- Otrzymane podziękowania: 111
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
A u Joanny, jesli dobrze zrozumialam, problem polega na braku owu (i dlatwgo potem prog nie rosnie), nie na niskim progesteronie samym w sobie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
I Ja dziś mam wizytę
Co do komunii to się udała ale Ja się czułam kiepsko i ledwo dałam radę wytrwać do końca.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Pinezka ja miałam wizytę tydzień temu przez te plamienia i lekarz stwierdził że tydzień po tygodniu to bez sensu i mam przyjść dopiero w 11/12 tc na USG genetyczne, także zaciskamy kciuki za Twoją wizytę
Ja dziś poszłam zrobić badania z krwi (prywatnie) i dopiero po wejściu do labka zobaczyłam że nie mam portela ... musiałam wracać do domu i przychodzić jeszcze raz, dobrze że nie mam daleko, skleroza ciążowa chyba mio się zaczyna
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Pinezka kciuki zaciśnięte za Twoją wizytę Koniecznie daj znać po!
Joanna ciekawa sytuacja u Ciebie z owulką, progesteronem i w ogóle ;/ A jak to było - Ty nie miałaś teram monitoringu bo coś tam z terminami Wam nie pasowało żeby sie zgrać z doktorkiem, tak? Dobrze, że teraz będziesz na monitoringu i wszystko będziesz wiedziała
Brown nie dziwie się, ze jesteś juz myślami na urlopie Mój urlop planowany jest na II połowę sierpnia, a juz tez tam jestem myślami
Julka jedziemy dalej, razem To co - w tym cyklu się uda, prawda??
NatB jak tam u Was? Nie wiem jakie decyzje zapadły w Rabce, albo przeoczyłam albo nie pisałaś po
U mnie 13 dc, jutro kontrolna wizyta i zobaczymy co i jak. Jestem po clo i estrogenie. W zanadrzu jeszcze pregnyl i progesteron.
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
Zia - sciskam kciuki za owu
Martyna - ja z Juniorem w ciazy potrafilam np kubek z kawa do szafy schowac, a potem go szukalam Jeszcze niejeden raz czegos zapomnisz albo zrobisz cos dziwnego
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
ZIAA ostatnio nie miałam obserowanej owu bo wtedy kiedy mogłabym jechac to baba z rejestracji mówiła że nie ma już miejsc na dany dzień :/ ale teraz mam numer prywatny doktorka to się z nim dogadam Daj znać jak tam po wizycie i co dalej
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
Ziaa daj znać jak po wizycie
Nowa co się dzieje??
Pinezka super wiadomosci! Czekam na kolejne równie dobre!
Ja chyba jutro zatestuje wprawdzie do @ jeszcze 3 dni ale coś mnie ostatnio cycki bolą przy karmieniu i mega mdli od wczoraj...
A i pochwale się ze mój junior zaczął chodzić wiec wesoło jest
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
Skalarek to trzymam kciuki za jutrzejszy test:)
U mnie te bóle brzucha od stanu zapalnego pęcherza i dzidzia już nisko, za nisko. Mam nadzieję że antybiotyk pomoże i dotrwam jeszcze trochę
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Pinezka super wiadomości to masz termin dwa tygodnie później niż ja. Oby tak dalej do szczęśliwego końca
Skalarek trzymam kciuki za test choć tak wcześnie może Ci jeszcze nic nie pokazać ale obym się myliła
Joanna z obserwacja owy u nas też był problem w klinice. Zapisy na miesiąc wcześniej a skąd miałam wiedzieć kiedy mi się cykl zacznie. Panie w rejestracji chyba mnie nie lubiły już
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
Stokrotka jak u Ciebie:)? Tulisz już swoje maleństwo czy jeszcze wiellkie oczekiwanie ?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Skalarek i Martyna - któraś musi zmienić awatara hahahah
Skalarek i jak??
Stokrotka? Jak się czujesz w te ostatnie chwile? Spokojna czy już zniecierpliwiona? Ja pamiętam, ze chciałam już zobaczyć Bartka, bo byłam strasznie ciekawa jak wygląda ale na spokojnie czekałam na TEN moment.
Nowa - zdrówka! Tak jak dziewczyny piszą, oby szpital okazał się zbędny.
Jejku Pinezka wybacz zapomniałam o Tobie... ale cudowne wieści!!!!!!!!!! I jaki traf! Uszczeliliście dzidzie w dziesiątke hahaha. Czyli ten przedwakacyjny czas jest dla Was bardzo owocny ahhaha. Oby już do końća spokojnie
Joanna ważne, ze doktorek ma na Was plan
Ziajka - na którą wizyta? Czekam na jak najlepsze wieści czyli jakieś dwa, trzy dorodne jaja hahaha. A gdzie to wybieracie się na urlop?
Brzuchatki - obowiązkowo fotki :PP
Gonia zaginęła w akcji... CHyba księciunio nią zawładnął
Nati - co u Was? Jak z tym nauczaniem w domu? Wy już działacie czy dopiero się przymierzacie? Teraz mi się przypomniało, ze kiedyś pisałaś o tym
NatB - jak tam po tej Ramce?
Młody ma drzemkę.... a ja za bardzo nic zrobić nie mogę hehe. Tzn chciałam nas trochę popakować bo jedziemy jutro na weekend do mojej znajomej na wieś. A młody spi tam gdzie są wszystkie rzeczy heheh. Jedzie z nami siostrzeniec i moja mama. Będzie wesoło u znajomej są dwie dziewczynki. Podobno już się kłócą, która którym chłopakiem będzie się opiekować hehehe. To pierwszy w sumie taki nasz wyjazd. Zobaczymy jak to będzie. I jak spanie w innym miejscu... tego się najbardziej obawiam.
Poszłam dziś rano na zakupy z myślą, ze nie będzie ludzi (bo wiaodmo, jak sklepy będą zamknięte na jeden dzień to później jest szał) i chyba większość pomyślała tak jak ja.... hehe.
Powiem Wam dziewczyny.... już tyle CV powysyłałam i cisza póki co... mój czas się kurczy a ja coraz bardziej się stresuje....
Ciuuuu, remontują u sąsiadów na balkonie. Chyba zaraz będę mogła nas pakować mogłam nie narzekać hahaha
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa