BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 1 miesiąc temu #1045098 przez Sandruska1995
gonia Ja tu wyczuwam Panią Groszulke :laugh:

ziaa tule i trzymam kciuki :kiss:

A mała rozłożyło :( siedzimy w domu i się kurujemy :sick:
Mała opanowała przewrót z brzucha na plecy a teraz kombinuję już z pleców na brzuch , cwaniara moja ;)

Mój mały przystojniak miał dziś sesje zdjęciowa w przedszkolu . Zdjęcia do odbierania za tydzień / dwa . Mam nadzieję że ładnie tam wyszedł . :laugh:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu #1045099 przez Annie1981
Gonia Piękny groszek :)
Stokrotka Wspaniała beta. Oszczędzajcie się :)

8 lata 1 miesiąc temu #1045100 przez nati.olsztyn
Sandra Zdjęcia na pewno wyjdą świetnie:) Zdróweczka dla Małej! A tak swoją drogą to musicie siedzieć w domu? Na przykład przy infekcjach dróg oddechowych świeże powietrze sprzyja zdrowieniu:)

8 lata 1 miesiąc temu #1045102 przez Sandruska1995
nati.olsztyn lekarz kazał z 2 dni siedzieć w domu. Jutro idziemy już na mały spacer . Mała przespała dziś noc , wysmarowalam ją maścia rozgrzewająca i ani razu już nie kaszlala w nocy. Nie dawno wstała to nosek zapchanym tylko ma.

8 lata 1 miesiąc temu #1045112 przez brown24
Ziaajku tule :kiss: Dobrze ze doktorek nie odpuszcza :)
Stokrotka trzyma kciuki za Was,wszystko na dobrej drodze :kiss:

Gonia śliczny groszku :) w końcu sie doczekalas :) dbaj o siebie.

Puma hello! Co tam ? co tak zamilkłaś? Jak tam Szymcio?

Milunia Zuu jest przesłodka :laugh: Wiem ze daje Wam popalić,ale jak patrzę na jej foty to aż oczy sie radują :)

A ja mam dzis wolne i wywalone na wszystko.Jeszcze w łóżku :laugh: Chyba jestem po obu, 20dc mam.Do ginka oczywiście nie bylo czadu sie wybrac.Ale do konca roku powinno sie udać.Ogólnie ostatnio jakoś nie mam parcia na przytulanki itd. Chyba musze odpocząć od tematu,dlatego tez rzadziej sie odzywam,ale podczytuję Was prawie codziennie :)

8 lata 1 miesiąc temu #1045126 przez stOkrOtka91
goniaczku masz gdzies wcześniejsze zdj z USG?:)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 1 miesiąc temu #1045128 przez magmus88
Gonia - co to za śliczności! Cudownie :)

Brown - wyleżałaś się do oporu?? :D

Ja objeździłam dziś pół śląska za nawilżaczem, który miał być w biedro a nigdzie go nie było.... Tragedia. Za to mamy imiennika :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sandra - kurujcie się
Załączniki:
Podziękowania: aggi, Sandruska1995

8 lata 1 miesiąc temu #1045130 przez stOkrOtka91
Słodziak ;)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 1 miesiąc temu #1045140 przez Anabelle
Stokrotka - gratulacje!!!!! :D

co do planowania płci to mam takie same doświadczenia jak aggi
planowanie płci to bzdury :P i tak jest to loteria.
u mnie jedno dziecko po owulacji, drugie dziecko przed owulacją a mam dwóch chłopaków ;)

honka_18 napisał: Stokrotka gratuluję :woohoo:

Gonia chyba nie da się zaplanować płci, my za pierwszym razem celowalismy w dziewczynkę jest Adaś i za drugim chcieliśmy chłopca jest Artuś no i teraz tez tworzyliśmy dziewczynkę będzie Kubuś :laugh:

haha o to znam taką historię z autopsji, ale trzeciego już nie planuje :D
Podziękowania: stOkrOtka91

8 lata 1 miesiąc temu #1045142 przez Anabelle
Milunia, kiedy masz wizytę? :)
Pytam, bo w 16 tygodniu już bez problemu mi gin na 100% płeć podawał, więc pewnie na wizycie się dowiesz :D

Ja wczoraj byłam z chłopakami na ogrodzie przez większość dnia, bo była piękna pogoda, a dzisiaj od rana leje. Nudy okropne. Przynajmniej porobię zamówienia do sklepu, bo mi się wyprzedały w 2 dwa dni od dostawy wszystkie kremy zimowe dla dzieci. Mam nadzieję, że uda mi się jutro zlożyć zamówienie i przyjdą prędko. Prawdziwe szaleństwo :D

Mąż jutro wyjeżdża na tydzień na szkolenie, więc będę sama z chłopakami. Szykuje się masakra. Szkoda, że nie mam możliwości nocowac u moich rodziców z nimi, bo wolałabym taką opcje.

Stokrotka - moja dobra koleżanka, która ma 3,5 letnią córkę zobaczyła serduszko dopiero w 8 tygodniu ciąży! Wcześniej lekarze nic nie widzieli i mówili jej że może być źle. Warto wierzyć w swoje maleństwo, być może się uda, ale kto w nie uwierzy jak nie mama?

Niagara! wow! super, gratulacje!! :woohoo:

Więcej nie popiszę, bo już chłopaki mi wchodzą na komputer uff..
Podziękowania: niagara

8 lata 1 miesiąc temu #1045181 przez aggi
Czołem załogo! Standardowe pytanie : tęsknił ktoś za aggi???? ;) Kurcze jestem zarobiona :-) mój wolny czas to wykorzystuje dla Maksia, jak jest S to dla S... i tak leci dzień za dniem! Ciążowo odpuściłam chyba, nie czuję kompletnie parcia, nie myślę... mogę chyba powiedzieć, że się w pewien sposób uwolniłam ... w końcu! Choć nie powiem, że mi nie?zależy, bo wiadomo byłoby to spełnienie marzeń... ;) ogólnie nie wiem co u kogo, skrót poproszę, szczególnie ziajek ??? Jak u ciebie?? Jak ktoś chce mnie na fb to priv :-) podam dane. niagara widziałam Igorka! Cudak ! Gratulacje :woohoo: :kiss: mamy jakieś nowe zaciążone??? :-) w ogóle pokażę Wam coś, oceńcie czy jest fajne :-)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Mam jeszcze wersję różową :-) zbieram opinie :-)
Dziewczyny buziaki śle i czekam na priv żeby się na fb dodać :-) :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:
Podziękowania: niagara

8 lata 1 miesiąc temu #1045185 przez GoNia79
:cheer: ...
Aggi ja tesknie ja....
a metryczka boska bardzo mnie sie podoba... sama robisz??

8 lata 1 miesiąc temu #1045186 przez GoNia79
Witajcie moje kochane..
nati Groszek ma po kim byc duży hehe tatuś i mamusia na niski wzrost nie mogą sie skarżyć hehe
Sandruska a ja mam nadzieje ze właśnie Pani Groszulka będzie..a co wg ciebie na to wskazuje? Apropo masz prześliczne bąble usciski dla nich od cioci GoNi
annie Brown dziekuje Groszku uwielbia fikać i pozwala juz mamie o wiele więcej jesc i gotować..znikaja mdlosci
magmus heh slicznosci to twój babel w tle z brokulem Bartkiem hihi..tylko całować i ściskać
stokrotka bardzo się ciesze ze w domku jesteś i teraz proszę bez stresu odpoczywać i dbać o siebie a fasolka szybko nadrobi i będziesz juz nie dlugo ja tulić..tak jak i ja swojego grosia..a to na twoja prośbę..Groszek w 6t5d

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu #1045188 przez aggi
gonia tak... własny projekt i wykonanie :-) zbieram opinie bo do sprzedaży wprowadzamy :-) cudna dzidzia :* buziaki!
Metryczki możecie dostać na grupie na fb Kolorowy Supełek :-)

8 lata 1 miesiąc temu #1045191 przez ziaa
Aggi no pytasz! TĘSKNIŁAM! Jak diabli oczywiście :D :evil: :evil: :evil: :woohoo:
Bardzo ładna metryczka! :) Wzór śliczny, ewentualnie mogłoby tam być zakomponowane więcej inforamacji - nie wiem imiona rodziców, dzięń tygodnia w którym się urodziło czy coś :) Ale wzór prześliczny! :)
Dzięki, ze pytasz: U mnie 2dc. Czyli znów się nie udało. Beta nic nie ruszyła dlatego wywnioskował, ze z jakiegoś powodu w ogóle nie dochodzi do zapłodnienia. Skoro nasienie męża jest ok, to następny krok to sprawdzenie drożności. Nie wiem czy ogarniemy to jeszcze w tym cyklu czy w następnym, ale teraz mam normalnie wziąć jutro clo i widzimy się z doktorkiem na monitoringu 16.11. Także tak się sprawy mają, generalnie jest do kitu ale dobrze ;) :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka