- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Jak wybrać dobry wózek?
Jak wybrać dobry wózek?
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- cytryna
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dzisiaj byłam w sklepie i oglądałam, nawet mi się spodobał, w miarę lekki, i dość szeroki w środku (a właśnie na tym mi zależy). Tylko nie pamiętam który to był model Murano czy Ekspander, ale ty raczej mało ważne.
Podobają mi się wózki firmy Tako, tylko wydają mi się zbyt sztywne i ciężkie. Mieszkam na 2 piętrze bez windy, nie chce mieć wózka ciężkiego.
- sara125
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
dino.sklep.pl/nowy/advanced_search_resul...rch_in_description=0
taki tylko ciemniejszy
- Manga
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Mama szczęsliwa to mama trochę leniwa
Ja jestem bardzo zadowolona z x-landera (model xa). Znajome - mamy rówieśników mojego Żółwika, są już na etapie drugiego wózka - ja póki co nie zamierzam zmieniać, bo jest idealny. Ale tak jak napisałaś - lekki to on nie jest (na szczęście nie muszę go nigdzie wnosić). A co do gondoli to właśnie jest duża w porównaniu z innymi wózeczkami.Wybrałam x-lander x3 ze względu na wspaniałe prowadzenie po nierównych powierzchniach.(...) Gondola jest niewielka 3. Wózek nie należy do najlżejszych.
- becia*1980
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
ja przytylam juz 17kg a w poprzedniej ciazy 30kg nic nie moge poradzic ze tyje obecnie jestem w 31 tygodniu ciazy, maluszek wazy 1505g (usg w 29 tygodniu), no i bedzie syn Bartosz:) lepiej pochwalcie sie jak tam wsze przygotowania wyprawkowe co?? Ja juz kupilam z corcia (ma 4 lata cieszy sie bo bardzo chciala miec braciszka) i mezem czesc wyprawki i ona pomagala w wybieraniu i miala oczywiscie z tego ogromna radosc i stysfakcje, poza tym czula sie wazna i dumna jako siostra:) no w sumie to zostalo mi kupic tylko komsetyki dla maluszka i pampersy, lda mnie wyprawke poporodowa no i co najwazniejsze wozek i foelik, czyli to co najdrozesze zostawilam to na koncu bo nie mam kasy i czekam na zwrot z US W sumie wybralismy taki wozek :
allegro.pl/item964679024_delti_emu_x_lan..._8_el_megatanio.html
jest taniej niz w naszych sklepach i hurtowniach o 250zl, dlatego kupie na allegro:)
ciuszki mam wszystkie poprane i poprasowane, musze dokupic tylko brakujace drobiazgi moge spakowac juz torbe do szpitala zeby czekala sobie. Szykuje sie moze wedlug was za szybko ale obawiam sie zeby nie bylo jak z corka ze miesiac ponad przed porodem lezalam w szpitalu i to do porodu samego bo ktg mialam rozne raz lepsze raz gorsze a mam obciazony wywiad wiec mnie trzymali. Nie chce znowu zostawic w razie czego meza samego z tym wszystkim a do tego musi sie przeciez zajmowac nasza corcia. podzielcie sie waszymi przygotowaniami i wyborami.
termin mam na 5 czerwca pozdrawiam wszystkie mamusie
- anetkafed
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
My wybraliśmy właśnie taki, ale chętnie usłyszałabym opinie innych zanim go kupimy.
www.allegro.pl/item944907782_zestaw_care...ik_kola_pompowa.html
co u nim myślicie?
- lidiam78
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
z czystym sumieniem mogę polecić wózek
www.wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=2981
Bartatatina alu plus , mam na paskach jest miękki, wygodny zarówno na chodnikach jak i na leśnych ścieżkach, i lekki

nawet zaspy śnieżne pokonał tej zimy

- Moniq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
Mi też bardzo podoba się ten wózek Magnum. Jeden minus to brak kolorów a biało-czarny z prewagą bieli to chyba samobójstwo. Wydaje mi się, że będzie się szybko brudził. No i nie znalazłam ceny a Ty? Jak tak to podaj proszę.
- Katrinka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Jest to wózek głęboko-spacerowy. Zarówno gondola jak i spacerówka są bardzo duże i wygodne. Spacerówkę można zamontować przodem lub tyłem do kierunku jazdy, co jest szczególnie wygodne przy małym dziecku. Budka ma "wentylację", tzn. możliwe jest wywinięcie zewnętrznego materiału; zostaje wtedy siateczka przepuszczająca znacznie więcej powietrza. Wózek ma duży kosz na zakupy, bardzo pojemną torbę na najpotrzebniejsze akcesoria.Bardzo łatwo się go składa i się go prowadzi. Przednie koła są obrotowe, ale można je też zablokować i wtedy wózek jeździ "normalnie". Myślę, że przystępna cena oraz różnorodna kolorystyka także zachęcą do kupna tego wózka. Jest bardzo zgrabny, zajmuje mało miejsca. Rączka ma regulowaną wysokośc. Ja osobiście go polecam.
A tutaj moja córa na spacerze z bratem:

- Katrinka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- kasiora
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Czy któraś z Was kupia wózek z firmy Bebetto?
Dzisiaj byłam w sklepie i oglądałam, nawet mi się spodobał, w miarę lekki, i dość szeroki w środku (a właśnie na tym mi zależy). Tylko nie pamiętam który to był model Murano czy Ekspander, ale ty raczej mało ważne.
Podobają mi się wózki firmy Tako, tylko wydają mi się zbyt sztywne i ciężkie. Mieszkam na 2 piętrze bez windy, nie chce mieć wózka ciężkiego.
Może to był taki www.allegro.pl/item1016281105_new_2010_w...no_7w1_6xgratis.html ?? Ja się nad nim zastanawiam (tzn jeśli będę już kupowała) ale nie wiem czy nie jest zbyt ciężki?
lub taki www.allegro.pl/item1025866399_wozek_espi...s_0zl_parasolka.html
Przeglądałam z ciekawości wózki i powiem szczerze, że albo są ładne, albo funkcjonalne

Po ostatniej zimie (miałam okazje zajmować się niemowlakiem), gdy wychodziłam na spacer to momentami myślałam, że zostawię wózek i pójdę dalej. Mimo, że miał duże pompowane koła, które nie były ruchome (obrotowe?). Ale pocieszałam się, gdy widziałam inne mamy, które jeszcze bardziej się męczyły. Małe kółeczka (które są niestety w większości wózków, lub mniejsze ruchome z przodu i na dodatek jeszcze z mniejszym rozstawem z przodu) zakopywały się i trzeba było albo je przenosić, albo ciągnąć za sobą. Dlatego stawiam na to by wózek miał duże, pompowane, nieskrętne koła (widziałam jak mamy co kilka metrów je blokowały), miał dość dużą gondolę (będę miała dzidzię pod koniec października, więc całą zima przed nami, chciałabym z nią wychodzić na dwór

- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
co sądzicie? bardzo podoba mi się biały, ale raczej mało szczęśliwy pomysł, więc jak już to kupiłabym czarny. Widziała któreś może na żywo? Znacie jakieś opinie na jego temat?
- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.