BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 1 miesiąc temu #1044803 przez natB
niagara gratulacje! Niech się zdrowo chowa! Igorku witaj na tym świecie ;)..
A Julka jak tam? jery opowiadaj :D aż łezka w oku sir kręci, jak człowiek widzi takiego małego bobasa ;).. Zdecydowanie myślę o trzecim heh :P...
Rodzilas na polnej co nie?

Booosh tak czad leci nieubłaganie ;( dzieci za szybko rosną... Ja szczerze nie pamiętam, jak to było z mala Helenka. Chyba za dużo sir wtedy działo eh...

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze dwie kreski!
ziaaa kiedy testujesz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044805 przez niagara
Hej :laugh:
Dzięki Dziewczyny :kiss:
A co do porodu, to była naprawdę szybka akcja i to jeszcze z zaskoczenia hihihi :silly: W efekcie nie zdążyłam do szpitala i lekarza z którym byłam umówiona, pozostał mi ten, co był najbliżej :laugh:

O 22 zaczęły mi się bóle krzyżowe, ale nieregularne więc zbytnio się nie przejęłam :P Poszłam pod prysznic, ale nie przeszły. O 23, jak obudziłam męża to już mi odeszły wody i zaczęły się parte. Zadzwonił tylko po karetkę, przyjechali po 20 minutach i chwilę po północy, już na porodówce, przywitaliśmy synka na świecie. Normalnie bałam się, że urodze w pokoju na podłodze i teściowa będzie odbierać wnuka :woohoo: :blink: :silly: :laugh: :laugh: :laugh:

NatB Julka widziała póki co tylko przez szybę i zdjęcie na telefonie. Jakoś zaczęła omijać temat :P Jutro wyjdziemy to się okaże jak będzie :laugh:

To co, która wskakuje na moje miejsce? :laugh:

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044809 przez nati.olsztyn
niagara Brawo Mamusia!:) Zazdroszczę szybkiej akcji:) Rewelacja! :-)
ziaa bierz miejscówke!!! :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

nat To do dzieła! :-) Helena będzie wspaniałą starszą siostrą:)

8 lata 1 miesiąc temu #1044811 przez Pinezka
Níagara - gratulacje, synek cudny :) Apetytu nam narobisz :) :)

Ziaa - miejscoweczka dla ciebie jeszcze ciepla :) wskakuj :)

Nati - a co sie stalo?

Ja spodziewam sie @ (albo i nie :P) okolo 9-10 listopada

8 lata 1 miesiąc temu #1044813 przez ziaa
Kucze Niagara niezła akcja! :) Oczywiście, ze nie pogardzę Twoja miejscówką tylko, hmmm mam taki nieiwelki wpływ na to jak się oakzuje! ;)
NatB Testuję w piątek :dry:
Nati a co się stało?
Pinezka to trzymamy za siebie kciuki :)

8 lata 1 miesiąc temu #1044814 przez Miluniaa
brown Zu codziennie robi rozruby i Hallowen :D Nic sie nie zmienilo :) do zlobka bym poslala bo za dziecmi leci strasznie ale maz twierdzi ze po 1 dniu odstarcza nam pod same dzwi :laugh:

A która najstepna do porodu ??
No i miejscówka wolna ! Tam Ziajka na nia rece zaciera :laugh: :laugh: :laugh:

8 lata 1 miesiąc temu #1044819 przez magmus88
Nati, co się stało??

Co do miejscówek.... to czy w ogóle wszystkie miejscówki po mnie, sandrze i cornick są zajęte?? Moja to napewno :PP Co nie, Milunia? :D

NIagara - to piękna akcja :) tylko o takiej marzyć :)

8 lata 1 miesiąc temu #1044820 przez Nowa...
Niagara- małe cudeńko :) :kiss: ale by się chciało takie swoje maleństwo :cheer:
Może kiedyś......
Ziaa- telefonicznie rozmawiałam z ginekolog i prolaktyne będzie obniżać. Nie czekając na wizytę załatwiłam sobie tą którą mi polecała. W każdym razie mam brać po pół tabletki. Od środy starruje :cheer: i mam zbadać ponownie progesteron tylko 7 dni po owu. Te krótkie cykle to masakra.... Dlatego decyzja o zbiciu prolaktyny...

8 lata 1 miesiąc temu #1044821 przez ziaa
Nowa to koniecznie daj znać jak znosisz leki obniżające prl, trzymam kciuki by było lepiej niz u mnie ;) A co będziesz brała?

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044823 przez Miluniaa
magmus co do Twojej to nie ma watpliwości B) B) B) ale chyba 2 wolne i teraz 3 sie zwolnila takze działamy kobitki :D A wiesz magmusie pomyslalam sobie, ze jak urodze to zwolnie miejsce specjalnie na ... CIEBIE !!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Juz sie zregenerujesz i mozna dzialac :whistle: :whistle:

A która teraz na porodówke ?

Sandruska jak tam biznes sie kreci?? :)

8 lata 1 miesiąc temu #1044824 przez magmus88
Hahaha Milunia... dobry pomysł :D Powiem Ci, ze chętnie hehehe. Napewno myślę o rodzeństwie dla Bartosza ale bez konkretnych terminów póki ehhehe. Mąż mnie zagaduje od samego początku ehhehe.

Co do regeneracji.... pewnie moje ciało tego potrzebuje ale ja jakoś tego nie czuję. Na drugi dzień po porodzie czułam się już ok :) Tylko krocze po szyciu ciągło.... A tak to śmigałam od razu :) Nie czułam żadnego zmęczenia ani dyskomfortu :)

8 lata 1 miesiąc temu #1044825 przez dodi
Milunia kolejna to chyba ja ale dopiero 25 tc

8 lata 1 miesiąc temu #1044833 przez Miluniaa
magmus to identycznie ja sie czulam na 2 dzien smigalam w legginsach :D oby teraz to bylo tak samo tylko bez szwow , bo z Zu tez bym uniknela nacinania gdyby oni tak nie panikowali, ze wczesniak sie urodzi... gdybym wiedziala, ze takie zdrowe byczysko sie urodzi to bym kategorycznie zabronila ;)

A wiecie Zu dzisiaj zrobiła hallowen ugryzla babcie w nos hahhahahaha nie ma zebow, a babcia ma czerwona kichawe :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

dodi ale dlugo bedziemy czekac na kolejnego dzieciaczka :) A co bedziesz miala chlopczyka czy dziewczynke? bo gdzies chyba mi umknelo ;p

8 lata 1 miesiąc temu #1044835 przez Miluniaa
Ale was wywialo ...
A moze Puma wpadnie z cudowna wiescia i zajmie którąś miejscowke ??? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044836 przez Sandruska1995
milunia kręci się dobrze :cheer:

niagara aa Gratulacje :*

Byliśmy w piątek na bilansie. Waga 4 800g , 56 cm . Wszystko dobrze . Tylko mamy asymetrie. Pani doktor stwierdziła że małej mogłoby to samo zniknąć do 2 r.ż, ale jednak wolała już ją wysłać na gimnastykę. Jutro idę ja zapisać , będziemy chodzić 2 razy w tygodniu - miesiąc czasu i ma być wszystko dobrze . Mała nie toleruje lewej strony , od urodzenia dopiero nie dawno zaczęła przekrecac główkę na tą stronę i nawet na niej śpi ale już się zrobiły efekty że robiła to tylko na prawej stronie . Ja się starałam kłaść ja na zmianę ale ona automatycznie brała na prawo, próbowałam ja przekrecac ale był płacz . Tak samo nie chce leżeć na brzuchu bo gdy podnosi głowę ciężko jej patrzeć przez tą asymetrie. Na początku jak lekarz nam to powiedział byłam zszokowana , nie chciałabym widzieć swojej miny w tamtym momencie , ale poczytałam trochę na ten temat i nie jest aż tak źle . A to już jest wina z ułożenia w brzuchu mamy. Ona bardzo długo była ułożona glowka w jedną stronę i wcisnieta to już wiem która to strona - jej ulubiona prawa .

Jutro jedziemy do księdza załatwiać chrzest - mam trochę latania .
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka