BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 1 miesiąc temu #1044837 przez natB
sandruska ale Wy jesteście wszyscy do siebie podobni wow ;) heh.. Najważniejsze, że zostało to szybko wychwycone i teraz będzie chodzić na rehabilitację, będzie dobrze!

nati oj nie, teraz na pewnoy... Ja i z Wladkiem i z Helena przeszłam szpitale, niewyobrazam sobie zostawić teraz dwójkę małych dzieci z mężem... Oj nie nie ;).. Tak za 4-5 lat jak najbardziej będziemy myśleć:).. Mam dopiero 28 lat, także sporo jeszcze życia przede mną oby oby :).. Władek będzie juz chodził wtedy do szkoły, Helucia do przedszkola i mogę znowu mieć bobasa :).. Mężowi marzy się syn :)... A dla mnie to w sumie wsio ryba, najważniejsze, żeby byli zdrowe;)..

ziaaa nie nastawiaj się, nie sprawdzaj, nie myśl.. Ha wiem, że ciężko się mówi, sama sprawdzałam z wladem zwłaszcza, szukałam symptomów.. Z Helena wszystko było zakręcone, bo nie spodziewałam się ciąży, bo cykl był dziwny, z plamienia... Itp itd :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu #1044838 przez natB

8 lata 1 miesiąc temu #1044850 przez magmus88
Heja ho :)

Sandra - bardzo wiele dzieci ma różne asymetrie, w wielu przypadkach dzieci po prostu z tego wyrastają.... ale jak można im pomóc poprzez cwiczenia - to czemu nie :)

My też chodzimy na "fitness" dwa razy w tygodniu. Podejrzewam, ze na miesiącu ćwiczeń się to u Was nie skończy.... tzn u nikogo na miesiącu się nie końćzy ehhe bo to po prostu za krótko :)

To jest moja wiaodmość pisana rano :P teraz widzę, ze sie nie wysłałąo :)

8 lata 1 miesiąc temu #1044851 przez stOkrOtka91
Dziewczyny jutro rano do szpitala na konsultację, dowiem sie co z moja fasolka...
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze, tak się boję...

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 1 miesiąc temu #1044858 przez magmus88
Stokrotkaa trzymamy kciuki i czekamy na relacje :)

My rano wstajemy na fitness...

Kochane.... poradźcie :) siostrzeniec ma w grudniu urodziny... do tego święta - wiaodmo.... Rozmawiałam z siostrą o prezentach i tak się dogadałyśy, ze mogłabym małemu kupić jakieś gry lub książki. Jeżlei chodzi o książi to takie wiecie - z ciekawostkami. Np na temat kosmosu... albo takie z pytaniami. Wiecie o czym mówię? Że się czyta a później do tego zadaje pytania :) Możecie cos poradzić??

Do tego w grudniu chrześniaki mają urodziny - siedmiolatkowie. Co znowu im mogłabym kupić??

8 lata 1 miesiąc temu #1044864 przez Nowa...
Zima- Norprolac pół tabletki w tym że zacznę od 1/3 tabletki a potem po pół. Te niby są najbezpieczniejsze, najmniej skutków ubocznych. Ale to sie okaże. Anty konty źle znosiłam ,myślę że teraz też tak może być.... czekam na Twojego pozytywnego piątkowego testa:) Stokrotka- będzie dobrze:) musi być:) Brown- co u Ciebie:)?

8 lata 1 miesiąc temu #1044870 przez Miluniaa
stokrotka daj koniecznie znac siedze czekam na wiesci i zaciskam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!

8 lata 1 miesiąc temu #1044874 przez natB
stokrotka będzie dobrze! Zobaczysz ;)

My na szczęście na rehabilitację na razie nie musimy jeździć, ale Helenie dość się pogłębia asymetria klatki piersiowej, widać, że nie jest to naturalne... Musze przy okazji szczepień poruszyć ten temat... Na razie mamy odroczone szczepieniey, bo 2 tyg dopiero została zaszczepiona przeciwko gruźlicy... Szczerze to ciesze się :D bo te skojarzone to ona fatalnie przechodzi ;/

Brat w przedszkolu, a my nadrabiamy z mala zaległości w sprzątaniu... Wiecznie coś dosłownie.. Marzę o dniu, gdzie nie będę musiała ani sprzątac, ani gotować, ani myśleć :D heh...

8 lata 1 miesiąc temu #1044885 przez ziaa
Stokrotka również trzymam kciuki! Daj znać koniecznie po wizycie :*

8 lata 1 miesiąc temu #1044889 przez stOkrOtka91
Dzieki dziewczyny, póki co jestem na oddział przyjeta żeby poobserwować betę i przez USG. Jestem juz po jednym usg i nie widac akcji serca, ale lekarz na tobnic nie powiedział... Jeszcze jakiś płyn mam, ale tez nie wiem z czego...
Z tego co usłyszałam to wymiary na 4tyg i 5 dni tak jak w ostatnim usg, ale lekarz nic nie mowil, może jeszcze zobaczą betę i dopiero cos powiedzą....

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 1 miesiąc temu #1044891 przez Miluniaa
stokrotka tule ! lekarze poki nie beda wiedziec nie chce pewnie sie wypowiadac i robic nadziei poczekaj cierpliwie . Oby tylko bylo dobrze ...

8 lata 1 miesiąc temu #1044893 przez Julka1987
Stokrotka życzę powodzenia i żeby wszystko się poukładało :* Musisz być dobrej myśli :*

8 lata 1 miesiąc temu #1044894 przez stOkrOtka91
Lekarz powiedział, ze póki co widać tylko pęcherz ciążowy, a powinien być widoczny zarys płodu, a go nie ma...
Jeszcze poobserwują i chyba sie na tym zakończy moja ciąża... :(

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

8 lata 1 miesiąc temu #1044896 przez Nowa...
Stokrotka- ojej:( a jak beta? Może jeszcze jest szansa. Nie trać nadziei. A lekarze wiedzą jaka może być przyczyna? Tule:)

8 lata 1 miesiąc temu #1044897 przez nati.olsztyn
stokrotka Tulę Cię z całych sił! Masz już wynik bety?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka