BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 1 miesiąc temu #1044640 przez kasija92
Ja stosowałam testy jak zaczęliśmy się starać o dziecko. Mam nieregularne miesiączki i nigdy nie byłam pewna czy dni płodne czy nie płodne.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu #1044642 przez nati.olsztyn
Sandra Wow! :-) zdolna jesteś! Śliczne te metryczki:)

nat Jaka Helena jest juz duuuuża!!! :woohoo:

stokrotka Musisz byc dobrej myśli! :-) Pozytywne myślenie to połowa sukcesu! Wiem, to niełatwe, ale spróbuj się nie zamartwiac.

8 lata 1 miesiąc temu #1044645 przez stOkrOtka91
Troche się załamałam, ale udało mi się załatwić konsutacje z pewnym profesorem w dziedzinie ginekologii i mam nadzieje rozwieje wszelkie wątpliwości, a tez tydzień wcześniej niż mam ustalona wizytę ze swoja ginka. To będzie 6tydzien ponad więc powinna być widoczna akcja serca lub jej brak, wiec raczej za tydzień wszystko będę wiedzieć :)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 1 miesiąc temu #1044648 przez Annie1981
stOkrOtka91 A ten podłużny pęcherzyk to o czymś świadczy? Ja się nie znam, ale ginka chyba nic takiego Ci nie powiedziała.
Bardzo dobrze, że umówiłaś się na następne USG, może to rozwieje Twoje wątpliwości. I ćwicz pozytywne myślenie, to działa cuda. Obejrzyj sobie film "Sekret", w sieci można go znaleźć.
Trzymam kciuki :)

8 lata 1 miesiąc temu #1044653 przez natB
nati w jaka zzarta :P... Co wezmę nowego do ręki do jedzenia to piszczy, że też chcę, no q nie wszystko jednak może... Pije wodę to wydziera mi szklankę, żeby się napić :P trzy światy z nią mamy.. A jak je to tak po noskiem sobie mruczy i się delektuje.. Zabrałam jej ostatnio śliwke z ręki, bo już palaszowala skórkę o mamo jakiego był szloch :P... Wczoraj na kolacje zjadła trochę pomidora i nic, a nic się nie skrzywila :P... W porównaniu do Władka, który był karmiony od 4 miesiąca to powiem Ci, że ona jest świadoma tego jedzenia i to bardzo, nie ma problemów z wyproznianiem, wiec teraz widzę i rozumiem, dlaczego m in. Powinno się rozszerzać dietę od 6 miesiąca ;)

8 lata 1 miesiąc temu #1044661 przez stOkrOtka91
annie no właśnie ginka mi powiedziała, ze nie może mi obiecać ze będzie dobrze. W sumie to nic pozytywnego na temat tej ciąży nie powiedziała..

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 1 miesiąc temu #1044690 przez aggi
Czołem! Ja zameldować się wpadam! Tak mi tęskno za Wami :huh: masakra. No nie mam kiedy Was czytać ... ktoś mi skróci najważniejsze wydarzenia ????? Będę wdzięczna :-) buziaki :*

8 lata 1 miesiąc temu #1044693 przez nati.olsztyn
aggi Kopę lat;)

ziaa Gdzie jesteś?????

8 lata 1 miesiąc temu #1044703 przez ziaa
Nati jestem w łóżku, z antybiotykiem na drogi oddechowe :((( bliźniaki robiłam, ale szczerze wątpię, że zrobiłam :( wrócę jak tylko dojdę do siebie! :*

8 lata 1 miesiąc temu #1044704 przez stOkrOtka91
Zdrówka Ziaa :)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

8 lata 1 miesiąc temu #1044707 przez natB
ziaaa a kiedy powinnaś testować?.. Bo nie chce Ciebie straszyć, ale z Wladem jak zaszłam w ciążę tez zachorowałam, nie wiedziałam, że jestem w ciąży, poszłam do lekarza zapisał mi antybiotyk i zaczęłam po kilku dniach krwawic, a dzień wcześniej zrobiłam test... Pojechałam do szpitala i okazało się, że lek wywołał poronienie, tzn zaczął się etap poronienia, ale serduszko jeszcze biło, dostałam leki, leżałam tydzień w szpitalu i udało się... jeszcze pamiętam, że lekarz przed pzepisaniem leku pytał mi się czy jestem w ciąży, a ja mu mowie, ze nie..

8 lata 1 miesiąc temu #1044708 przez natB
aggi mało się działo ;) dasz rade nadrobić heh :)..

nati kiedy idziesz do gin?

8 lata 1 miesiąc temu #1044716 przez nati.olsztyn
ziaaa Bidulo, kuruj się, Kochana! Zdrówka życzę!!! :kiss: Właśnie, kiedy idziesz na betę?

nat W przyszlym tygodniu się wybiorę jeszcze tu do tej w mojej mieścinie. Zabaczymy co mi powie. Tylko zastanawiam się czy mówić jej że robiłam badania na własną rękę czy niech sama coś zasugeruje...

8 lata 1 miesiąc temu #1044718 przez aggi
nat faktycznie kiepsko tu z wiadomościami ;) konkretów brak ;)

ziaa zdrowiej!

Dziewczyny zapraszam Was na fb poszukajcie sobie Kolorowy Kapelusik i drugą grupę Kolorowy Supełek :-) może coś Wam wpadnie w oko :-)

Ja tak znów na szybko, nie wiem czy miałam już owu czy nie, nie wiem który dc.. nic nie wiem ;) zalatana jestem. Jutro już jedziemy na nasze słynne zakupy z S czaicie?! Znów miesiąc się kończy ...... masakra!

Buziaki przesylam :*

8 lata 1 miesiąc temu #1044729 przez ziaa
NatB dzięki za troskę :) Moja internistka zawsze pyta czy biorę jakąś antykoncepcję żeby dobrze dobrać antybiotyk, wiec usłyszała, ze staramy się o dziecko i jestem w II fazie cyklu. Dała na wszelki wypadek taki bezpieczny.
Nati U mnie 20 dc więc jeszcze jakiś tydzień do testowania. Tym razem chyba nie pójdę na betę tylko zrobię zwykły test, bo przecież już wiem, ze po tych dniach nie ma już we mnie pregnylu. :) A jakie badania zrobiłaś? Badałaś progesteron? Co wyszło?
Aggi a na lekarza znalazłaś czas? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka