BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

7 lata 11 miesiąc temu #1050915 przez Miluniaa
Lady poza 2 malymi rozstepami na brzuchu nie zmienilo sie kompletnie nic po 1 ciazy . Obawialam sie bardzo, bo czasami jak pokazuja, ze kobieta po ciazy zniszczona z rozstepami, obwislymi cyckami itp to sie nie zgodze na pewno nie kazda ...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 11 miesiąc temu #1050916 przez Miluniaa
up

7 lata 11 miesiąc temu #1050919 przez honka_18
Ja mam okropny brzuch :blush: pełno rozstępów, wisi nadmiar skóry, piersi mam obwisłe i jestem szersza w biodrach :blush: uda tez mam brzydkie ale to akurat po porodzie załatwię ćwiczeniami :P

7 lata 11 miesiąc temu #1050927 przez Miluniaa
honka nie strasz i od 1 ciazy Ci tak cialo sie zmienilo?

7 lata 11 miesiąc temu #1050930 przez honka_18
Po pierwszej było w miarę oki, kilka rozstępów, wszystko do zaakceptowania, po drugiej zakończonej cc skóra na brzuchu wisiała pomimo ćwiczeń, masaży i kremach ujędrniających :sick: w tej ciąży wyszło mi masę wielkich rozstępów na brzuchu i na boczkach :sick: ale za to mam cudowne dzieci które kocham do szaleństwa :laugh:

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1050940 przez Lady M
Dwie różne odpowiedzi :laugh:
Pewnie u każdej kobiety to wygląda inaczej.
Bardzo chce mieć dzieciątko, ale trochę obawiam się, że moje ciało już nie będzie takie samo. :dry: Wiem, że to nie jest najważniejsze... ale...

Pinezka - cenna uwaga odnośnie piersi.

Milunia - oby po 2 ciąży nic się u Ciebie nie zmieniło.

Honka - to mnie nastraszyłaś, myślę, że ćwiczeniami da się pewne rzeczy podreperować ;)

7 lata 11 miesiąc temu #1050945 przez honka_18
Lady M owszem ćwiczeniami można wyrobić sobie ładna sylwetkę ale i tak skórę trzeba masować pod ubraniami :P bymajniej ja tak mam :blush:
Ale każda kobieta jest inna, moja kuzynka urodziła 5 dzieci, nigdy nie ćwiczyła i wygląda jak modelka :whistle:
Co do strachu to ja przed 1 ciążą tez się bałam o wygląd mojego ciała i słusznie bo ono już nigdy nie będzie takie jak dawniej ale nigdy nawet przez sekundę nie żałowałam tego. Mam największy dar jaki kobieta może otrzymać miłość moich chłopców :laugh:

7 lata 11 miesiąc temu #1050946 przez stOkrOtka91
Zgadzam sie w 100% :)
A pisaliśmy dzisiaj o oczach no to patrzcie co przed chwilą zwojowałam xD

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]
Załączniki:

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1050969 przez GoNia79
Witajcie dziewczynki...czytam Was codziennie ale jakos skrzydla mi opadly co do pisania.. jakaś sklapnieta ostatnio jestem.. bardzo szybko.doprowadza mnie wszystko do ryku..masakra.. czasami to mam juz dosc.wszystkiego chcialabym spac spac spac i jeszcze raz spac... i przepraszam.
A tak wg połowa ciązy juz za mną więc teraz tylko z górki :) :woohoo: :woohoo: :woohoo:

STOKROTKA ty psuju jeden..hehe..

PINEZKA tak mi przykro z powodu straty ciąży...ale pamietaj nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo trzymam kciuki baaardzo mocno za wasze staranka..

LADY ja ani w pierwszej ani teraz nie mam rozstepow ani zwislego brzucha rozstepy tylko delikatne na piersiach ale to po pierwszej ciąży..
Apropo cyckow to mam takie klamoty ze masakra i caly czas rosna mąż sie cieszy a ja zdycham z bólu bo strasznie bola..kazda kobieta sie martwi ze jej cialo juz nie BedZie wygladac jak przed ciaza i pewnie wszystko zalezy od genow no nie wiem..

JOANNA trzymam kciuki za testowanko..

AGGI mi samej woz tez sie podoba i cajnie sie prowadzi testowalam.w.sklepie i jestem juz zakochana..

A ja wczoraj wybralam.sie na zakupy dla Oliwierka wiec się chwalę :woohoo: :woohoo: :woohoo:

a to dostalam od bratowej i brata
Załączniki:

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1050973 przez honka_18
Gonia śliczne :cheer: a pulowerek z tygryskiem cudo :woohoo:
Mnie to pewnie kurtkie odstępy między ciążami tak załatwiły, ale my od początku chcieliśmy mieć dzieci w podobnym wieku. Moja mama i siostra nie mają rozstępów, siostrze skóra tez wisi ale ona miała 3 cc

7 lata 11 miesiąc temu #1050974 przez GoNia79
Honka... ja juz nie.moge sie doczekac kiedy ubiore malutkiego w te ciuszki hihi... bede stroic.kawalera ze ho ho ho...
A jak sie czujesz?

7 lata 11 miesiąc temu #1050979 przez honka_18
Gonia bywało lepiej :whistle: te ciągle leżenie doprowadza mnie już do szału, do tego mam bolesne skurcze i boli mnie 'podwozie" ale jeszcze chwilkę i będziemy tuli Kubusia. Adam juz śpiewa mu kołysanki :laugh:
Wczoraj byłam u położnej to się mocno zdziwiła jak mnie zobaczyła, myślała ze będę już rozpokowana :woohoo: kolejna wizyta za 2 tyg i tez wspominała ze juz raczej nie przyjdę :P

7 lata 11 miesiąc temu #1050982 przez Nowa...
Dziewczyny a wy nie boicie się porodów? Ja mam jesZcze duzzoooo czasu ale ta myśl mnie paraliżuje ze strachu.Jak podchodzicie do tego tematu:)?

7 lata 11 miesiąc temu #1050983 przez honka_18
Ja mam pozwolenie do porodu SN wiec się nie boję, raz już dałam rade wiec teraz tez dam ;) wmawiam sobie ze poród będzie szybki, zakończony wielkim szczęściem :silly:

7 lata 11 miesiąc temu #1050984 przez Nowa...
Honka- radziłam już SN i dla mnie było to traumatyczne przeżycie. Niestety. Najchętniej to bym chciała znieczulenie, lub cesarke na życzenie:) ale jestem pełna podziwu dla Ciebie:) w którym tyg dowiedzialyscie się co nosicie pod serduchem:) ?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka