- Otrzymane podziękowania: 137
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
Gdybym nie miała wady -5 w oczach to może i bym sie nie przejmowała, ale nie chciałabym w wieku 30 lat miec okularów ja stepien z 13tego posterunku
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Pinezka... przykro mi z całej tej sytuacji jest taki plus, ze to "tylko" puste jajo.... Mam nadzieje, ze nie zostanę źle odebrana i zrozumiecie o co mi chodzi.
Ktoś mi tu ostatnio pisał o negocjowaniu umów na telefon... zę mozńa obnizyc cene o 200zł... tylko, ze ja chcę telefon za 300 - 400 zł ahhaha. Nie jestem aż taką gadżeciarą telefon ma służyć do smsowania, dzwonienia i grania w kulki co do iphonów.... mam kilku znajomych co mają ten telefon i mówia jedno - jeden wielki szajs płaci się za markę w tej cenie można mieć inne, bardziej wypasione telefony
Poza tym prawdopodobnie w punkcie Pan mnie xłe poinformował i będę musiała czekać do marca, zeby zmienic telefon....
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
aggi napisał:
anabelle u nas normy 900% przekroczone. Tragedia oddychać się nie da na dłuższą metę. Ja też tak z firmowymi rzeczami mam, czasem mam problem ogarnąć ale obiecałam sobie że wieczór jest dla mnie i męża i nie zajmuje się firmą
Ja się zazwyczaj odkopuje od 22 do 1/2 w nocy, bo mąż wstaje o 5 rano, więc ok 22 już śpi Moje maluchy idą spać 21-22 więc wychodzi na to, że wieczór spędzam sama... no, z pudłami
PINEZKA zawsze mi lekarz mowił, że najgorzej zajść, a jak już się w ogóle zachodzi, to damy radę. Na pewno jeszcze nam tu będziesz wklejać zdjęcia bobaska Po poronieniu nawet łatwiej zajść ponownie, bo organizm dopiero miał hormony ciążowe.
Magmus88 - to pewnie byś była zadowolona z mojego obecnego telefonu chodze z czarno białą nokią, nawet snake jest ja potrzebuje telefon z dobrym aparatem z dwóch stron (fotografowanie produktów), błyskawicznym dzialaniem w sieci i brakiem mulenia przy licznych aplikacjach, do tego w pełni zgrany z komputerem. Niestety androidy wysiadają. Do prowadzenia sklepu czy obsługi firmy dobrze sprawdzają się iphony, bo mają ciężki do zmylenia system, android siada po pewnym czasie. ja muszę mieć poinstalowane w telefonie panele sklepowe, porównywarki, maile, messengery firmowe, sieci społecznościowe, managerów paczek etc żeby moc w pełni obsługiwać firmę mobilnie.
Mamy ogród, wiec w lecie chlopaki mogliby się bawić, a ja mogłabym na telefonie podgonić obowiązki zamiast siedzieć wieczorami na komputerze. Teraz nawet siedząc u lekarza nie mogę nic zrobić. Siedze i patrze sie w sufit. O ile do normalnego użytku to owszem, miałam jakiegoś samsunga czy sony, telefony do 500 zł plus abonament, o tyle przy firmie taki telefon nie daje rady.
Pracownik t mobile nam mówił, że oni mają marże i od abonamentu i od telefonu, wiec 100-200 zł mogą zbijać bez problemu, bo te ceny są podniesione własnie o 100-200 zł, żeby sprzedający bez straty swojej marży mógł negocjować z klientem
Co do wzroku, to u mnie sie troche pogorszył po ciążach... a było ich 5 więc miał prawo Na szczęście widzę... okularów nie musze nosić, ale widzę różnice. Może to starośc mnie już dopadła 30tka na karku
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
joannaa grzeczna to mało powiedziane. Gdzie nie pójdziemy wszyscy są w szoku . Ona wcale nie płacze. Zasypianie to najbardziej super , jak jest śpiąca to trze oczka więc biorę ja , karmie , i zanosze do łóżeczka i wychodzę z pokoju i zasypia w dzien. wieczorem po kapaniu to samo , butla i do łóżeczka. w nocy budzi się raz i też nie płacze tylko zaczyna gaworzyć, wtedy zmiana pampersa , butla i śpi dalej od 19 stej do 8/9 rano Anioł mój.
a kombinuje jak może wczoraj pół godziny w łóżeczku walczyła , leżała i wycudowala to. Oczywiście pod moją kontrola
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
pinezka jak się sama ładnie oczyścisz to zobaczysz raz dwa będziesz w ciąży Tego ci życzę
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Stokrotka a ja Cie nie pociesze,bo z wiekiem wzrok tak czy tak sie pogarsza. Na minusie może Ci sie juz dużo nie zmienić,ale do bliży niestety tak. Starczowzroczność B)Takze kiedyś zostaja nam progreski a dlaczego zabieg u Ciebie odpada?
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lady M
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Odebralam dzis bete, wynik jak na ok 5 tydzien. W nocy mialam mocne skurcze i jade na paracetamolu, ale poza tym ok.