- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- larita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
no i tez mialas przygody w ciazy

anuskka czyli mialas nadzieje,ze sie nie dostanie a tu patrz hehe bedzie dobrze, masz jeszcze czas,zeby sie psychicznie przygotowac, u nas bedzie to samo..

a co do spotkania to ja jeszcze dam znac..
olencja Ola Ola

no i tez puzzle t fajna sprawa, mi bardziej teraz kojec sie przydaje, bo odkad mala sie porusza, a ja musze w domu zrobic pare rzeczy bez jej towarzystwa, kojec jest u nas najwazniejszym punktem na parterze hehe tzn w kuchni, gdzie najwiecej spedzam czasu, niekoniecznie chce zeby mi sie gdzies miedzy nogami platala

anneem eeee to zaszalalas a teraz bedziesz myslec hehe szybciutko by bylo, ale moze zmotywowalabys ktoras z nas.. mi pan maz caly czas mowi,ze juz pora.. ale jakos boje sie , kurcze, dwoje to nie jedno hehe sama nie wiem, chcialabym, ale.. co bedzie to bedzie, uwazamy coraz mniej , tylko ze ja wiem kiedy mam dni plodne

a planowanie a zajscie w ciaze to dwie rozne sprawy, bo nigdy nie masz pewnosci kiedy zajdziesz, czy od razu czy po roku..

agathe widzialam wczpraj gdzies na plotkarskim portalu Victorie Beckham( nie wiem czy dobrze napisalam)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Wiadomo dzieci kosztuja i teraz to tam żadne wydatki, ale pozniej sie zaczna szkola zaecia poza szkolne,itd bo dziecko to nie tylko dac esc i ubrac jak niektorzy myslą..wiec wolalabym poczekac i kredytu sie wpierw pozbyc.
bede tkwić w niewiedzy jeszcze ztydzien i jak rozpoczne 2 ga turę toWas wszyystkie do roboty pogonię

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W kazdym razie jesli Andres bedzie mial rodzenstwo szybko to bedzie mu wesolo. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
Larita no nie. Mialam nadzieje ze sie dostanie-tylko mysl ,ze pewien etap sie konczy...
Czekam jutro na oficjalna wiadomosc co do piatku.
Jutro mnie czeka Dzien szczepien. Najpierw Milenka ,potem pies

Moja praca dobiega konca. Reka Carmen juz ma sie dobrze,wiec to juz ostatnie dni. Musze sie zmobilizowac i zaczac czegos szukac. Bo zaplanowalam to sobie tak ,ze skoro Milenka pojdzie na 6 godzin do guarde,to ja odliczajac czas na droge tam i spowrotem bede miec ok. 4 godz do wykorzystania,wiec najlepiej byloby mi pracoweac w domku.
Teraz akurat Iza i ibi beda miec koncowe egzaminy,wiec dobrze jest ,ze bede w domu,ale od lipca dobrze byloby cos miec.
Milenka zakochala sie od nowa w teletubisiach. Pokazuje mi na kompa i mowi ze chce PO-Po. Nie jestem zwolenniczka telewizji dla maluchow,ale jak chce cos zrobic to nieraz sie poddaje. Wiec wlaczam te teletubies i slysze jak Milenka powtarza slowka..A za chwile przybiega i przytula mnie mocno mowiac po swojemu"tulimy"
Moj maly chochany bzdziulek. Teraz spi przytulajac zdjecia "Izi i Niomu"
- olencja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie najbardziej na swiecie!
- olencja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- olencja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- olencja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- olencja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dzisiaj kurczaczek byl mniam mniam a kaszka z owocami to znika z talerza bardzo szybko, owocki tez pszczolka szybko zjada. Ciekawe jak bedzie jutro bo pewnie cos nowego jej zapodam.
Olencja witamy witamy

Agathe wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam ze nasze slubne expediente jest juz gotowe i mozemy sie hajtac. Bardzo szybko to zalatwili, bo mi powiedzieli ze trzeba czekac ok 3 miesiace, a tutaj raptem miesiac minal i juz expediente gotowe. Jednak jesli chcemy sie hajtnac w naszym registro civil to wolne terminy sa dopiero w listopadzie. Ale babeczka powiedziala ze sie krocej czeka jesli wezmiemy slub w ajuntamiento, ale w ajuntamiento trzeba placic i kosztuje to 180 eur. Jak bede miala czas to podskocze do ajuntamiento i zapytam o wolne daty. Fajnie jakby bylo cos wolnego 6.09 bo to bedzie rowno tydzien po naszym weselu w ZGZi beda u nas moi rodzice i siostra i mozna by bylo wtedy papierki podpisac. No ale zobaczymy co mi powiedza jak sie tam wybiore.
Kurszyna wszystkiego naj naj naj dla Serafinka. Niech zdrowo i szczesliwie rosnie.
Anneem no to teraz nie wiem czy trzymac kciuki aby test wyszedl czy aby nie wyszedl

Anuskka jakie slodkie z tym „tulimy”

- olencja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- olencja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Widze, ze nastal czas slubow

Anuskka, swietnie z tym przedszkolem! I jak tylko uda Ci sie znalezc cos, co bedziesz mogla robic w swoim domku, to juz super!
Annaem, trzymamy kciuki, powiedz tylko czy za wynik dodatni czy ujemny

Kruszyna miliony buziaczkow dla Serafinka!
Larita, kazde dziecko inne, moja na widok kojca wyla jak opetana i oddalismy do sklepu. A tak chcialam moc ja zostawic w bezpieczmym miejscu na chwilke

Hmmm, musze leciec ja budzic. Wiecie, jak jestesmy teraz w domu same, to doceniam kazda sekunde z nia spedzona i delektuje sie kazda chwilka, nawet jak swiruje pol nocy. Zauwazylam tez, ze ona stara sie byc blisko mnie i nawet jak bawi sie sama, to tuz obok, czesto wspina sie na mnie i robi dziobka do calowania, glaszcze mnie po rekach, twarzy i zaglada mi w oczy. To chyba plusy pojscia do pracy

- larita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

kasiah no widzisz, jak wcina a ma dopiero niecale 6mcy!!

anuskka Milenka jest the best

anneem no to odliczamy..

- olencja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Larita a to dobre, powinnas zobaczyc moj salon dzisiaj. Od paru dni swietna zabawa jest rozwalanie poduch z kanapy i foteli. Jak chce usiasc to albo na podlodze albo trzeba sobie pozbierac. A i tak jest protest, ze przeszkadzam

- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!
- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- My life began the day you were born!

a do wyrabiania paszportu potrzebni sa tylko rodzice, wiec mala moze spokojnie zostac w domku.
Olencja - Maya jest sliczna i juz taka duza! a i mama wyglada bardzo ladnie i sympatycznie

Anuskka - no to Milenka dolaczy do przedszkolaczkow

Annaem no to szybciutko Andres by zostal starszym bratem

Agathe spokojnie, na pewno sie spotkamy niedlugo

Kasiah tak ta kaszka 8zboz od 6 m, wiec juz niedlugo pewnie dostaniesz zielone swiatelko od pediatry

Larita ja tez lubie jak jest pelna chata, a do wyjazdu do Polski bedziemy miec pielgrzymki non-stop hihi ale ja sie ciesze, bo juz nie musze chodzic do pracy, wiec chetnie pooprowadzam wycieczki po Barcelonie

aaa i jeszcze tak sie zastanawiam jak Jamalek sie dogada z moim kotem Czarkiem, ktory mieszka u rodzicow

Kruszyna 100 lat dla Serafinka

Ale mnie ta pogoda wkurza... chyba sie nie doczekam lata w Hiszpanii w tym roku

bylismy dzis u pediatry ubrani jak na zime, bo tak wialo!
Maly wazy juz 7250 i mierzy 70cm

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.