BezpiecznaCiaza112023

czop

13 lata 10 miesiąc temu #70547 przez Martynka__89
Mnie nic nie odeszło.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #141674 przez masuska
Mi czop idzie już długo, ale fragmentami, od kiedy szyjka się zaczęła rozwierać, jakieś 2 miesiące temu, teraz w 38-39 tygodniu odchodzi cały czas, nawet w czwartek był krwisty, dziś jest poniedziałek i dalej nic się nie dzieje. Nie da się go pominąć, wygląda tak jak napisała RIKA :)

13 lata 5 miesiąc temu #162913 przez agrawa
mi czop odszedł 2 dni przed porodem, wyglądał jak żelowa kulka :( bleh ochyda :( później jeszcze odchodził, ale już w formie smarków z odrobiną krwi. W tym czasie leżałam w szpitalu i byłam często badana, po każdym badaniu wychodziło go najwięcej.

http://www.kobietawdomu.plwww.kobietawdomu.pl

13 lata 1 miesiąc temu #221837 przez aniolek2265
Mi czop odchodził po trochu przed porodem, jakieś półtora tygodnia chyba, ale była po protu to gęsta wydzielina. Przed porodem jak odchodziły mi wody to już ciężko było mi to zauważyć, widziałam w każdym razie nitki krwi

13 lata 1 miesiąc temu #229863 przez Guasia
Mi czop odszedł kilka godzin przed porodem :)i miał wygląd galaretowatej białej masy. W pierwszej ciązy nie widziałam by odszedł.

13 lata 3 tygodni temu #250135 przez tygrysica
mi od wczoraj odchodzi czop, a jestem w 38 tc (37 i 1 dzień). wczoraj była taka jakby kostka o konsystencji między galaretka a sluzem, w kolorze mlecznym, a dzisiaj dużo "smarków/glutów" z nitkami brązowawo-rdzawymi. Do tego skurcze w nocy jak przy okresie, ale nieregularne. W piatek mam gina i ktg. chciałabym żeby to już było, ale wiem, że czop to może odchodzic i 2 tygodnie.

13 lata 2 tygodni temu #252533 przez eash
a ja w ogóle nie zarejestrowałam odejścia czopka ;) generalnie w ciąży miałam sporo śluzu w pochwie (bez wkładek higienicznych każdego dnia się nie obywało), ale do porodu i w jego trakcie nie zauważyłam żadnej typowej galaretowatej kulki :unsure: poród zaczął mi się od odejścia wód płodowych w nocy w domu - może czopek został w pościeli? ale mąz nic takiego tam potem nie widział, heh :)

13 lata 2 tygodni temu #252937 przez natmur11
mi po odejściu wód czop odchodził partiami podczas porodu.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka