BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1040293 przez Sandruska1995
aggi już zeszło nam wszystko z pępka :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1040294 przez aggi
ziaa powiem ci z ręką na sercu że nie czuję się źle z tym weekendem bo spędziliśmy go rodzinnie, bardzo miło :-) a od dziś znów się pilnuję :-)

sandra aaaale słodzinka :-)

8 lata 4 miesiąc temu #1040302 przez nati.olsztyn

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 4 miesiąc temu #1040304 przez Sandruska1995
aggi dziękuję :) Malutka w końcu robi się pulchniutka taka już tak fajnie :woohoo:

8 lata 4 miesiąc temu #1040307 przez natB
nati wypij se drinka :P albo obudź męża :P...

nefri nooo właśnie przygotowywalismy się na najgorsze, ja nawet już nie wspominam tego, ale czasem jeszcze nachodzą mnie jakieś czarne wspomnienia... Płakać się chce wtedy człowiekowi... Ale siedzi kolo mnie teraz ta moja kluska, która daje mi popalić, nie śpię przez nią w nocy, ale kocham ją nad życie :D...
Wiesz, co możesz zawsze dać jest taki syrop na alergie i ma działanie wyciszajace, takie usypiajace, Helena dostawała w szpitalu, jak zasnąć nie mogła... Jakbyś chciała mogę kuknac pi powrocie do domu jak się nazywał... A boisz się bardziej o Eryka czy Tymona? U nas Władek super znosi podróż, siedzi, gada, bawi się, śpi i tak w kółko... Helena dużo gorzej, chociaż odkąd wyruszyliśmy czyli z 2,5 h temu to śpi :)

ziaa no to jak znajdziesz coś w fajnych cenach to Grecja i Kanary jak najbardziej :D

8 lata 4 miesiąc temu #1040313 przez aggi
Dzień dobry :-) ja też coś kiepsko sypiam w nocy ostatnio.. a rano mam problem żeby się zwlec. Także nati nie wiem czy coś w powietrzu nie wisi. Mąż mnie musi porządnie wymeczyc i dopiero zasypiam :p

8 lata 4 miesiąc temu #1040314 przez magmus88
Hej kobietki :)

Napiszę to jeszcze raz.... zazdroszczę Wam tych urlopów hehehe :)

Aggi no co Ty... ja napewno tu zostanę :PP jak coś to będziemy gawędzić we 2 heheheh.

Wczoraj byliśmy na wizycie - mały waży 3745 :) także bardzo ładnie przybrał hehe bo ze szpitala wychodziliśy z wagą 3060 :) Umówiliśmy się już na bioderka, dostaliśmy skierowanie do endokrynologa (przez to że ja całą ciąże brałam leki na tarczycę), na szczepienia tez jesteśmy umówieni, pozostaje kwestia wybrania szczepionek. Dziś odwiedza nas ponownie położna także muszę zaraz zacząć się szykować.

Sandra - śliczniutka ta Twoja MIley :)

Nati - północ to jeszcze nie taka późna pora hehe

natB - zamelduj się jak już dotrzecie bezpiecznie na miejsce :)

8 lata 4 miesiąc temu #1040317 przez aggi
magmus to rośnie jak na drożdżach i dobrze :-) dajesz radę z kp??

8 lata 4 miesiąc temu #1040319 przez nati.olsztyn
magmus Dla mnie ostatnio północ to środek nocy odkad staramy sie kłaść najpóźniej o 21.:)
Twój Slodziak pięknie rośnie:)
aggi To byl jakiś koszmar. W koncu włączyłam sobie program relaksacji, który kiedys pobralam ze stronki Cud Narodzin. Zasnelam po drugim wysluchaniu programu ze sluchawkami na uszach ;) za to obudzilam się bardzo zrelaksowana:)

nat ;)

8 lata 4 miesiąc temu #1040325 przez magmus88
Aggi - jestem z siebie dumna bo swietnie dajemy sobie radę :) Tak się cieszę, ze udało mi się wywalczyć to karmienie,... a było ciężko w szpitalu - jak sobie to przypomnę to ech....

Matko nati :D jak ja bym chciała chodzić spać o 21 heheh

Zapomniałam Wam jeszcze napisać że mały wczoraj obsiurkal lekarza na dzień dobry :)

8 lata 4 miesiąc temu #1040326 przez Nefri
Nat podaj koniecznie nazwe tego syropu. bardziej o eryka sie obawiam, chociaz jestesmy coraz blizsi odwolania urlopu, bo po prostu kasy brakuje przez te budowe i znowu niespodziewane wydatki nam wyskoczyly, jestesmy zalamani, az szkoda gadac :(

8 lata 4 miesiąc temu #1040337 przez aggi
nefri Maks na alergie pije syrop deslodyna 5ml dziennie i lekarz mówił żeby na noc podawać bo to trochę usypia..

magmus gratuluję i cicho zazdroszczę bo ja po moich przeżyciach na dzień dzisiejszy byłabym zdecydowana karmić mm..

8 lata 4 miesiąc temu #1040338 przez natB
Zgłaszamy się! w 3 h i byliśmy nad morzem :P... A że zakwaterowanie dopiero od 15 to pojechaliśmy jeszcze do Swinoujsciu :)

nefri o kurcze, przykro mi :(... Jak będę w domu to we wtorek mi przypomnij :)

Magmus no brawo ;) jestem z Ciebie dumna :) każda na początku ma problemy, a głównie przez złe,, porady,, :) karmcie się :)...

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1040348 przez ziaa
Nowa???

Magmus super, ze tak fajnie sobie radzicie :) Rewelacja :)
Kurde Nerfi ale się porobiło :( Trzymam kciuki za deszcz z kasy ;) co by było i na potrzebne rzeczy i na wakacje :)
NatB no to wypoczywajcie! :) Udanych wakacji! :)
Joanna termin @ masz jutro? Jak się masz? :)

8 lata 4 miesiąc temu #1040349 przez Nefri
Nat niestety ostatecznie podjelismy decyzje, ze nie jedzuemy :( za duzo kosztow i za duzo rzeczy do zrobuenia w domu przed przeprowadzka. za rok pojedziemy, eryk bedzie starszay, pewnie bedzie fajnuej i lzej dla nas, choc nie powiem, jest mi przykro

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka