- Otrzymane podziękowania: 0
magdala wita
- magdala
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mam na imię Magda, za pół roku stuknie mi trzydziestka, a w okolicach połowy lutego 2010 przyjdzie na świat moja córeczka, pierwsze dziecko, dar od losu.
Imiona upatrzone, ale poczekam, aż wyda pierwszy krzyk i spojrzę jej w oczy, wtedy ostatecznie zdecyduję, które wybrać.
Teraz jestem na etapie popranych, poprasowanych i posegregowanych rozmiarowo ciuszków.
Pewnie połowy nie założymy tyle tego.
No i JESZCZE mam trochę czasu na internet, ale to juz tylko kwestia czasu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Katarzyna
- Wylogowany
- Położna
Nazywam się Katarzyna Płaza i jestem opiekunem tego forum oraz strony zapytajpolozna.pl
Prowadzę również blog o ciąży:
blog.zapytajpolozna.pl
Pozdrawiam serdecznie wszystkie użytkowniczki forum
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
- Piotr
- Wylogowany
- Administrator
Liczę że będziecie często na nie zaglądać
Pozdrowienia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Dzisiaj pierwszy raz zetknęłam się ze stroną www.zapytajpolozna.pl i z tym forum. Mam nadzieję, że zabawię tu dłużej.
Najpierw kilka zdań o mnie, moim mężu i naszych marzeniach...
Mam 26 lat, wyższe wykształcenie (filologia polska, dziennikarstwo, zarządzanie, a w trakcie - podyplomowe studia z zakresu wychowania przedszkolnego i kształcenia zintegrowanego), pracuję na stanowisku kierowniczym w niewielkim schronisku turystycznym, ale marzę o pracy w przedszkolu lub szkole podstawowej. Jestem mężatką od 1,5 roku. Mąż ma 37 lat, pracuje. Wspólnie prowadzimy też malutkie gospodarstwo rolne. Mieszkamy na wsi. Oboje planujemy założenie rodziny od co najmniej kilku lat. Najpierw jednak staraliśmy się nieco uporządkowac nasze życie - ja skończyłam studia, on wrócił zza granicy, oboje podjęliśmy pracę w miejscu naszego zamieszkania, kupiliśmy dom do remontu i właśnie przygotowujemy się do przeprowadzki. Od pewnego czasu staramy się również o naszego pierwszego Maluszka. Narazie - niestety - bezskutecznie.
Tyle na początek.
Moje pierwsze wypowiedzi zamieszczę w tym dziale forum, który związany jest z planowaniem ciąży.
Pozdrawiam!
- Katarzyna
- Wylogowany
- Położna
Bardzo się cieszę, że trafiłaś na naszą stronę i forum.
Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami i życzymy zajścia w ciążę
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
- majkarodzik
- Wylogowany
- gaworzenie
- ursulai
- Wylogowany
- gaworzenie
Jestem w 17 tygodniu i tym razem mam nadzieje, ze bede mogla w czerwcu cieszyc sie moim pierwszym dzieciatkiem. Pozdrawiam
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Katarzyna
- Wylogowany
- Położna
Kilka słów do nowych użytkowniczek
Majkarodzik - razem z Tobą czekamy na Maluszka, który pewnie pojawi się na świecie za jakieś 14 tygodni
Ursuali - Wiem, że nie każda lekcja jest dla każdej mamy interesująca. Ciężko jest stworzyć coś, co będzie podobać się wszystkim. Staram się by każda wiadomość odpowiadała na najczęstsze pytania jakie dostaję. Dodatkowo zachęcam do czytania portalu i bloga. Jeżeli nie poruszę ważnego tematu na kursie, to proszę napisz do mnie. Postaram się napisać o tym artykuł lub stworzyć lekcję.
Kivi - Bardzo mi przykro z powodu straty. Teraz trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło i spełniły się Twoje marzenia.
Pozwoliłam sobie scalić wątek. Ponieważ w przyszłości w tym dziale może będziecie chciały podzielić się terminami porodów, narodzinami maluszków itd.
Powiem Wam, że nie mam doświadczania w udzielaniu się na forum Także wszelki podpowiedzi są mile widziane.
Teraz zachęcam Was do zaproponowania nazw rang użytkowników forum.
O szczegółach napisałam tutaj:
www.zapytajpolozna.pl/forum/forum/miejsc...zytkownikow.html#329
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
Mam na imię Ilona, mam 22 lata. Jestem w 24 tygodniu ciąży. Noszę pod sercem chłopczyka, (prawdopodobnie Wiktor) i nie mogę doczekać się wiosny
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
majkarodzik - gratuluję i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Trochę mnie przeraziłaś tymi trzema latami starań, ciągle mam nadzieję, że nam uda się następnym razem... Choć dzisiejszy test ciążowy - tradycyjnie - negatywny
ursulai - gratuluję
kivi - trzymam kciuki i proszę, żebyś i ty za nas trzymała
ilona - gratuluję i oczywiście trzymam kciuki za następne tygodnie i za poród
Pozdrawiam!
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
- Aneczka
- Wylogowany
- gaworzenie
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24