- /
- /
- /
- /
- Zgroza! Przeczytajcie to :(
Zgroza! Przeczytajcie to :(
- monami
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
Mniej Więcej
14 lata 8 miesiąc temu #25896 przez monami
a Ty kaśku jesteś z Łodzi?
a jak cenowo wygląda poród w medicover?
Ja zdecydowałam się na salve, bo tam mam swojego ginekologa, tam tez rok temu miałam robioną laparoskopię. czuję się tam dobrze, atmosfera rewelacyjna, świetna opieka
...a nie ukrywam, że boje się porodu...uhh
a jak cenowo wygląda poród w medicover?
Ja zdecydowałam się na salve, bo tam mam swojego ginekologa, tam tez rok temu miałam robioną laparoskopię. czuję się tam dobrze, atmosfera rewelacyjna, świetna opieka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 8 miesiąc temu #25902 przez kaśku
12 000zł cesarka, ale teraz jest rabat 15%. rabat tez jest jak sie ma tam abonament 
skusił mnie oddział urologiczny w którym i tak beda sie nade mną znęcac juz od poczatku ciązy wiec wszystko zostanie może nie w rodzinie... ale w jednej firmie
i będzie miło,kolorowo,bezstresowo.
nfz dał mi nikłe szanse na dziecko. pomijam nieuprzejmości i chamstwo personelu.
na wizyte u nefrologa czeka sie tam 5 miesiecy (w poradni przy szpitalu bielanskim). podczas ciazy juz na starcie z komplikacjami potrzebuje co miesiąc. urologa tak samo.

skusił mnie oddział urologiczny w którym i tak beda sie nade mną znęcac juz od poczatku ciązy wiec wszystko zostanie może nie w rodzinie... ale w jednej firmie

i będzie miło,kolorowo,bezstresowo.
nfz dał mi nikłe szanse na dziecko. pomijam nieuprzejmości i chamstwo personelu.
na wizyte u nefrologa czeka sie tam 5 miesiecy (w poradni przy szpitalu bielanskim). podczas ciazy juz na starcie z komplikacjami potrzebuje co miesiąc. urologa tak samo.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.