BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1045221 przez GoNia79

stOkrOtka91 napisał: No właśnie mój pęcherzyk jest podobny do Twojego i nie wiem o co tyle zamieszania chyba ze jest cos o czym nie wiem...
Moja wizyta za tydzień, teraz nie ma sensu, bo prosto ze szpitala to wiem co i jak :) a wizyty jednak kosztują...:/

Oj tak kosztują niestety ale czego nie robi sie dla naszych dzidziolkow..
A jak sie czujesz jakies mdlosci wymioty??
Ja juz lepiej o wiele tylko slaba jestem zmęczona non stop ale w dzień nie zasne bo obiad dom ogarną dzieciaki odebrać i tak wkolo Macieju

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1045224 przez stOkrOtka91
Najbardziej to mi mdłości dokuczają.
Teraz kiedy caly dzień leżę to przydałoby mi się przespać z pól dnia, a senność mi juz przeszła. Swoja droga prawie nic nie robię, wiec nawet nie mam się czym zmęczyć:) za tydzień kolejna wizyta i nie mogę się doczekać co tam zobaczę:)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 4 miesiąc temu #1045227 przez magmus88
Hejka... Aggi co za pytanie :P oczywiście, ze tęskniliśmy :) Metryczki super... niestety nie udało mis ię wygrać ahhaha

My dziś byliśmy na kontroli u okulisty. Jest dobrze. Teram mamy już niec nie robić z oczkiem... Jakby się coś działo to dzwonić. Obyśmy jednak nie musieli dzwonić :)

8 lata 4 miesiąc temu #1045228 przez GoNia79

stOkrOtka91 napisał: Najbardziej to mi mdłości dokuczają.
Teraz kiedy caly dzień leżę to przydałoby mi się przespać z pól dnia, a senność mi juz przeszła. Swoja droga prawie nic nie robię, wiec nawet nie mam się czym zmęczyć:) za tydzień kolejna wizyta i nie mogę się doczekać co tam zobaczę:)

Aaaa te mdłości to jest masakra mi towarzyszy caly czas kwaśny posmak w ustach...ja mam 24 listopada prenatalne wiec juz nienslugo tez zobacze mojego dzidziolka a u Ciebie bedzie wszystko ok zobaczysz ja w to wierze całym sercem
Podziękowania: stOkrOtka91

8 lata 4 miesiąc temu #1045230 przez stOkrOtka91
No ja myślę, że te moje leżenie nie pójdzie na marne :) tak bym chciała sie doczekać żeby czuć ruchy Maleństwa :)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 4 miesiąc temu #1045252 przez Miluniaa
Łączę sie z Wami w bolu z tymi mdlosciami 1 trymestr to dla mnie byl horror ! ;/ ale przeszlo wszystko wraz z nadejsciem 2 :evil: takze ja juz ciesze sie zyciem :whistle: :whistle:

Ziajka Zu dziekuje za mile slowa :) Ale masz racje w kosc daje i to niezle bylismy z nia w krainie urwisa to tak sie wyszalala ze padla o 19 i wstala o 7 rano co sie nie zdarza , chyba jakis karnet wykupie :laugh: :laugh: :laugh: A dzisiaj juz oberwalam po gebie bo melczko sie skoczylo w butelce i bylam najblizej do wyladowania zlosci ... cholera jak nie ugryzie to pobije jak pojdzie do zlobka to ja codziennie bede na "wywiadowke" wzywana :laugh: :laugh: :laugh:

8 lata 4 miesiąc temu #1045257 przez aggi
Czołem ;) 2 dni pod rząd jestem, falaaaaa :P :silly:
Mam kupę roboty :D No bez zmian, codziennie szał :D

magmus dawaj zaproszenie na fb ! :P Tyyyyyy szpiegu :D heheheh. Trzymam kciuki za Bartkowe oczko :)

8 lata 4 miesiąc temu #1045259 przez magmus88
Aggi... no zgadnij, która to ja :P nie było nas za dużo po niebieską metryczkę hehehe. Poza tym przecież znasz moje dane :PP

U okulisty ok. Przyjął nas od razu. Powiedział, ze na tą chwilę oczko jest ok. Nic mamy nie stosować, nie masować.... czas pokaże co dalej. Jak coś to dzwonić.

8 lata 4 miesiąc temu #1045272 przez brown24
Milunia, chyba pomyliłaś Ziajka ze mną :evil: :whistle: Ty to sobie lepiej kup kask i ochraniacze za wczasu :laugh: :evil: bo jak juz dostajesz po buzi to co będzie dalej :laugh: charrrakterek to Zuzia ma :lol: :kiss: :kiss: Pokaż nam Ją tu! :) :)

Magmuś Bartolini cudny :) Dobrze że z oczkiem lepiej :kiss:

Sandruska jak mała? lepiej już? :)

Nefri, Aklim, Corncik co u Was?

Stokrotka leż i pachnij :) bedzie wszystko dobrze :kiss:

Puma Where are You???? :dry:
Podziękowania: stOkrOtka91

8 lata 4 miesiąc temu #1045275 przez nati.olsztyn
brown A jak tam u Ciebie?:)

8 lata 4 miesiąc temu #1045285 przez Miluniaa
brown przepraszamy pomylilam osobki podobna nazwa mialam prawo :laugh: :laugh: :laugh:
Zu na spacerze i to w WÓZKU :D nadmienie e wozek jest nietolerowany kompletnie ostatnio byla z 3 mies temu nie wiem co sie stalo ale obylo sie bez wstydu i jak ludzie pospacerowalysmy :D:D:D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 4 miesiąc temu #1045288 przez aggi
eeeee no magmus kuwa ja ze sklerozy trochę słynę :D :P muszę iśc i szukac hahaha :D znalazłam ! Kurcze a coś mi świtało, że nazwisko już gdzieś widziałam :D B) brawo ja ! :D

Milunia cudna ZU ! :)

8 lata 4 miesiąc temu #1045289 przez aklim88
Brown - dziekuje, ze pytasz. Podczytuje tu Was, ale z czasem słabo. Za miesiąc sie przeprowadzamy na swoje i mnóstwo z tym roboty. Zaczełam juz pakowanie, zeby nie zostać z tym na ostatnia chwile. W weekend robiliśmy wyprzedaż garażową. Także sprzątam, sprzedaje, wydaje i wyrzucam wszystkie niepotrzebne rzeczy, a troche przez 2 lata jak tu jestesmy sie tego nazbierało. Jeszcze na to wszystko za niedługo mam zacząć prace. Ale zdalnie z domu na max 10 godzin tygodniowo, ale troche nie w porę sie zdecydowali, no cóż. Muszę dac rade, bo praca w zawodzie i zdobycie doświadczenia to cenna rzecz.

Milunia - Zu cudna. Rzeczywiscie widać, ze ma charakterek. Jak sie czujesz?

Magmus - Bartus prześliczny. Ciesze sie, ze z oczkiem juz dobrze.

Jak sie czuja wszystkie ciężarówki? Kto teraz w kolejce do testow?

A to moje skarby

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Załączniki:

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1045290 przez brown24
Zuuu jesteś cudaśna! :woohoo: :kiss: :kiss: : A Ty matka co gadasz , ze ZU wózka nie lubi, jak taaaaka zadowlona :laugh:

Nati u mnie leci,
, a u Ciebie jak stosunki z rodziną?

Aklim oj wiem cos o przeprowadzkach, a z 2 dzieci to juz w ogóle musi być hardcore. Także życzę żeby poszło sprawnie i szybko ;) Noi gratuluje powrotu do pracy, zawsze to troche oderwiesz się od domowych obowiązków, i tak jak piszesz doświadczenie zawsze zostanie. Rodzinkę masz wspaniałą, a Twoje słodziaki rosną jak na drozdzach :kiss: Achh pieknie są :)

8 lata 4 miesiąc temu #1045292 przez stOkrOtka91
Wszystkie dzieciaczki cudne :)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka