BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 7 miesiąc temu #1040254 przez aggi
ziaa też młodsza jestem więc wiesz... :whistle: zapewne młodsza od ciebie :evil: czekaj grzecznie aż nadrobie i wszystkim odpisze :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 7 miesiąc temu #1040255 przez ziaa
No właśnie - Nowa jak sytuacja? :)

8 lata 7 miesiąc temu #1040256 przez aggi
Uporałam się . Ufff. Ej Wy serio na fb gdzieś sobie czatujecie?? Czy coo?

8 lata 7 miesiąc temu #1040257 przez ziaa
Aggi ja tam nie udzielam sie za bardzo! Jestem wierna forum, o!! :D

8 lata 7 miesiąc temu #1040259 przez aggi
No właśnie ja też wolę forum, jestem już w dwóch grupach forumowych na fb i tyle się tam dzieje że mam problem by ogarnąć nadrabianie, a tu przynajmniej fajnie po kolei wszystko poczytać można i odpisać. Napewno na fb nie przechodzę bo to pożeracz czasu :ohmy:

8 lata 7 miesiąc temu #1040260 przez natB
ziaa polecam Kanary :) Wyspy Greckie :) no i Portugalia :)... Zależy na czym Ci zależy :P... Ja to zakochana jestem w Teneryfie :) Portugalia tez mi się marzy, a wyspy greckie no cóż nie podbiły mojego serca :P :)..

Co do fb to ja też się średnio udzielam :)... Ale Miluniaa potrafi nas tam zaskoczyć hehe :D

Wróciłam z miasta z maluchami, ostatnie zakupy, fryzjer z Wladem i szczerze oczy mi się zamykają euh... Jutro o 5 rano wyjazd :woohoo:

8 lata 7 miesiąc temu #1040261 przez nati.olsztyn
aggi Ja też wolę tutaj chociaż nie powiem, tam też się dzieje. :P Także zapraszamy! Nie pożałujesz :evil:

8 lata 7 miesiąc temu #1040262 przez aggi
Eeee a mnie później to wkurza że i tu trzeba zaglądać i tam, milion powiadomien, wiadomości do nadrobienia. Na dłuższą metę to jest po prostu głupie, no chyba że całkiem się stąd wynosicie i sama zostanę

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1040263 przez brown24
NatB udanych wakacji! Odpocznij, naciesz sie rodzinką i wspólnym leniuchowaniem :) Helenka cudo, duża panna już :)

Aggi a Ty na jakim etapie jestes? już po @? Jak tam dieta? Pochwal się pierwszymi efektami :)

Ziaa moja @ właśnie się kończy, ale chodzę przybita coś ostatnio, a raczej rozdrażniona :evil: też chyba hormony dają mi się we znaki!może przez tą zmienną pogodę, nie cierpię deszczu! Dawaj tytuł tej książki POZYTYWNY CZŁOWIECZKU :laugh:
A co do wakacji polecam Krętę, chociaż nie wiem jaka tam pogoda w wrzesniu :whistle: A o Teneryfie i Portugalii też marzę jak nasza Nat.Może za rok :) Teraz na urlop nie mam co liczyć :(

Nati Olsztyn oj dzieje się na fejsie dzieje :laugh:

Joanna jak tam u Ciebie? kiedy termin @?

Nowa idź na bete może ;)

Magmuś słodki synek :woohoo:

8 lata 7 miesiąc temu #1040264 przez ziaa
NatB, Brown no właśnie mi o pogodę chodzi :) Jesteśmy trochę spracowani, więc chcemy poleżeć, poopalać się, pogadać i pozwiedzać małe knajpki :) Tylko właśnie żeby ciepło było! :)
Brown Książkę wyślę CI na priw tak jak Nati bo muszę przesłać link bo jest kilka o podobnym tytule :)

8 lata 7 miesiąc temu #1040265 przez Miluniaa
Udam, ze tego nie widziałam !!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Podziękowania: nati.olsztyn, niagara, Pumcia, brown24

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1040266 przez aggi
brown na jakim jestem etapie? Czekaj policze :D eeeee... 14dc chyba, czekam na owu :-) :whistle: a dieta dobrze, trochę w weekend popłynęłam, bo byliśmy ciągle 'wyjezdni' i jedzenie było nie do końca takie jak trzeba, wręcz powiem wprost paskudnie jadlam ;) ale dziś już ładnie się pilnuję planu dnia :-) a efekty no póki co z 68,7 było 63,9 :-) teraz pewnie przybyło bo czuję się jak napompowany balonik ;) ale jeszcze ponad 2tyg przede mną :-) później zmiana diety :-)

8 lata 7 miesiąc temu #1040267 przez ziaa
Aggi bardzo ładnie!! :) W sensie nie licząc weekendu! :angry: Szkoda takim "akcjami" zaprzepaszczać efektów z tygodni pracy! Pilnuj się Małą! Ciocia Ziaa patrzy! :evil: :evil:

8 lata 7 miesiąc temu #1040284 przez band
Przyznam się szczerze, że osobiście boje się używać testów owulacyjnych...uważam, że jeżeli mam zajść w ciąże to zajdę.

Bądź tym, kim chcesz być

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1040288 przez Nefri
Ziaa ja we wrześniu to zawsze do Chorwacji jeździłam i pogoda była zawsze super - mowie o wyspach - Brac i Korcula. Kiedyś we wrześniu na Krym jeździłem, było pięknie, tanio i ciepło ale to było sto lat temu ;) Teraz Bułgaria też we wrześniu, ponoć też jest mega ciepło o tej porze. A tak poza tym to polecam Madera, ja byłam w styczniu i było 25 stopni, wiec we wrześniu na pewn jest upał, ponadto jest tam po prostu bajecznie pięknie i super jedzenie, można zobaczyć wieloryby itp ;)
Nat udanego wyjazdu ! Helenka jest boska, duża i zdrowa panna. Aż dziw, że kiedy w ciąży byłaś, przygotowywaliście się na najgorszy scenariusz a tu taka radosc i slodycz normalnie, aż mi się płakać chce :blush: ja to się zastanawiam czy jakieś coś na uspokojenie można dać dziecku w podroz innego niż meliss, bo naprawdę podroz mnie przeraża. Pierwsze tysiac km robimy w nocy, wiec może jakoś będzie, ale kolejne 800 km w dzień i tego się obawiam...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka