- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Ciało kobiety po ciąży
Ciało kobiety po ciąży
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.

- ewelciaM.
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Kasiulka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nie przytyłam dużo w trakcie ciąży, stosowałam kremy i byłam aktywna (ćwiczenia na piłce i basen) a mimo to zrobiły mi się pod sam koniec ciąży rozstępy na brzuchu, na piersiach mam od nawału pokarmu. płakać mi się chce i jestem cholernie bezradna z tym wszystkim, rozumiem gdybym nie robiła nic, ale przykładałam ogromną wagę do wszystkiego a tu taka sytuacja. Mam dopiero 22 lata. zgadzam się z Wami że dziecko najważniejsze ale mój wygląd odebrał mi całkowicie pewność siebie i nie jestem już tą samą osobą co przed narodzinami naszej córki. Mimo że połóg już minął jakiś czas temu myśl o współżyciu (a raczej rozebraniu się przed mężem) sprawia że łzy mi w oczach stają. poradźcie coś!
- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- .. Twoja obecność , warunkiem mojego szczęścia..
hej dziewczyny!
nie przytyłam dużo w trakcie ciąży, stosowałam kremy i byłam aktywna (ćwiczenia na piłce i basen) a mimo to zrobiły mi się pod sam koniec ciąży rozstępy na brzuchu, na piersiach mam od nawału pokarmu. płakać mi się chce i jestem cholernie bezradna z tym wszystkim, rozumiem gdybym nie robiła nic, ale przykładałam ogromną wagę do wszystkiego a tu taka sytuacja. Mam dopiero 22 lata. zgadzam się z Wami że dziecko najważniejsze ale mój wygląd odebrał mi całkowicie pewność siebie i nie jestem już tą samą osobą co przed narodzinami naszej córki. Mimo że połóg już minął jakiś czas temu myśl o współżyciu (a raczej rozebraniu się przed mężem) sprawia że łzy mi w oczach stają. poradźcie coś!
Kochana nie wstydź się swojego ciała

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

- buziaczek18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

i daj sobie czas, jesteś niecałe 2 miesiące po porodzie, ciało ciągle wraca do siebie, ja poczułam się znowu atrakcyjnie jakieś 5 miesięcy po porodzie, część rozstępów poznikała, reszta jest niewidoczna już praktycznie...a te które zostały i tak nie mają żadnego znaczenia

pogadaj ze swoim mężem, on na pewno powie Ci to samo

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
w ciazy akurat sporo przytylam bo ponad 20 kg
nasza coreczka ma juz 2 lata a moje cialo wyglada okropnie..nie dosc ze zostalo mi jakies 8 kg moj brzuch jest caly w rozstepach i jest sflaczaly nogi tez mi strasznie przytyly i do tej pory nie moge sie z tym pogodzic i czuje ze strasznie mnie to zmnienilo a czasem wpadam nawet w paranje wydaje mi sie ze jestem najbrzydsza i najgrubsza!!!strasznie mnie to doluje i nie radze sobie z tym wgole..teraz planujemy 2 dziecko a dla mnie najgorsza jest mysl ze moge jeszcze gorzej wygladac..mam teraz 23 lata a nie chodze w sukienkach ani nawet w krotkich spoenkach bo sie strasznie wstydze
moj M mowi ze sie mu podobam tylko ze wazniejsze s\jest zebym ja sie ze soba dobrze czula a tak nie jest

- roxas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
od 2 miesiecy staramy sie o dziecko(ja nie chcialam-maz nalegal)ale w koncu zrozumialam ze moze faktycznie juz czas mam 24 lata lepiej byc mloda mama itp...uwazalam tak az do czasu gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy(teraz 6 tydzien) od tego czasu histeryzuje prawie caly dzien placze mysle o najgroszym....czasami mi sie zyc nie chce....jestem bardzo uczuciowa i przejmuje sie kazda najdrobniejsza rzecza.....i bardzo martwie sie tym jak bedzie wygladalo moje cialo po,nie tylechodzi mi o brzuch w rozstepach czy nogi jak o pochwe ktora nie bedzie juz taka sama,boje sie ze nie bede miala ochoty sa sex i jakie klwiek zblizenia po caly czas bede obrzydzona swoim cialem
nie chodzi o to zea tgo dziecka nie chce bo chce je bardzo ale nie tego typu kosztem.
od kiedy wiem ze jestem w ciazy takze nie mam ochoty na sex kiedy maz probuje jakiego kolwiek zblizenia w mojej glowie sa strszne mysli ze to juz ostatnie razy kiedy jest ok a pozniej tylko gorzej i od razu wybucham placzem,tak samo sie dzieje kiedy maz mowi ze pojedziemy na zakupy i kupimy mi cos ladnego,czuje sie jak bym mial umierac i to ostatnie chwile na tym swiecie
On mnie wogole nie rozumie fakt pociesza,ale tlumaczy ze kazda kobieta przez to przechodzi i ja dam rade,Dam pewnie ze tak ale boje sie ze to rozwali nasz zwiazek.
- bambinka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- okna drewniane
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- wozek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-