- Otrzymane podziękowania: 137
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati wizyta będzie jak dojadę tak 17-17.30
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Uporasz sie z infekcja, doktorek Cie podleczy, zrobi monitoring i bedzie cud malina!
Ja siedzę w szpitalu i czekam na rentgen. Tydzien temu spadłam ze schodów i noga coraz bardziej mnie boli. P został z dziećmi w domu, Ala od wczoraj ma goraczke. Nie wiem tylko co zrobie jak wsadza mnie w gips. Jak wrócę samochodem do domu. Mam co prawda automat ale jak włożę tą sztywną mogę do samochodu? Nie mam pojęcia. Mam nadzieje, ze obędzie sie bez tego.
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
AGGI bidulko zdrowej szybciutko :* zobaczysz zleci szybko i bedziemy czekac razem z toba na efekty waszych staranek
ALKIM to nie cikawie z twoja noga. Oby obylo sie bez gipsu. Powodzenia :*
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aklim zdrówka !
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Aggi nie martw się, dobrze, że poszłas do lekarza i w ogole się o tym dowiedzialas. wyleczysz się i zaczniesz w kolejnym cyklu. a z tymi 24h to prawda, dlatego to takie ekscytujące i magiczne jak się widzi w końcu te upragnione dwie kreski. Cale szczęście plemniory maja dluzsza zywotnosc niż nasza plodnosc, bo inaczej to by naprawdę był cud.
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
aggi No to nieźle Cię dopadło. Współczuję! Życzę duuuużo zdróweczka
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi jak zdrówko??
Joanna strasznie mi przykro, ze taka lipa z pracą A jak w Twoim mieście z zatrudnieniem? Masz szanse na szybko zmianę pracy na taką która będzie pewna?
Powiem Wam, ze jak w moim mieście słyszę, ze ktoś nei ma pracy to oznacza to tylko brak chęci do niej. Ostatnio trzech bliskich znajomych szuka pracowników, branże różne: budowlanka, sprzedaż i biuro, żaden nie może znaleźć kogoś kto ma chęci do pracy. Ludzie piszą tego samego dnia, ze nie przyjdą bo mają wizytę u lekarza umówioną od miesiąca (no ale po co uprzedzić dzień czy dwa wcześniej ) albo dzwonią, ze przyjda 3 godziny później bo się nie wyspali , albo wprowadzają tak niefajną atmosferę, ze nie da się pracować No mówię Wam, znalezienie pracownika jest tak samo trudne jak znalezienie pracy ;p
Alikim a co z tą nogą? potłuczona? Zdrówka życzę!
Dzięki Joanna, Nefri i Nati za miłe słowa Hahah, mam nadzieję, zę jak tu sie zgłoszę z pozytywnym testem to będzie większy szał ;p
A wiec tak: przed wizytą obleciał mnie mega paniczny strach, ze przecież nic nie czuje, więc pęcherzyki pewnie nie urosły i mówię Wam lamęt niesamowity ;p Maż mnei sprowadził do pionu i było trzeba iść Jak sie okazało wystarczyła zmiana podania clo - wcześniej brałam od 5 dc, teraz od 3dc i jest mega różnica W 12 dc mam 3 pęcherzyki i to lepsze,niż u tej poprzedniej lekarki w 20dc! Na lewym jajniku są dwa mniejsze 11 i 12 mm, a ten na prawym ma już 14, więc Pan doktor powiedział, ze ten to pewniak Nie wiem czemu myślałam, ze tak wcześnie poda mi pregnyl. Chyba dlatego, ze przez telefon tak bardzo rozkminiał czy mam przyjść do niego w środę czy lepiej we wtorek, więc myślałam, ze to już ;p Ale pęcharzyki będą rosły do soboty, mam rano pojechać do szpitala gdzie doktorek ma dyżur no i zrobi jeszcze usg i poda pregnyl, zapisze luteinę. Powiedział, ze wszystko wyglada optymistycznie, nawet endo ponoć lepsze Wogóle go uwielbiam. Mówi do mnie, ze zapraszam w sobotę na kontrolę i zastrzyk, a później dodał - to tak na weekend będzie, fajnie, nie? Jestem mega zadowolona, ze po 2 mieisącach u niego mam komplet badań i takie efekty. Choć oczywiście jestem pełna nadziei na jeszcze lepszy happy end
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
A z praca masz racje. Najważniejsze chęci. A nauczyć mozna sie wszystkiego i znalezc solidnego pracownika jest bardzo trudno