BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1040597 przez Sandruska1995
magmus lubię robić zdjęcia fakt :cheer:

Dziękuję dziewczyny :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1040606 przez brown24
Aggi zdrowka!:) to pewnie przez pogodę ,raz upał,a za chwilę zimno.Ja tez psikam co rusz

.
Magnus dawaj to ciacho :laugh: Tez bym cos upichciła,ale chęci i umiejętności brak :laugh:

Sandruska no ładnie ładnie,ja to juz mam sto pomysłów na fotki z moim dzieckiem kiedyś achhh :silly:

Nati wesoło masz z dzieciaczkami hehe

Ja mam wolne, sama w domu tzn z psami :laugh: Chyba wezmę sie za porzadki w szafie. Nie znoszę jak pada :blink:

Joanna czekamy na testa :)

Ziajek co tam pieronie? Jak weekend minął? :P

8 lata 4 miesiąc temu #1040620 przez natB
I my juz wróciliśmy z wakacji :( tak mi smutno i źle :(... Powiem Wam, że mimo tego że Wład dał nam popalić, był omarudzony, wiecznie na nie, a Helena cud dziecię, to i tak zaliczam wakacje do udanych... Mieszkanie dla siebie, pełen chill, cisza i spokój eh...
Pogoda nam dopisała, my odkąd mamy małe dzieci nie jesteśmy plazowi tzn nie preferuje plaży przez 10 h w ciągu dnia... Bardziej 2-3 h na plaży, reszta gdzieś na spacerze, rowerze, placu zabaw ;) i oczywiście drzemka e ciągu dnia :)... Dzieciaki podrosna to i my zmienimy preferencje co do spędzania czasu nad morzem heh ;)...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 4 miesiąc temu #1040621 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: brown24

8 lata 4 miesiąc temu #1040622 przez natB

Załączniki:
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 4 miesiąc temu #1040627 przez magmus88
Hej hej :)

Aggi chorowitko... dużo zdrówka życzę :* A ciasto robiłam te co dawałam Wam przepis - te ze słonecznikiem bo jest ekspresowe :PP a drugie takie bez pieczenia - na krakersach ale zmieniłam wersje i robiłam z makiem :) podobno smakowały bo chcą przepisy hehehe

Na sobotę znowu coś będę piekła bo tata ma urodziny i mama mnie już zagadywała :PP

Włąśnie.... suwaczek. Muszę jakiś znaleźć ładny :)

Ziaa - trzymam kciuki :) co do ciasta... to chyba bezglutenowych nie umiem :PP heheh

NatB - jakie słodkie rodzeństwoo :) Super że wakacje udane :) Poza tym rewelacyjnie wyglądasz :)

8 lata 3 miesiąc temu - 8 lata 3 miesiąc temu #1040633 przez nati.olsztyn
nat Przepięknie Wam! :-) Urocze rodzeństwo! :-)

aggi Zdróweczka! Niech już Ci odpuści ta choroba :kiss:

magmus Ty to masz talent cukierniczy:)

brown O tak, mam z nimi wesoło! :-) Czasem aż za bardzo, ale nie zamienilabym tych chwil na nic w świecie :)

8 lata 3 miesiąc temu - 8 lata 3 miesiąc temu #1040634 przez nati.olsztyn

8 lata 3 miesiąc temu #1040635 przez nati.olsztyn

8 lata 3 miesiąc temu - 8 lata 3 miesiąc temu #1040637 przez aggi
Witam się. Dziś do lekarza jadę na 16.. gardło może i boli mniej ale już całe w bąblach :dry: masakra.... do tego wczoraj miałam prawie pozytyw na owu, nie ma zmiłuj hehe, ale bez możliwości nawet dania buziaka mężowi to wiecie... czułam się jak jakaś kłoda w szaliku haha :p masakra ;)

nat ja nigdy plazowa nie byłam, nie lubię leżeć bezczynnie ;) jak byliśmy rok tem z maksem nad morzem to odpowiadał mi ciągły ruch, zwiedzanie, jezdzenie, dużo spacerów :-) w tym roku znów chcieliśmy trochę posiedzieć to Maksiu nieusiedzi i koniec, poza tym upały sprawiły że ciągle jeździliśmy zwiedzalismy, ale myślę że ma to swój urok, a to co zobaczysz to twoje :-) piękne zdjęcia :-) :*

magmus na krakersach? Szalejesz :-)

8 lata 3 miesiąc temu #1040642 przez magmus88
Hej :)

Nati... zaden talent - wszystko z przepisem w ręku :PP

Aggi - no na krakersach... a jakie pyszne?? Tylko, ze kaloryczne w cholere.... Zdrowiej nam szybko!

My właśnie czekamy na położną :) wydaje mi się, ze będzie to ostatni raz ehhehe.

Jutro z rana mamy odwiedziny koleżanek z maluchami. W czwartek po południu tez przychodzą 3 znajome.... Jeszcze z jedną mam się umówić na ten tydzień hehe. W sobote idziemy na urodziny do mojego taty.... Tydzień pełen wrażeń :)

Joanna.... albo mi się wydaje albo milczysz :)

8 lata 3 miesiąc temu - 8 lata 3 miesiąc temu #1040643 przez aggi
magmus no nooo ja mam to samo, wszystko muszę mieć rozpisane od a do z :D czarno na białym hehe :-) fajnie że masz tak bogate życie towarzyskie. Ja ciągle sama z małym.dzień w dzień

joanna melduj się! :blush:

8 lata 3 miesiąc temu #1040644 przez aggi

Brzuch ćmi, chyba będzie się trzeba jeszcze dziś przemęczyć :huh: ciekawe co mój S na to......... :ohmy: :P
Załączniki:
Podziękowania: brown24

8 lata 3 miesiąc temu - 8 lata 3 miesiąc temu #1040645 przez brown24
Witam się po sniadaniu :laugh: w końcu się wyspałam hehe

Aggi widzę pozytyw, więc nie ma zmiłuj :evil: chciałby się powiedzieć "Worek na głowe i za ojczyznę" hahhahaa :laugh: :laugh: :laugh: :evil: :whistle:
Trzymam kciuki, żeby do wieczora Ci sie troszkę polepszyło :kiss: :kiss:

Nat Pięknie wygladacie, dobrze ze troszkę odpoczeliście, nie smuć się! bo weekend podobno ma być piękny i słoneczny :))

Magmus Ty to jesteś "baba z jajami" :laugh: Super sobie radzisz z noworodkiem, a tu jeszcze, ciasta, koleżanki, imprezy fiuu fiuu :) :woohoo: Ja czasem sama z soba nie moge się ogarnać :laugh:

Joanna? :evil: chcesz po dupie? :whistle: :evil:

A tutaj do poczytania, wytyczne z poradni rodzinnej :laugh: :laugh:
almoc.pl/img.php?id=6329#

8 lata 3 miesiąc temu #1040646 przez magmus88
Dziewczyny... tak się pochwaliłam a przed chwilą dzwoniła koleżanka, że jednak jutro nie przyjadą bo jej mały jest przeziębiony.... byli dziś u lekarza... Wizyta przełożóna na przyszły tydzień.

Brown hahhahaha skąd to wziełaś?? Zaczepiste :D heheh

Położnej dalej nie ma... miała być o 11... a my chcemy się wybrać na zakupy ...

Aggi :D fiu fiu :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka