temu #1040248 przez nati.olsztyn
ziaa Powiem Ci, że nie znając Cię mam wrażenie że bije od Ciebie ogromna ilość takiej właśnie pozytywnej energii:) Poleć mi jakąś książkę, może uda mi się przeczytać;)

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1040250 przez aggi
Jesteeem B) z kawą :silly: mogę nadrabiać :-)

sandra chudzina jesteś, zazdroszczę :-) w pepku nam położna powiedziała żeby raczej nie grzebać na początku a jak brud jakiś to patyczek oliwka natluscici spróbować oczyścić... a po wszystkim popsikac octeniseptem.

honka ty żyjesz :p pewnie że pamiętamy ;) nie ładnie się tak nie odzywać :-) fajnie że maluszek rośnie zdrowo :-)

ziaa trzymam kciuki by @ w końcu przyszła :* oooo jest pani wredotka. Owocnego clo :*

joanna kciuki zacisniete. Bierzesz nadal jakieś leki?

nowa coś tam widać ale niewiele. Trzymam kciuki za rozwój sytuacji! Jak jesteś przed terminem @ to wcale nie musi ci pozytyw w nocy czy tam popoludniu wyjść ;) nawet rano niekoniecznie wyjdzie :-) czekaj do rana, do terminu @ :-)

milunia ja już 2x tak miałam że czekałam na testy z all i przychodziły dopiero jak już @ była :p

nat od soboty do wczoraj ciągle gdzieś jeździliśmy i ciągle robota jakaś to dlatego nie miałam nawet czasu tu zajrzeć :-)helenka cudowna :-)

magmus dasz radę :-) nie przejmuj się jak czasem nie zrobisz czegoś idealnie czy na czas. Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko, teraz jest wasz czas :-) Bartosz słodki :whistle:

nati nie rozmyślaj co będzie, bo będzie co ma być :-) nie ma sensu , serio :-) ale że Wy już całkiem na fb siedzicie??? Ja się nie zgadzam!

8 lata 4 miesiąc temu #1040251 przez ziaa
Kurka Aggi, ale Ty już za mój następny miesiąc kciuki trzymasz?? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :evil: :evil: :evil: :whistle: :whistle: :whistle:
Nie!! Trzymaj żeby nie przyszła! :laugh:

8 lata 4 miesiąc temu #1040252 przez aggi
ziajek kuwa ja nadrabiam :p uspokoj hormony :woohoo:

8 lata 4 miesiąc temu #1040253 przez ziaa
Tyle czasu Cię nie było, ze wiesz, muszę kontakty nadrobić :D
Jak takie młodsze upierdliwe rodzeństwo :D Dodam, że jestem najmłodsza spośród rodzeństwa, to wiem jak jest ;p

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka