- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Poród a osoby towarzyszące
Poród a osoby towarzyszące
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Wymagają ???? Wrrr aż mnie ciarki przeszły..a co myslicie na temat nagrywania porodu? u mnie w rodzinie kazdy to robil, mama, ciotki, kuzynki itp i tego samego wymagaja ode mnie

Ja w zasadzie nigdy się nad tym głęboko nie zastanawiałam.W zeszłym tyg. widziałam parkę,która opowiadała właśnie o tym,że nagrali sobie taki filmik -a właściwie to mąż na przekór żonie,która tego nie chciała

Stwierdziła,że to super pamiątka.
Ja nie jestem w 100% do tego przekonana,ale jeśli już miałabym zgodzić się i nagrać taki film to na pewno byłby on dostępny tylko i wyłącznie dla mnie,męża i w późniejszym czasie dla dziecka. Nie wyobrażam sobie,żeby ktoś jeszcze miał oglądać mnie / Nas w tak intymnej sytuacji...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- DariaEm
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Wymagaja w sensie bardzo tego chca i namawiaja do tego

Dzis przemyslalam sprawe i jednak nie, nie bedzie nagrywane nic podczas porodu tez ze wzgledu na to ze ja na codzien jestem impulsywna a co dopiero podczas takiego bolu, jeszcze palne jakas glupote albo zaczne komus tam ublizac, nie mam pojecia ale moze sie zdarzyc cos czego nie koniecznie chce pamietac a juz tym bardziej uwieczniac na tasmie

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Hehe to tak jak jaja na codzien jestem impulsywna a co dopiero podczas takiego bolu

- martela89
-
- Gość
-

Ale potem mi opowiadał,że jak zobaczył co chce zrobić to był przerażony ale postanowił to znieść

Mówił,że nie spodziewał się,że mam tyle siły

- DariaEm
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
hehe to moj M do tej pory robi takie biedne oczka bo decyzja w sprawie bycia ze mna podczas porodu zapadla a on obawia sie zostanie zwyzwany i pobityDariaEm napisał:
Hehe to tak jak jaja na codzien jestem impulsywna a co dopiero podczas takiego bolu
![]()
I mój mąż czasem się śmieje,że się mnie obawia
że będę na niego krzyczeć (czego nie lubi),że mu powiem coś przykrego,albo że go pobije
![]()
![]()
![]()

- DariaEm
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a trzabylo gryzc, chociaz tyle by go zabolaloJa mojego chciałam ugryźć ale się opanowałam
Ale potem mi opowiadał,że jak zobaczył co chce zrobić to był przerażony ale postanowił to znieść
Mówił,że nie spodziewał się,że mam tyle siły