- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
ziaa tule i trzymam kciuki
A mała rozłożyło siedzimy w domu i się kurujemy
Mała opanowała przewrót z brzucha na plecy a teraz kombinuję już z pleców na brzuch , cwaniara moja
Mój mały przystojniak miał dziś sesje zdjęciowa w przedszkolu . Zdjęcia do odbierania za tydzień / dwa . Mam nadzieję że ładnie tam wyszedł .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Annie1981
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 11
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Stokrotka trzyma kciuki za Was,wszystko na dobrej drodze
Gonia śliczny groszku w końcu sie doczekalas dbaj o siebie.
Puma hello! Co tam ? co tak zamilkłaś? Jak tam Szymcio?
Milunia Zuu jest przesłodka Wiem ze daje Wam popalić,ale jak patrzę na jej foty to aż oczy sie radują
A ja mam dzis wolne i wywalone na wszystko.Jeszcze w łóżku Chyba jestem po obu, 20dc mam.Do ginka oczywiście nie bylo czadu sie wybrac.Ale do konca roku powinno sie udać.Ogólnie ostatnio jakoś nie mam parcia na przytulanki itd. Chyba musze odpocząć od tematu,dlatego tez rzadziej sie odzywam,ale podczytuję Was prawie codziennie
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Brown - wyleżałaś się do oporu??
Ja objeździłam dziś pół śląska za nawilżaczem, który miał być w biedro a nigdzie go nie było.... Tragedia. Za to mamy imiennika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sandra - kurujcie się
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
co do planowania płci to mam takie same doświadczenia jak aggi
planowanie płci to bzdury i tak jest to loteria.
u mnie jedno dziecko po owulacji, drugie dziecko przed owulacją a mam dwóch chłopaków
haha o to znam taką historię z autopsji, ale trzeciego już nie planujehonka_18 napisał: Stokrotka gratuluję
Gonia chyba nie da się zaplanować płci, my za pierwszym razem celowalismy w dziewczynkę jest Adaś i za drugim chcieliśmy chłopca jest Artuś no i teraz tez tworzyliśmy dziewczynkę będzie Kubuś
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Pytam, bo w 16 tygodniu już bez problemu mi gin na 100% płeć podawał, więc pewnie na wizycie się dowiesz
Ja wczoraj byłam z chłopakami na ogrodzie przez większość dnia, bo była piękna pogoda, a dzisiaj od rana leje. Nudy okropne. Przynajmniej porobię zamówienia do sklepu, bo mi się wyprzedały w 2 dwa dni od dostawy wszystkie kremy zimowe dla dzieci. Mam nadzieję, że uda mi się jutro zlożyć zamówienie i przyjdą prędko. Prawdziwe szaleństwo
Mąż jutro wyjeżdża na tydzień na szkolenie, więc będę sama z chłopakami. Szykuje się masakra. Szkoda, że nie mam możliwości nocowac u moich rodziców z nimi, bo wolałabym taką opcje.
Stokrotka - moja dobra koleżanka, która ma 3,5 letnią córkę zobaczyła serduszko dopiero w 8 tygodniu ciąży! Wcześniej lekarze nic nie widzieli i mówili jej że może być źle. Warto wierzyć w swoje maleństwo, być może się uda, ale kto w nie uwierzy jak nie mama?
Niagara! wow! super, gratulacje!!
Więcej nie popiszę, bo już chłopaki mi wchodzą na komputer uff..
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Mam jeszcze wersję różową zbieram opinie
Dziewczyny buziaki śle i czekam na priv żeby się na fb dodać
- GoNia79
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda..
- Otrzymane podziękowania: 39
- GoNia79
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda..
- Otrzymane podziękowania: 39
nati Groszek ma po kim byc duży hehe tatuś i mamusia na niski wzrost nie mogą sie skarżyć hehe
Sandruska a ja mam nadzieje ze właśnie Pani Groszulka będzie..a co wg ciebie na to wskazuje? Apropo masz prześliczne bąble usciski dla nich od cioci GoNi
annie Brown dziekuje Groszku uwielbia fikać i pozwala juz mamie o wiele więcej jesc i gotować..znikaja mdlosci
magmus heh slicznosci to twój babel w tle z brokulem Bartkiem hihi..tylko całować i ściskać
stokrotka bardzo się ciesze ze w domku jesteś i teraz proszę bez stresu odpoczywać i dbać o siebie a fasolka szybko nadrobi i będziesz juz nie dlugo ja tulić..tak jak i ja swojego grosia..a to na twoja prośbę..Groszek w 6t5d
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Metryczki możecie dostać na grupie na fb Kolorowy Supełek
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Bardzo ładna metryczka! Wzór śliczny, ewentualnie mogłoby tam być zakomponowane więcej inforamacji - nie wiem imiona rodziców, dzięń tygodnia w którym się urodziło czy coś Ale wzór prześliczny!
Dzięki, ze pytasz: U mnie 2dc. Czyli znów się nie udało. Beta nic nie ruszyła dlatego wywnioskował, ze z jakiegoś powodu w ogóle nie dochodzi do zapłodnienia. Skoro nasienie męża jest ok, to następny krok to sprawdzenie drożności. Nie wiem czy ogarniemy to jeszcze w tym cyklu czy w następnym, ale teraz mam normalnie wziąć jutro clo i widzimy się z doktorkiem na monitoringu 16.11. Także tak się sprawy mają, generalnie jest do kitu ale dobrze