- Otrzymane podziękowania: 30
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
A imie sliczne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 10
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Nie było jak tu zajrzeć, załatwiam powrót z wychowawczego do pracy i na zwolnienie . Myślałam że złoże wniose i już a tu jeszcze trzeba odnowić badania sanepidowskie i szkolenie BHP i PPOŻ po 3 letniej przerwie . Ale na szczęście szef dobrze przyją informację i wszystko idzie bez problemu...
Która teraz w kolejce do rozpakowania?
Brzuchatki jak się czujecie?
Grudniówki nadal kuleją z obecnością więc chyba już tutaj zostanę, postaram się częściej zaglądać.
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Kristi świetny układ i super ze szef wykazał się zrozumieniem jak się czujesz? Wiesz już kim jest lokator?
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Magmus Ty to imprezowiczka jestes A jak tam Bartus? Tez szalał z mamuśka?
U mnie praca i praca.Chyba mi sie płodne zbliżają ,więc będziemy działać ale myślami jestem juz na urlopie hehe
Nowa jak tam? Bole ustały? Jak tam komunia synka?
Gonia i Milunia,jak sobie radzicie? Pikazcie swoje skarby.
NatiOlsztun a co u Was?
Ziaaaaaa Jak się masz?
Sandruska odzewalabys się jak dzieciaki?
A Aggi i Pumcia to juz przeginają
- Zmienna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
nadrobiłam 15 stron, pozostało jeszcze 15. Doczytam wieczorkiem.
Piękne dzieci, piękne mamy i piękne kreski Widzę dużo dobrych wieści mnie ominęło.
Ja chyba limit złych sytuacji wyczerpałam, chociaż....nigdy nie jest tak źle by nie mogło być gorzej odpukać
Mieliśmy mały remont który miał trwac do tygodnia, trwał ponad dwa. No ale już po nim, wysprzątane więc luz.
Ostatni czas to wieczna wojna z mężem. O wszystko. Od dwóch dni rozejm, pogadane, wyjaśnione i oby tak zostało.
W przeciągu 1,5 tygodnia mieliśmy 2 próby włamania do domu. Wszystko naprawione, zabezpieczone tylko pozostało odespać nocne czuwania.
U mojego taty niepewna sytuacja ze zdrowiem. Czeka na dokładniejsze badania. Oby to było coś niegroźnego co daje groźne objawy. Gorsza opcja to sprawy rakowe
Starania odpuściliśmy totalnie. I chyba ten stan trochę potrwa.
Właśnie zaczęło lać kurcze i grzmi. Uśmiejecie się ale.... panicznie boję się burzy jak jestem sama w domu
Ale mam też dobre info. Nie mam już plamień międzymiesiączkowych. Dziś niby 3dc. Niby bo 1dc krew, a 2 i 3 dc brązowe plamienie. Ale widać taka moja uroda bo hormony w normie a owu potwierdzona u lekarza.
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Zdrowia dla taty
Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś miała problemy ze skrócona szyjka i rozwarciem w ciąży? Jest szansa ze w kolejnej ciąży bedzie ok czy raczej nie ma na co liczyć? Pytam bo w pierwszej miałam od 18tc szyjke 1,2-1szyjke + rozwarcie no i przelezalam ten czas. Ale teraz z młodym raczej ciężko byłoby o lezenie stąd moje pytanie....
I jeszcze takie pytanie mnie naszło, miała może któraś z Was założony pessar lub szew? Jakie doświadczenia?
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
O szyjce nic nie wiem ale zawsze możesz próbować się oszczędzać więcej siedzieć, poleżeć więcej, ja z młodym też nie zawsze mogę ale próbuję bo tym razem ciąża bez luteiny to i ryzyko większe (ja po dwóch poronieniach),
Zmienna to się działo u was.... ja chyba długi czas bym się bała po próbach włamania. Ale ja nie raz jak zostaję sama z młodym w domu na noc to też nieraz mam stracha...
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Skalarek - ja tez co do szyjki nie pomoge
U mnie w pracy dzis jedna z szefowych na zwolnieniu wyladowala - ma powaznie zagrozona ciaze, jest w 5 mies i male szanse, ze ja donosi. Nie wiemy nic konkretnego, ale to dopiero 18 tydzien i najwyrazniej nie jest dobrze, bo dostalismy oficjalny zakaz poruszania tematu. Jest w szpitalu i chyba juz z niego ani w ciazy, ani z dzieckiem nie wyjdzie Miala juz kilka poronien, na szczescie udalo jej sie tez urodzic kilka lat temu synka. Przygnebiajace sa takie historie... Przy okazji okazalo sie, ze kolezanka z mojego zespolu tez miala wczesne poronienie, prawie wtedy co ja. Eh
U mnie mdlosci codziennie, cycki mam jakbym sobie silikony zrobila i bola, na brzuchu przez to juz nie moge spac. Oby to byl dobry znak. Trzymajcie kciuki za moja jutrzejsza wizyte
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
A za Ciebie trzymam kciuki! I czekam jutro na info
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
MAGMUS też bym się gdzieś na weselichu pobawiła he he
JULKA witaj, ja mam plamienia w dniach kiedy powinna być owu i tydzień po niej, spada mi progesteron bo w tym miesiącu miałam 0,09 więc owulki brak, w nowym cyklu mam brać 3 tabletki na noc stymulujące i koniecznie między 10-12 dc muszę jechać na monitoring bo silną dawkę będę brała..
BROWN zazdraszczam ci już urlopu, ja dopiero w połowie sierpnia
PINEZKA oczywiście że kciuki zaciśniętę za twoją fasolkę kurcze jakie to wszystko smutne, ludzie którzy bardzo chcą mieć maleństwo i to całe szczęście los robi im na przekór, życie jest niesprawiedliwe
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 10
Joanna, a nie bierzesz na to progesteronu?