- Otrzymane podziękowania: 63
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A druga sprawa to koleżanka rodziła niedawno i wszystkie na sali miały wywolywany poród, wszystkie naturalnie miały rodzic, a wszystkie poszly do cięcia.
Co ma być to będzie, najważniejsze Maleństwo żeby cale i zdrowe było:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ziaa liczymy na relację, może to sposób na urozmaicenie życia erotycznego w sypialni
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Zia - to ostro bedzie
Stokrotka - staraj sie myslec pozytywnie Tez nie podobalaby mi sie wizja ewentualnego wywolywania czy cesarki, ale trzeba sie skupic na efekcie koncowym
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
może teraz się uda, brzusio z zeszłego tygodnia ( 12tc)
Załącznik 19046849_1470986352964902_975471947_n.jpg nie został znaleziony
- GoNia79
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda..
- Otrzymane podziękowania: 39
Kwiatuszku juz Twoj czas tego pieknego stanu jakim jest ciaza dobiega konca wiec bardzo mocno trzymam kciuki by samo sie rozkrecilk i byś tak szybko urodzila jak ja mysl pozytywnie czekam na moja synowa z utesknieniem.
Pinezka gratuluje fasoleczki rosnijcie zdrowo dbaj o siebie i o dzidziolka..
Ziaa pierniku trzymam kciuki za jajeczka by w koncu wam sie udalo zycze ci z calego serca blizniakow..i mam nadzieje ze noc po zastrzyku byla upojna..
NOWA no willa dla dzidzi sliczna jeszcze trochę i ty odjedziesz na porodowke i bedziesz tulic swego dIdziolka..
Zmienna kupe czasu cie nie było witaj kochana..
A jak sie czuje reszta brzuchatek..Kristi Martyna Martuska??
Joanna super ze doktorek ostro działa i wierze w to ze w koncu i ty bedziesz sie cieszyc ciaza a potem macierzynstwem..
SKalarek witaj nie znamy sie ale trzymam kciuki za to by udalo sie Wam zafasolkowac..
A u nas??
KSIECIUNIO rosnie jak na drozdzach strasznie nie lubi jak sie go rozbiera no wyje w nieboglosy strasznie nie wiem czy to moze jakis uraz ze szpitala dzieci ponoc tak maja moja mala bratanica bedac kilkanascie razy w szpitalu do dzis reaguje histeria jak ktos opcy dotyka jej glowki wiec i moze mojemu synkowi ktos cos robil na sile i ma uraz..
Jestesmy po USG bioderek wszystko wysmienicie za 3 tyg kontrola..22 lecimy na szczepienie i juz sie boje i serce chce mi peknac jak sobie wyobraze ten placz mego synka..
9 lipca mamy chrzest naszego synka wiec tez biegam i zalatwiam.. zalatwialan tez urzedowe sprawy rodZinne becikowe kosiniakowe dodatek do rodzinnego pincet plus teraz juz moge odetchnac z ulga bo decyzje pozytywne zalatwilam wszystko w jeden tydzien lacznie z decyzja bardzo sympatyczna babeczka zajela sie moja sprawa i w trybie expressowym otrzymalam odpowiedzi..haha
No i walcze z laktacja maly cos nie chce z cyca doic wkurza sie strasznie odciagam swoj pokarm daje mu na zmiane z mm albo mm go dopajam jak uda nam sie troche pocycowac wszystko konsultowalam z polozna i pediatra nie ma sensu dzieciaka glodzic..
W malzenstwie wszystko superowo i jeszczs prZed wizyta u gina ktora mialam wczoraj pozwolilisymy sobie pare razy na seksy heheh oj nie zaluje hihihi..
Ale zem sie rozpisala heh a teraz Ksiecioniu we wlasnej osobie
Załącznik IMG_20170611_175712.jpg nie został znaleziony
Załącznik IMG_20170611_142417.jpg nie został znaleziony
Załącznik IMG_20170614_194948.jpg nie został znaleziony
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
A co dokarmień konsultowałaś się z doradcą laktacyjnym? bo zwykła położna czy pediatra to nie to samo. polecam mi bardzo pomógł.
Ja się czuję w sumie bardzo dobrze mdłości przeszly, jedynie czasem brzuszek boli, i rośnie powoli...
20.06 mamy USG może poznamy płęć dzieciątka .... a dzień póżniej wizyta i przechodzę na L4
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Kristi super brzuszek. Mojego to jeszcze nie ma. Na razie lekko wypukły jest pod wieczór i to wszystko
Nowa Twój domek imponujący ale faktycznie włosy przyciągają uwagę znacznie bardziej
Ziaa zadawaj relacje z nocy ja zawsze sobie zastrzyki robiłam sama. Mężowi nie dałam. On za słaby psychicznie jest
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
ZIAA no no cóż za wieści! To weekend macie zaplanowany działajcie działajcie Ty będziesz pierwsza a ja zaraz po tobie he
Dziewczyny piękne te wasze domki!
MARTYNA na twój też czekaam
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja dzisiaj jestem po porządkach w szafie, w przyszłym tyg juz takie większe porządki co by przed szpitalem sobie wszystko ogarnąć
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
Brzuchatki wszystkie urocze
Ziaja jak tam się sex zabawy w doktora i pacjetke udały?
Nowa wspolczuje kopniakow w zebra, mój tez mnie tak lubił potraktować na końcówce ciąży ze się czułam jak po sparing bokserskim
Stokrotka czyli młoda daje Ci czas na porządki
Ja wczasuje się z młodym u rodzicow, myślę zatestowac w niedzielę, chociaż wielkich nadziei nie mam objawy zniknęły i tylko łeb mnie boli od wczoraj
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30