BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1040352 przez Sandruska1995
Dziewczyny czy któraś z was bierze tabletki antykoncepcyjne ? Jak to wygląda ? Nigdy w życiu się nie zabezpieczalismy i nie mam pojęcia . Do lekarza dopiero będę iść na kontrolę a nie mam pojęcia jaką antykoncepcje wziąć . Znaczy w grę wchodzą płatny lub tabletki tylko . :/
Jak to przy karmieniu piersią ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1040353 przez Nefri
Ziaa oj juz ten deszcz chyba tak szybko nie spadnie, wakacji w tym eroku nie bedzie...wiesz od pocxatku wiedzialm ze wyjazd w tym roku, kiedt budujemy dom, jest bez sensu, tylko maz sue upieral az w koncu i do niego dotarlo. Budowa domu to ogromny wydatek po prostu...

8 lata 4 miesiąc temu #1040364 przez aklim88
Sandruska - sa tabletki antykoncepcyjne, które mozna brac karmiąc piersia. W Polsce brałam azalię. No i prezerwatyw możecie używać

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

8 lata 4 miesiąc temu #1040365 przez Sandruska1995
aklim Właśnie prezerwatywy odpadają bo ja mam uczulenie :pinch: .

8 lata 4 miesiąc temu #1040366 przez Nowa...
hej. niestety dziś @ przyszła :(
No coż- zaczynam dziś2 miesiąc z ziółkami.
Cieszy mnie jedynie, że idealnie w 28 dc przyszła @ :) oby to był dobry znak :)

8 lata 4 miesiąc temu #1040379 przez Pumcia
Hej Ciotki - czytam was i czytam tylko z odpisywaniem problem :)
Magmus wybacz ale jestem teraz u rodziców, nie wiem kiedy pojadę do domu i nie wiem kiedy się zbiore do zrobienia tych zdjęć - słaba organizacja :p
A Miluniek . . . :evil: udaje ze tego nie widzi :woohoo:
Nat - Zazdroszczę wyjazdu
Nefri - ja już 2 lata na wakacjach nie byłam, bo zawsze coś :/
Ziajek - szatanie wcielony - coś Ci chciałam wrednego napisać ale . . . Będę miła :P

Zaraz doczytam resztę . . .

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1040384 przez brown24
Hello :)
Ja mam dzis wolne i robię kapusniak :laugh: Jakby ktoś pytał co u mnie :P
Nefri przykro mi, ale może chociaż na weekend uda sie Wam gdzies wyjechać, mini wakacje też są fajne ;)
Magnus super ze ta świetnie sobie radzisz:) oby tak dalej:)
Aggi a ja Ci juz gratuluje efektów odchudzania,niby kilka kg, ale podejrzewam ze baaardzo cieszą :) i jeszcze ten tego- wskakuj na byka :laugh: Bo nie znasz dnia ani godziny kiedy ovu urodziny hahaha

Nat liczymy na fotorelacje znad morza:) wypoczywajcie :kiss:

Band a czego tu sie bać? Testy nie gryzą.. A niektórym dziewczyną naprawdę pomogły ;)
P.S. Przywitanie sie z forumowiczkami nie boli...;)

8 lata 4 miesiąc temu #1040385 przez ziaa
Cześć Brown, jak miło, że jesteś :D Widzę humor doskonały :evil: :evil: :evil: :whistle:
A Pumcia nadal czyta....... :evil: :evil: :evil: :evil: :whistle:
Podziękowania: Pumcia

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1040386 przez aggi
Witam się ;) aura mi chyba niesprzyja i biometr niekorzystny... ciężkie spanie miałam, niewyspana się czuję.. najchętniej bym zalegla i spala.

sandra przy karmieniu to chyba tylko tabletki jednoskladnikowe? Musisz dopytac ginekologa.

nowa a jakiejś wizyty u lekarza nie masz w planie żeby podgladnac co się tam dzieje u ciebie??

brown :evil: jak u ciebie? Testujesz? A kg cieszą, ostatnio coś się nie umiem zorganizować w kwestii diety ale usilnie staram się walczyć o swoje.

8 lata 4 miesiąc temu #1040389 przez brown24
Ziaaa humorek calkiem calkiem, a jeszcze nawet książki nie mam,więc nie wiem co to będzie jak zakupię :laugh: :evil:

Aggi u mnie spoooko :P okres sie skończył , energii przybylo, więc jest git.Czeka nas malowanie naszego gniazdka i wybór mebli do kuchni, wiec juz sie cieszę :) Lubię urządzać wnętrza :lol:

8 lata 4 miesiąc temu #1040390 przez ziaa
Brown, to mam następną dla Ciebie :D Podeślę :) CO tam słychać w Twoim cyklu? :)
Aggi jak to nie możesz się do diety zmotywować? Co ja czytam! ;) Jedziesz Mała, samo się nie zrobi ;)
Nowa idź koniecznie do lekarza. Mozę to tylko jakaś niedomoga lutealna i dupek lub luteina na 2 fazę cyklu wystarczy...

Ja dziś biorę ostatnie clo, w poniedziałek umawiam sie na monitoring. Powiem Wam, nie mogę sie doczekać wizyty u ginka. Pisałam, przedwczoraj ze już tylko plamię po @, ale plamienie trwa nadal :( czuję sie dobrze, brzuch boli tylko w okolicach jajników więc to pewnie clo, ale tak długie plamienie mnie martwi :( niech to endo się pięknie odbudowuje lepiej ;)

8 lata 4 miesiąc temu #1040391 przez brown24
Aggi testuje...aktualnie paski wybielające do zębów,może nie zostanę szczerbata :laugh: :laugh: :laugh:

Ziaaa moje cykle regularne w sumie, w ovulacje bol jajnika,śluz plodny,progesteron idealny,wiec chyba blokada siedzi w głowie.. Dlatego do konca roku daje na luzz:) i niech sie dzieje co chce:)
A za Ciebie i Twoje endo trzymam kciuki, Twój gin. juz na pewno ma jakiś plan:) Jeszcze będziemy narzekać,jak to nam dzieciaki po nocach spać nie dają B)
Podziękowania: ziaa

8 lata 4 miesiąc temu #1040392 przez ziaa
Brown - OBY! :D :kiss:

8 lata 4 miesiąc temu #1040394 przez aggi
brown to fajnie :-) ja muszę maksiowi pokój jakoś wymyślić, już mam kolory jakie chcę, ale tak ogólnie to nie wiem jeszcze coo i jak hehe ;) tylko nie sikaj na te paski :p bo ci zęby zzolkna zamiast wybielec :p

ziaa no widzisz co to się porobilo ;) ale spoko nie dam się... trzymam kciuki za wizytę :-)
Podziękowania: ziaa

8 lata 4 miesiąc temu #1040395 przez ziaa
Aggi poprostuj jebłam czołem o klawiaturę ze śmiechu jak zobaczyłam Twoją poradę dla Brown!! :evil: :evil: :evil:
BROWN! ONA MA RACJĘ! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka