BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 2 miesiąc temu #1044179 przez ziaa
Cześć Pierniki :D

Mam tak jak Nat i Brown - czytam, ale weny brak totalnie ;p

Nati to koniecznie zrób progesteron, może wystarczy dupek i będzie cacy :)
No Milunia faktycznie leci ta Twoja ciąża, ze szok :)
Łooo Niagara! Ty to faktycznie zaraz bedziesz tulić malucha! :D Powodzenia! :D
Aggi jak tam interesy? Hulają? :) Wir pracy jest duży jak sama na siebie pracujesz, jednak nie zapominaj o higienie pracy i znajdź czas na odpoczynek i małe przyjemności. :)
Gonia i Stokrotka odpoczywajcie dużo, no i życzę dobrego samopoczucia :)

Robimy sobie z menszem parę wolnych dni i jedziemy w góry, wiec muszę teraz w pracy więcej zdziałać i jakoś czas ucieka przez palce totalnie na maksa. Jedziemy na dwa dni odpoczynku i dwa dni szkolenia i integracji które w sumie tez będą dniami odpoczynku ;) :D :woohoo: U mnie 11 dc i dziś odwiedzam lekarza, zeby zobaczyć co się dohodowało :). Mam nadzieję, ze endometrium też będzie jakieś bardziej zjawiskowe po tym acardzie ;) Owu pewnie będzie jakoś w weekend, wiec musimy się zastanowić kiedy i jak podać pregnyl. Zastrzyk mogę sobie zrobić sama, ale nie będę miała monitoringu... Liczę na to, ze pęcherzyk będzie dziś już duży i uda się zrobić monitoring i zastrzyk jeszcze w piątek przed wyjazdem :) Byłoby idealnie i tak chcę ;p
Ten cykl jest jakiś taki, hmm... nie w porę ;p w sensie nie mamy czasu się widywać i jesteśmy bardzo zestresowani nadmiarem pracy, terminami, więc jakos nie liczę, ze cos sie zadzieje, skoro nie udało się w poprzednich cyklach, przy bardziej sprzyjających warunkach... Ale oczywiście chętnie się miło zaskoczę ;p
Podziękowania: GoNia79, stOkrOtka91

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 2 miesiąc temu #1044180 przez ziaa

8 lata 2 miesiąc temu #1044184 przez stOkrOtka91
Dzięki ziajek ja już odliczam dni do urlopu- niecałe 2 tyg a później chyba L4 :)

Trzymam za Ciebie kciuki żebyś i Ty zobaczyła dwie kreski :)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]
Podziękowania: ziaa

8 lata 2 miesiąc temu #1044194 przez Miluniaa
Stokrotka gratulacje !
Ziajka 2 ciaza leci nawet nie wiadomo kiedy, Zu mi tak czas zawsze zaplanuje, ze nie mam czasu nawet na wizyty czekac ;)

Popsuła miw dodatku laptopa chyba bedzie informatykiem nie wiem co zrobila ale cos nacisnela i klawiatura nie dziala mam nadzieje, ze to mala sprawa cale szczescie mam w rodzinie informatykow :laugh: :laugh:
Podziękowania: stOkrOtka91

8 lata 2 miesiąc temu #1044197 przez Sandruska1995
milunia chciałam już pisać że mogę pomóc , zajmuje się takimi rzeczami ;) to zawsze była moja pasja informatyka .

Moja @ się rozkręca . A mam pytanie stosuje któraś może plastry antykoncepcyjne ? Nie wiem czy pytałam :whistle:
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 2 miesiąc temu #1044198 przez nati.olsztyn
milunia Pewnie wcisnela jakis klawisz funkcyjny. Maria już nie raz takie cuda wyprawiala łącznie z zepsuciem ekranu co juz nie tak łatwo naprawić.

ziaa Żałuję, że nie zrobiłam progesteronu wcześniej. To się jakoś po owulacji robi, tak?

8 lata 2 miesiąc temu #1044200 przez ziaa
Nati, ja robiłam kilka razy, zawsze w 21 dc. Na wyniku sa tez normy dla poszczególnych faz, także sama sie zorientujesz czy jest ok czy nie. Ja mam niski progesteron i stad dupek 2x dziennie po owu.

8 lata 2 miesiąc temu - 8 lata 2 miesiąc temu #1044204 przez magmus88
Hej :)

Sandra... tak myslalam, ze te suknie to nie ostateczny wybór ehhe. Podejrzewam, ze jeszcze nie raz zmienisz decyzje :)

Ziajka.... może to dobrze :) taki nawał pracy... przynajmniej "odfajkujecie" to co macie zrobić i nie będziesz intensywnie myśleć o tym, ze się udało. Na koniec cyklu mozesz się mile zaskoczyć :)

My już dziś po "siłce".

Była nawet w odwiedzinach u nas znajoma z dwulatkiem - szatanem :D

Teraz pada i jest ponurooooo....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Byliśmy wczoraj na szczepieniu - pneumokoki. Na szczęście znowu obyło się bez gorączki.

Co do tych kanalików - bardzo Wam dziekuję za odpowiedzi. Póki co mamy skierowanie do okulisty. Co będzie dalej to się okazę... ale myślę, że skońćzy się na przetykaniu :( Oczka łzawią już dwa tygodnie i poprawy nie ma....
Załączniki:

8 lata 2 miesiąc temu #1044213 przez aggi
milunia tak tak! Mi chodzi o to, że jakby nie było to celowanie w konkretną płeć to mity.

nat kochana no jak dobrze pójdzie to na przyszły rok go chcę zapisać. Czas leci za szybko!

ziaa powoli do przodu się rozkręca :-) trzymam kciuki :*

magmus Barto jest przeslodki !!!

8 lata 2 miesiąc temu #1044214 przez aggi
Kurcze mnie coś rozkłada od wczoraj :( paskudnie się czuję.. każda kosteczka mnie boli :( ratuję się gorącymi herbatami z sokiem z porzeczek. Masakra,jeszcze choroby mi trzeba :(

8 lata 2 miesiąc temu #1044226 przez nati.olsztyn
aggi Mnie tez rano coś brało, na szczęście witamina c w proszku jeszcze mnie nie zawiodła i jest zdecydowanie lepiej, a o bólu gardła juz zapomniałam:) także polecam!

Za to okresowy ból brzucha zwala mnie z nóg i to dosłownie. :(

8 lata 2 miesiąc temu #1044240 przez Annie1981
Stokrotka Gratuluję i trzymam kciuki, żeby dobrze się skończyło :)
Podziękowania: stOkrOtka91

8 lata 2 miesiąc temu #1044241 przez Ktosktos
Magnus Ale masz słodkiego malucha pieknyy

Ania testowalas ???

8 lata 2 miesiąc temu #1044255 przez Miluniaa
nati a jaka to wit c ? Ja moge ja w ciazy brać ? bo czuje, ze cos mnie bierze chodze kicham , wiem ze rutinoscorbinu nie moge bo ma cos w skladzie, a taka czysta wit c ?? :)

8 lata 2 miesiąc temu #1044257 przez stOkrOtka91
Milunia jak nie wiesz to może wit. C w naturalnej postaci cytrynka, pomarańczki?:)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka