- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Wózki nowoczesne
Wózki nowoczesne
- PannaAnna
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #828772 przez PannaAnna
A co sądzicie drogie Mamy na temat nowoczesnych wózkach? My jesteśmy dumnymi posiadaczami Orbit Baby G2 i chyba nie dałabym się namówić na nic innego wózek jest śliczny i na prawdę funkcjonalny, obrotowe siedzisko jest rewelacyjne, materiały są świetne. Wózek się świetnie składa, jest przystosowany do nowoczesnej, samodzielnej mamy a Wy na co stawiacie? nowoczesność czy klasyczna stylistyka?
Ostatnio zmieniany: 10 lata 9 miesiąc temu przez PannaAnna.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Mniej Więcej
10 lata 10 miesiąc temu #828786 przez Monix
PannaAnna napisał:
achamy Mamy Graco Evo i muszę przyznać, że jest po prostu świetny na początku wydawało mi się, że nie da sobie rady z naszym aktywnym trybem życia ale jestem mega pozytywnie zaskoczona. Wózek sprawdza się w każdym terenie, a jednocześnie jest lekki i zwrotny no i kolorki ... <3 nie zamieniłąbym na żaden inny
- frotka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 9 miesiąc temu #856264 przez frotka
ja jestem jak najbardziej za nowoczesnymi wózkami, orbit baby g2 bardzo mi się podoba, masz rację nowoczesny wyglad idzie w parze z funkcjonalnoscia w tym wozku, postawilabym rowniez na graco symbio, który nie tylko urzeknie Was swoim wyglądem, ale i stabilnoscia!
Co do pozostałych, to z opinii mojej cioci wozek jane muum spelnia podobne funkcje - ma piekne kolory do wyboru i z tego co widzialam rowniez pozytywne opinie innych uzytkownikow
Co do pozostałych, to z opinii mojej cioci wozek jane muum spelnia podobne funkcje - ma piekne kolory do wyboru i z tego co widzialam rowniez pozytywne opinie innych uzytkownikow
- iza1988
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
10 lata 6 miesiąc temu #892861 przez iza1988
a Mima Xari? czy może lepiej Bugaboo Cameleon? podoba mi się również Quinny Moodd?