- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Negatywny test, brak okresu i dziwne samopoczucie
Negatywny test, brak okresu i dziwne samopoczucie
- cynamonowyswiat
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #792555 przez cynamonowyswiat
Witam!
Piszę do was z ogromną prośbą i mam nadzieję, ze dostanę szybko odpowiedź.
Cykle miewam "dość regularne" 28-35 dni, od roku (rok temu odstawiłam pigułki)
Aktualnie okres spóźnia mi się o tydzień.
Również od ponad tygodnia często siusiam, a od soboty mam mdłości, ogolnie nie mogę patrzeć na jedzenie. Od wczoraj bolą mnie piersi, widzę na nich kilka żyłek (wczesniej tak nie miałam) i brodawki są takie spuchnięte... Jednakże od wczoraj tez mnie pobolewa podbrzusze, głownie prawy jajnik. Mam również lekkie zawroty głowy, głownie rano.
On niedzieli zauwazyłam również, że pojawił się wodnisty, przezroczysty śluz.
Zrobiłam podstawowe badania, by wykluczyć np zapalenie pęcherza itp, ale wszystko jest w porządku.
Zrobiłam rano test, tzn ok 12. NEGATYWNY
Z moim mężczyzna zabezpieczamy się prezerwatywą, ale słyszałam również o sytuacjach, że jednak mimo to były ciąże. Ta metoda jednak nie daje nam 100%.
Oczywiście w ciąży być bym chciała, ale co dalej? Gdzie się kierować? Test z krwi?
Jak tak to kiedy? Moze poczekać z tydzień... ?
Z Góry dziękuje
Piszę do was z ogromną prośbą i mam nadzieję, ze dostanę szybko odpowiedź.
Cykle miewam "dość regularne" 28-35 dni, od roku (rok temu odstawiłam pigułki)
Aktualnie okres spóźnia mi się o tydzień.
Również od ponad tygodnia często siusiam, a od soboty mam mdłości, ogolnie nie mogę patrzeć na jedzenie. Od wczoraj bolą mnie piersi, widzę na nich kilka żyłek (wczesniej tak nie miałam) i brodawki są takie spuchnięte... Jednakże od wczoraj tez mnie pobolewa podbrzusze, głownie prawy jajnik. Mam również lekkie zawroty głowy, głownie rano.
On niedzieli zauwazyłam również, że pojawił się wodnisty, przezroczysty śluz.
Zrobiłam podstawowe badania, by wykluczyć np zapalenie pęcherza itp, ale wszystko jest w porządku.
Zrobiłam rano test, tzn ok 12. NEGATYWNY

Z moim mężczyzna zabezpieczamy się prezerwatywą, ale słyszałam również o sytuacjach, że jednak mimo to były ciąże. Ta metoda jednak nie daje nam 100%.
Oczywiście w ciąży być bym chciała, ale co dalej? Gdzie się kierować? Test z krwi?
Jak tak to kiedy? Moze poczekać z tydzień... ?
Z Góry dziękuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 5 miesiąc temu #792646 przez Mirella
zrób sobie badanie beta Hcg, tydzień po spodziewanej @ już powinien być wiarygodny wynik
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
Moderatorzy: kasiora