- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- SERDECZNE PRZYWITANIE!
SERDECZNE PRZYWITANIE!
- offca87
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #468656 przez offca87
Kochane Mamusie, drodzy tatusiowie!
Mam 25 lat, jestem obecnie w 21 tygodniu mojej pierwszej ciąży. Mój mały mężczyzna ma przyjść na świat po 20 marca 2013. Oboje z narzeczonym z niecierpliwością wyczekujemy, kiedy będziemy mogli popatrzeć w - jak podejrzewam - najpiękniejsze dla nas oczy na świecie. Ciąża była dla nas kompletnym zaskoczeniem - kobiety będące na tabletkach antykoncepcyjnych i widzące dwie kreski na teście, zrozumieją, jak wielka to była niespodzianka. Dodam - najpiękniejsza jaką mi kiedykolwiek podarował los.
Chciałabym wszystkich serdecznie przywitać i powiedzieć, że bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności - to bardzo ważne, miłe, komfortowe, kiedy w tym niezwykłym stanie ma się wsparcie ludzi będących w temacie, przeżywających te same rozterki. Pozdrawiam!
Ps. Jak się robi suwaczki? Gdzie?
Bo widzę, że wszystkie przyszłe Mamy je mają i też bym chciała taki mieć
[/color] Mam 25 lat, jestem obecnie w 21 tygodniu mojej pierwszej ciąży. Mój mały mężczyzna ma przyjść na świat po 20 marca 2013. Oboje z narzeczonym z niecierpliwością wyczekujemy, kiedy będziemy mogli popatrzeć w - jak podejrzewam - najpiękniejsze dla nas oczy na świecie. Ciąża była dla nas kompletnym zaskoczeniem - kobiety będące na tabletkach antykoncepcyjnych i widzące dwie kreski na teście, zrozumieją, jak wielka to była niespodzianka. Dodam - najpiękniejsza jaką mi kiedykolwiek podarował los.
Chciałabym wszystkich serdecznie przywitać i powiedzieć, że bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności - to bardzo ważne, miłe, komfortowe, kiedy w tym niezwykłym stanie ma się wsparcie ludzi będących w temacie, przeżywających te same rozterki. Pozdrawiam!

Ps. Jak się robi suwaczki? Gdzie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #468690 przez Alina2408
hey
witamy serdecznie marcowa mame
co do suwaczkow to albo masz je na gorze obok poradnikow albo wejdz na nasze to tez cie przekieruje na stronke
witamy serdecznie marcowa mame

co do suwaczkow to albo masz je na gorze obok poradnikow albo wejdz na nasze to tez cie przekieruje na stronke

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 5 miesiąc temu #468702 przez Mirella
wszystko o suwaczkach jest tu
www.zapytajpolozna.pl/39-miejsce-na-suge...-jak-je-dodawac.html
a tu jest wątek marcówek 2012 www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/386464-mamusie-marzec-2013.html sporo lektury Cię czeka
a tak w ogóle to witaj i rozgość się
a tu jest wątek marcówek 2012 www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/386464-mamusie-marzec-2013.html sporo lektury Cię czeka

a tak w ogóle to witaj i rozgość się

- offca87
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #468757 przez offca87
Dzięki za sugestie i linki. Właśnie się rozgaszczam - czytam wszystko jak leci, głowa mi już puchnie i powiem Wam - sporo już wiem, mimo niewielkiego doświadczenia, ale też właśnie sobie naocznie uświadomiłam, jak wiele jeszcze powinnam wiedzieć - reasumując, cieszę się, że tutaj trafiłam. Raźniej mi 
Pozdrawiam!

- lania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #468942 przez lania
- kasik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #469508 przez kasik
Moderatorzy: kasiora