BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 2 miesiąc temu #1044306 przez joanna1991
Witajcie dziewczyny! Pamiętacie mnie jeszcze? :p Ostatnio mieliśmy z mężem sporo spraw na głowie i nie miałam czasu nawet was podejrzeć.. :( Jak narazie sprawy się unormowały i jest ok..

AGGI no widziałam też że interesik się kręci :) super rzeczy :) odezwę się napewno bo chciałam coś wybrać dla swojej rocznej chrześniaczki :)

ZIAA no no to z tych pęcherzyków musi coś być :D Trzymam kciuki kochana i zrelaksuj się na weekend :) Miłego i stosunkowo udanego urlopiku :)

SANDRA gratuluję decyzji :) pochwal się sukienką :*

stokrotka gratki :*

MAGMUS boskie masz dzieciątko! :*
Podziękowania: stOkrOtka91

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 2 miesiąc temu #1044307 przez joanna1991
chyba załapałam się jeszcze na nową stronkę :p

8 lata 2 miesiąc temu #1044308 przez stOkrOtka91
Dzięki :)
Joanna a Ty kiedy testujesz bo widzę suwaczek dociera do końca?;p

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 2 miesiąc temu #1044309 przez kasiek9472
Nowa dzięki za odp...
W tym cyklu cos mi sie podupczylo , wczesniejszy cykl i wykres jak książkowy ehh...

8 lata 2 miesiąc temu #1044310 przez magmus88
Joanna! No widzisz... taki zaszczyt ehhehe :) To dobrze, ze się dzieje u Was... nie ma czasu myśleć :) Powiem Ci, ze to tylko służy...
Co tam w ogóle u Ciebie??

Ziajka... Bliźniaki są Twoje jak nic :D co chwilę masz te dwa pęcherzyki. Więc to więcej niż pewne :D

Sandra - igrasz z ogniem.... :)

Ja miałam dziś hmm.... już myśląłam, że @ się rozkręci... ale to bardziej takie mikro plamienie jakieś..... Nie wiem jak to nazwać.... Ciekawa jestem bardzo czy @ przyjdzie samoistnie czy znowu będę musiała jej pomagać.... Ale póki co czekam ehhehe.
Pytanko... Kiedy dziewczyny dostałyście okres po porodzie? Wiem, ze to indywidualna sprawa - pytam z ciekawości. I napiszcie ile karmiłyście :) o ile karmiłyście ehhe.

Ja mam znajomą, która ma prawie pięciomiesięcznego bobasa... cały czas karmi piersią i jak mały mieał niecałe 2 miesiące to dostała @.

Małemu oczka strasznie - już nie ty łzawi - co ropieje :( Dobrze, ze jutro już piątek. W poniedziałek mamy wizytę prywatną u okulisty. Z NFZ terminy na styczeń :( Naczytałam się o tym lekarzu do którego idziemy i trochę się obawiam... podobno dobry specjalista ale jakiś gburowaty typ. Ciekawe jakie my będziemy mieli z nim doświadczenie.

I pochwalę Wam się, ze mały od 2 dni śmieje się w głos :) tzn, trzeba go najpierw porządnie rozśmieszyć ehehe. No i dziękujemy za komplementy :)
Podziękowania: joanna1991

8 lata 2 miesiąc temu #1044311 przez joanna1991
STOKROTKA mój suwaczek coś źle działa, na dobrą sprawę @ powinna być dzisiaj...jedyne co ze mnie leci to lekko brązowawy śluz jakby się oczyszczało, brzuch wcale mnie nie boli gdzie zawsze umieram z bólu... poczekam do poniedziałku czy coś się rozrkęci czy nie. Generalnie jest cisza na tę chwilę...

8 lata 2 miesiąc temu #1044314 przez joanna1991
MAGMUS a u mnie jakoś powolutku leci.. coś chrypka mnie dopadła i ledwo co mówię ( mój mąż mówi że to dla mnie kara bo ja lubię dużo mówić :) hi hi), w dalszym ciągu biorę bromka, euthyrox i acard, wizyta jak coś to pod koniec listopada i zaczynamy ostro działać jeśli leki nie pomogą to inseminacja... miejmy nadzieję że los sprawi cud i do końca roku uda się naturalnie :D Kochana co do okulisty to nie przejmuj się na zapas, być może okaże się fajny, najważniejsze że jest kompetentny i pomoże twojemu maluszkowi :*

8 lata 2 miesiąc temu #1044316 przez natB
sandruska mi moja gin polecala
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ziaaa znowu bliźniaki?! WOW kochana one są Wam pisane! Ja po dzisiejszej nocce z Helena, która ma katar stwierdzam, że przy dwójce takich maluchów i tak płacących zajechalabym się w akcji :D był moment, że spalysmy na siedząco, bo ciężko się jej oddychalo, a ma taki katar hmmm taki śluz bardziej, który gdzieś jej siedzi i ciężko schodzi :(

joanna witaj witaj i trzymam kciuki :)

Magmus cudny ten Twój synek! No a o córeczce myślicie heh :P?
Ja karmie juz 6,5 miesiąca, okresu nie miałam do dziś... I w sumie nie tęskno mi :D

8 lata 2 miesiąc temu #1044317 przez natB
aklim wstawię fotę, jak Ty skrobniesz kilka słów co u Was?! :D karmisz jeszcze? Bo ja czuję się już zajechana szczerze :P przechodzę kryzys... A Alicja jak tam w szkole? Zdrowe maluchy?

8 lata 2 miesiąc temu #1044318 przez Miluniaa
Sandra słyszałam tez dobre opinie o implancie, kolezanka ma i chwali nie trzeba o niczym pamietac ;p plastry sa malo estetyczne i brudza sie

8 lata 2 miesiąc temu #1044320 przez magmus88
Hej :)

Joanna - a u Ciebie owulacja jest normalnie? A inseminacji sie nie bójcie :) Moja siostra miała i teraz mają trzy letniego szkraba :) Widocznie żołnierzykom potrzebna mała nawigacja :PP

NatB - ja też za swoją małpą wcale nie tęsknie :PP pytam tylko orientacyjnie hehe

Moje - nie wiaodmo co - czyli kropka krwi w nic się nie rozkręciła... także ten teges... nie wiem o co chodzi. Mam nadzieję, ze wszytsko ok bo nic niepokojącego nie odczuwam.

No i oczywiście, ze o siostrzyczce myślimy :D Mąż chce już! hehehe :) Gdyby wsyztsko było takie łatwe.... ja zostałam bez pracy. Umowę miałam tylko do dnia porodu więc na dzień dzisiejszy nie mam gdzie wracać...

Aklim - własnie :) pokaż dzieciaczki! Nat Ty tak samo :PP jak i reszta! :)
Poprawmy sobie humor w tą jesienną pogodę :)

Brown a Ty jak tam? Jak tam samopoczucie??

Ciekawe jak tam Chudzinka i Patikierc sobie radzą :) i co tam u nich

8 lata 2 miesiąc temu #1044322 przez natB
milunia o mamo implant? A to nie to samo co wkładka :P widzicie taka moja wiedza jest na ten temat heh

Magmus nooo miałam to samo. Zresztą teraz tez jestem w takiej samej sytuacji, umowa do dnia porodu.. Od kwietnia mozr wrócę do poprzedniej pracy, ale to nic pewnego no i musimy nanie znaleźć dla Heleny...

chudzinka patikierc cornick wzywamy :).. Ok idę na kompa i wrzucę Wam zdjęcie Heleny i jej BLW :).. Taaa to ma taki apetyt, że hej... Domaga się jedzenia zawsze i wszędzie :P
Podziękowania: Cornick

8 lata 2 miesiąc temu - 8 lata 2 miesiąc temu #1044326 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 2 miesiąc temu #1044331 przez Julka1987
Joanna, a na co bierzesz acard, w związku z czym, że tak spytam ? nie znam całej Twojej historii bo troszkę mnie tu nie było ;)

8 lata 2 miesiąc temu #1044342 przez nati.olsztyn
Kobietki, robila któraś z Was badania hormonów popołudniu? Nie mam możliwości zrobienia rano a koleżanka mi nagadala że popołudniu to nie ma sensu... co myślicie? Wiadomo to co trzeba na czczo to sie robi rano na czczo ale reszta?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka