- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Poród a osoby towarzyszące
Poród a osoby towarzyszące
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megaasienka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mama Oliwki i Natalki
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
Szwagierka tak miała (tzn siostra nażeczonego)
Zdziwiło mnie to i powiedziałam wtedy, ze ja to mam inne podejście do porodu, że Szymon i koniec bo nie bede widowiska robić.
A ona ostatnio do mnie, czy może być przy porodzie, bo ona chce bo miała cesarke i w ogole chce zobaczyć. Prosto z mostu przy wszystkich.
Zrobiłam oczy jak 5zl i że nie wiadomo czy się zgodzą bo bliźniaki komplikacje itd.., a ona eeee zgodzą się oni tutaj (tzn w holandi) nie robią problemów.
Nie wiedziałam jak jej mam powiedzieć nie...
Generalnie z mojego zapultania się i jąkania wyszło raczej nie wiem zobacze raczej jak coś to spoko, bo co kurna miałam zrobic nie bede hamska, nie
Ale aż się zdenerwowałam.
Teraz już troszke mi sie podejście do takich sytuacji i ludzi zmieniło (wraz z wiekiem ciąży )
I nastepnym razem jak cos to powiem bez ogródek że nie ja mam taki i taki pogląd na te sprawyi że bardzo mi przykro.
Ostatnio tez tak odwaliła z chrzcinami i też na forum że ja chce być chrzestną jednego! Od razu mówie, ze jestem chrzestną jednego.
To myślałam że się z sofy zsune Szymon zresztą też bo zaczoł zaraz mówić że niewiadomo jak to zrobimy bo ich cała rodzina jest tutaj w sumie a moja w PL
a ona, że to co? To moja rodzina musi być albo wszyscy nie moga tylko np rodzice przyjechac.
Czaicie to!!!!
Szybko jak sie dało sprowadzilismy temat do - nie wiadomo i jeszcze płci nie znamy wiec z daleka z takimi tematami.
Mam nadzieje, że tylko wtedy miała taki dzień bo kiepsko to widze w innym przypadku.
Sory że troche odbiegłam ale nie moge
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- Kathi
- Wylogowany
- budujemy zdania
W moim można nawet meza i dwie babcie
Szwagierka tak miała (tzn siostra nażeczonego)
Zdziwiło mnie to i powiedziałam wtedy, ze ja to mam inne podejście do porodu, że Szymon i koniec bo nie bede widowiska robić.
A ona ostatnio do mnie, czy może być przy porodzie, bo ona chce bo miała cesarke i w ogole chce zobaczyć. Prosto z mostu przy wszystkich.
Zrobiłam oczy jak 5zl i że nie wiadomo czy się zgodzą bo bliźniaki komplikacje itd.., a ona eeee zgodzą się oni tutaj (tzn w holandi) nie robią problemów.
Nie wiedziałam jak jej mam powiedzieć nie...
Generalnie z mojego zapultania się i jąkania wyszło raczej nie wiem zobacze raczej jak coś to spoko, bo co kurna miałam zrobic nie bede hamska, nie
Ale aż się zdenerwowałam.
Teraz już troszke mi sie podejście do takich sytuacji i ludzi zmieniło (wraz z wiekiem ciąży )
I nastepnym razem jak cos to powiem bez ogródek że nie ja mam taki i taki pogląd na te sprawyi że bardzo mi przykro.
Ostatnio tez tak odwaliła z chrzcinami i też na forum że ja chce być chrzestną jednego! Od razu mówie, ze jestem chrzestną jednego.
To myślałam że się z sofy zsune Szymon zresztą też bo zaczoł zaraz mówić że niewiadomo jak to zrobimy bo ich cała rodzina jest tutaj w sumie a moja w PL
a ona, że to co? To moja rodzina musi być albo wszyscy nie moga tylko np rodzice przyjechac.
Czaicie to!!!!
Szybko jak sie dało sprowadzilismy temat do - nie wiadomo i jeszcze płci nie znamy wiec z daleka z takimi tematami.
Mam nadzieje, że tylko wtedy miała taki dzień bo kiepsko to widze w innym przypadku.
Sory że troche odbiegłam ale nie moge
O rany przepraszam, ale wymiekłam. Do głowy by mi nie przyszło cos takiego wypalić.
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
A jednak się zdarza, cóż....
Nie wiem jeszcze czy to wredota czy nie pomyślała, bo Szymon się nie raz śmieje i mówi że ona czasem jak coś walnie to masakra.
Ja tam do niej nic nie mam a każdemu się może czasem zdarzyć więc staram się nie zrażać ale na drugiego razu nie przemilcze
- renacting
- Wylogowany
- gaworzenie
- mały rozrabiaka:)
Mi bedzie towarzyszyc maz i przyjaciolka, ale na zmiane (nie chce meza na finiszu ) a przyjaciolka bardzo mi pomoze
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
U mnie w szpitalu tata może normalnie uczestniczyć cały czas, a jeśli inna osoba to symboliczna cegiełka na szpital ( rzeczy dla dzieci) 50 zł.
- martela89
- Gość
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
Ale są jeszcze inne pacjentki i ich rodziny, jak moja kuzynka leżała to do jednej przychodziło średnio 5 osób dziennie
- renacting
- Wylogowany
- gaworzenie
- mysia-sia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- codziennie uczymy się czegoś nowego:)
ja mam nadzieję, że na szkole rodzenia coś na ten temat powiedzą, a jak nie to będę pyta c:P ale trochę jeszcze muszę poczekać na te zajecia.
- renacting
- Wylogowany
- gaworzenie