- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Tuż tuż..
Tuż tuż..
- baska92
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 2 miesiąc temu #932573 przez baska92
Poród zbliża się dość dużymi krokami..codziennie milion myśli..jak to będzie..kiedy..jak będzie przebiegał..naturalny czy cesarskie..tysiąc myśli..jak to wszystko opanować? czy się wogóle daaa?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sandroosia
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 2 miesiąc temu #933185 przez sandroosia
Hmm... chyba się nie da.. ja też coraz częściej o tym myślę... ale staram się wtedy jakieś inne przyjemniejsze myśli w głowie układać żeby niepotrzebnie się nie stresować tym wszystkim..
- baska92
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 2 miesiąc temu #933797 przez baska92
chyba się nie da..ja budzę się i zasypiam z tymi myślami ..ale też staram się myśleć pozytywnie.
- baska92
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 1 miesiąc temu #940586 przez baska92
teraz to już w ogóle ogromnymi krokami bo termin się przesunął na 13 grudnia tak wynika z ostatniego usg
- katararzynka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 1 miesiąc temu #942492 przez katararzynka
Hej
Termin mam na 13.12, ale ostatnie usg pokazało średnią 25.11. Jutro mam kolejną wizytę u lekarza, więc pewno dowiem się więcej, ale czuję, że z przygotowaniami jestem w proszku... Torby do szpitala nawet nie zaczęłam pakować... Tak jak wcześniej często myślałam o porodzie, tak teraz wydaje mi się abstrakcją. Bardzo za to przeszkadza mi uczucie ociężałości, ból kręgosłupa i kostek. A teraz jeszcze ciągle chce mi się spać... Chyba przydała by mi się mobilizacja do działania
Termin mam na 13.12, ale ostatnie usg pokazało średnią 25.11. Jutro mam kolejną wizytę u lekarza, więc pewno dowiem się więcej, ale czuję, że z przygotowaniami jestem w proszku... Torby do szpitala nawet nie zaczęłam pakować... Tak jak wcześniej często myślałam o porodzie, tak teraz wydaje mi się abstrakcją. Bardzo za to przeszkadza mi uczucie ociężałości, ból kręgosłupa i kostek. A teraz jeszcze ciągle chce mi się spać... Chyba przydała by mi się mobilizacja do działania
- ALEX01
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
10 lata 1 miesiąc temu #942543 przez ALEX01
Czesc dziewczyny
Ja jako doswiadczona mama dwojki cudownych dzieci i trzeciego w drodze chcialam was pocieszyc ze porod nie jest taki straszny, napewno nie przegapicie pierwszych objawow porodu,poprostu sie nie da zdazycie zabrac wszystkie gadzety szpitalne a nawet przy odrobinie szczescia maz sie zalapie na porod tez na prawde wszystko da sie przezyc a nagroda jest piekna i slodka. wiec teraz sie zrelaksujcie i zamiast wyczekiwac z dnia na dzien porodu cieszcie sie czasem wolnym i odpoczywajcie do woli bo zrelaksowana mama to zrelaksowane malenstwo
Wszystkim wam zycze powodzenia i szybkiego rozwiazania
Ja jako doswiadczona mama dwojki cudownych dzieci i trzeciego w drodze chcialam was pocieszyc ze porod nie jest taki straszny, napewno nie przegapicie pierwszych objawow porodu,poprostu sie nie da zdazycie zabrac wszystkie gadzety szpitalne a nawet przy odrobinie szczescia maz sie zalapie na porod tez na prawde wszystko da sie przezyc a nagroda jest piekna i slodka. wiec teraz sie zrelaksujcie i zamiast wyczekiwac z dnia na dzien porodu cieszcie sie czasem wolnym i odpoczywajcie do woli bo zrelaksowana mama to zrelaksowane malenstwo
Wszystkim wam zycze powodzenia i szybkiego rozwiazania
- ranusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Małgosia - moje 53 cm szczęścia!
Mniej Więcej
10 lata 1 miesiąc temu #943551 przez ranusia
Witajcie przyszłe mamusie bojące się porodu ja swój mialam prawie 2 lata temu, ale pamietam wszystko jakby to bylo wczoraj.....zgadzam sie z przedmowczynia-nie przegapicie poczatkow porodu, instynkt bedzie wam mowil ze to juz
naprawde nie ma czego sie bac, wszystko da sie przezyc
głowy do góry i powodzenia na porodówkach
naprawde nie ma czego sie bac, wszystko da sie przezyc
głowy do góry i powodzenia na porodówkach
- mateusz90
- Wylogowany
- gaworzenie
10 lata 6 dni temu #950242 przez mateusz90
Według opinii lekarza, wszystk jest kwestią przygotowania się Mam nadzieję że wszystko u Was Panie pójdzie dobrze. Trzymam kciuki !
Polecam dla relaksu http://www.rejsybaltyk.pl/
Polecam dla relaksu http://www.rejsybaltyk.pl/