- Otrzymane podziękowania: 83
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
ALKIM współczuję ci z tą nogą, faktycznie oszczędzać się z domem na głowie to mega wyczyn! I tak cię podziwiam :* Zdrówka
NOWA oo to też masz wizyte we wrześniu.. ja mam nadzieję że w tym cyklu będą ładniejsze pęcherzyki, zobaczymy co dalej poradzi ginka.. Oby u ciebie szybko lekarz znalazł wyjście z sytuacji :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Ziaaaa pieronie! Jak ja się cieszę ze u Ciebie sytuacja wygląda tak optymistycznie Teraz wszystko w Waszych rękach, a raczej w... No wiecie Trzymam mocno kciuki Czyńcie swoja powinność hehe
Aggi dobrze ze dostałaś leki,pomimo ze cykl stracony to Ty jesteś pod kontrolą zdrowiej
Joanna
Aklim dbaj o nogę
Jutro was nadrobię , u mnie juz śluz płodny,mega plodny A tu do pracy trzeba. Miłego dnia dziewczynki
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
U nas dobrze , mała zdrowa , rośnie i nadal grzeczna
Dziś mamy miesiąc
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Sandra to korzystajcie z resztek lata ile się da U mnei też upały
Aggi jak zdrówko? Maksik się uchował przed choroba?
Aklim ogarniasz? Jak idzie odpoczywanie (to przewrotne pytanie, wiem )? Jak noga?
Brown nic nie mów! JUż ja wiem co mam robić nonono, to u Ciebie też się będzie działo po pracy i w weeknd
Joanna teraz to powiem CI, totalnie nic nie odczuwam, ze biorę clo. ANi pod względem humoru, dolegliwości czy wyglądu. Nic, kompletnie nic. Toteż właśnie myślałam, ze tabelki nic nie zdziałały. Ale poprzednio chyba tez nie miałam tego problemu bo nie pamiętam, żeby mnie wysypało czy coś. Wiem tylko, że sutki bardzo bolały No to teraz mocno sciakam kciuki! Powodzenia w kwestii pracy! To musi być początek dobrych zmian! I pamiętaj - masz tak jak myślisz, więc myśl pozytywnie! Konieczniej daj znać gdyby pojawiła sie jakaś rozmowa czy propozycja
No nic, biorę sie do pracy, może czas mi szybciej zleci do jutra
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
sandra mała już ma miesiąc?! Matko jak czas leci....
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Korzystamy rano z placu zabaw , o 13 uciekamy do domu bo nie się wytrzymać tak gorąco :/
Ewentualnie jeszcze wieczorem wychodzimy .
A ja dziś dostałam wiadomość że moja mama przyjeżdża do nas. Babcia się wygadala a mama chce zrobić niespodziankę . Ale dobrze wiedzieć
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
Chciałam się Was poradzić, jako doświadczonych koleżanek. Wczoraj wypadł mi 14 d.c. i zaczęłam robić testy. Wczoraj były dwie kreski, z tego co wiem obie powinny być tak samo intensywne, ale ta druga była zauważalna. Dzisiaj robiłam o tej samej porze i ta druga nie była już tak widoczna jak wczoraj. Wspomnę, że mam cykle zwykle 31-dniowe.
Myślicie, że jest już po owu czy nie ma się czym załamywać i jeszcze wszystko przede mną?
Na zdjęciu u góry test wczorajszy a na dole dzisiejszy. dziękuję Wam za wszelkie porady i odpowiedzi. czekam z niecierpliwością
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bo skoro dziś już jest słabsza kreska to na moje już była , bo powinna ciemniec. Ale niech jeszcze dziewczyny się wypowiedza
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Moze byc tak jak mowi Sandra ze owu byla wcześniej. Chociaż np u mnie najpierw przez dwa dni kreska ciemnieje a kilka-kilkanaście godzin po pozytywie juz jej wcale nie ma.
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A no teraz jestem na etapie testów, gdyż wcześniej nie mogłam zajść w ciążę przez 2,5 roku (niewiadomo czemu- wyniki badań dobre).
Kiedy już zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym moja radość trwała zaledwie dwa miesiące i niestety okazało się, że serduszko przestało bić...
A z drugiej strony strony chciałabym trochę poznać swój cykl. Czasem wydaje mi się, że mam ból brzucha taki w trakcie owu, ale później juz się sama gubię
Chyba za bardzo bym chciała
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
Według mnie to rób dalej testy, choć może to był już pozytyw. U mnie też nie zawsze są mega tak samo mocne- a mierzę i temperaturę to wiem, że po najciemniejszym jest poźniej skok. Czyli na początku mega jasne - później zaczynają szybko się zmieniać- najciemniejszy a następnego dnia jaśniejszy. Po tym kończę testować i czekam na @ lub nie
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa