- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
Batmaniku do pracy Jeszce wrócisz zobaczysz nie no tylko maluszki trochę podrosną i znowu zaczniesz żyć pełnią życia . ja zestresowana jakas jestem od wczoraj ale czeka mnie cięzki tydzien . i duzo spraw do pozałatwiania . . dzisiaj tez śmigam do pracy . troche mnie te niedziele wkurzaja ,ze do pracy trzeba isc ale nie da sie inaczej . u nas tak cięzko znalezc jest prace jaką kolwiek a co dopiero mówiąc taka jaką sie lubi i ,zeby nikt nie stał nad głowa ja swoja lubie i trzeba ja szanować tylko ,ze ten mój mąz jak mi plany pokrzyżuje to wtedy będe musiała cos zmienić ,bo całkiem możliwe ,ze się skończy to wszystko w sadzie a tego bym nie chciała . tyle dobrego ,ze mam wielu przyjaciół którzy stoja za mna murem
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Ja jutro idę do mojej nowej pracy po skierowanie na badania no i wtorek muszę przeznaczyć cały na lekarzy;/
Mój Mały zaczął się tak fajnie śmiać jak ten najmniejszy smyk z rodzinki.pl komicznie to wygląda. Jest już taki mądry ostatnio nauczyłam go robić rączki do góry i sprawia mu to ogromną radość jest cudownie jednym słowem;))
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
A chcesz wrócić do swojej obecnej pracy czy szukać sobie czegoś nowego??
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
wczoraj bylismy na wosp - wylicytowalismy makiete z piernika( ledwo w aucie ja wiozlam:) )
tort w ksztalce serca i bombke:) fajnie ze pomoglismy dzieciom no i Igor mial fajna zabawe bo i byl w wozie strazackim i byl na scenie hehe i ma zdjecie z lwem policyjnym:)
dzis nie bylam z nim u lekarza bo bylo duzo dzieci i to jeszcze chorych
my mamy juz trzy 4ki a reszta idzie a tak sie meczy ze dzis darl sie rano - nie szlo go uspokoic dopiero jak zobaczyl zel na zeby polozyl sie i otworzyl buzke zeby mu posmarowac:(
oj zamieszanie z tymi receptami teraz jest- mala ma bebilon na recepte i dostalam recepte z pieczatka ale naszczescie u nas w aptece ida na reke i kseruja dowody ubezp i tak za bebilon 3 opakowania zaplacilam 21zl a nie 22zl za jedno opakowanie przez ten strajk lekarzy
Marysia ledwo zaczelas a juz wolne
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Boziu już się nie mogę doczekać aż pójdę w poniedziałek do tej nowej pracy strasznie się cieszę woooow!
Batmanik super że brałaś czynnie udział w licytacji WOŚP'u , ja tylko serduszko kupiłam bo nie wiedziałam gdzie u mnie jest takowa impreza.
Raczku pewnie czasy są ciężkie trzeba jakoś sobie radzić, a dziewczynki później się będą cieszyć że są wprawione w wychowanie dzieciątek i nie będą miały z własnymi problemu
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Batmanik, mój mąż wciąż powtarza "kto ma szkołę ten ma lżej" ale cieszę sie na ferie, bo dziś zaczęłam kurs na prawko jedne zajęcia 2,5 godziny, głowa aż pęka, bo prosto z pracy, leciałam na kurs, i jak wyszłam z domu o 7 rano, tak wróciłam o 20.30 jutro mam tylko dwie lekcje, to luzik, ale pojutrze znów hardkor- 7 lekcji i znowu kurs i dziecka znowu nie zobaczę ale coś za coś!a w piątek rada pedagogiczna więc trochę posiedzę w szkole. Podeślę Wam link, do pewnego bloga na onecie,w którym historia chorej dziewczynki i siła jej mamy jest zarazem wzruszająca i budująca. Przynajmniej zajrzyjcie tam w wolnej chwili! juliankoweprzygody.blog.onet.pl
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
milo raczku ze po opracy do nas zagladasz
Marysiu a jak tam siostra?
Martuska jak w nowej pracy??
a my znow klotnia o kase az brak slow mam do tego wszystkiego
napisze tylko w skrocie przyszedl rachunek za prad i co moj oczywiscie na caly rachunek dal 600zl a jego o remont nie zapytal sie nikt ile kosztowal i pol nie dal czy drzewa nakupowal 20 metrow i co tez polowy kasy nie widac a ja zamowilam szfy i co mam sobie sama zaplacic!!! no hu,, czlowieka trafia...powiedzialam mu co mysle na temat jego matki bo dala ostatnio ciuchy pajaca( tak wielkiego ze ich dwojke bym wsadzila ) i to na dodatek z lumepksu nie wyprane!!! nawet malej na mikolaja jak dala ciuszki to tez z lumepksu i nie wyprane!!!teraz na dzien babki zamowilam jej kubek i co kupie majtki w lumeksie nie wypieor i tez jej wsadze:)) mowie to calkiem powaznie:)
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Do pracy dopiero lecę od 16 stycznia czyli w poniedziałek pierwszy raz- oczywiście zdam pełną relację . Już się nie mogę doczekać!! A w starej pracy już nie mogę wytrzymać kierownik mnie tak podku...ia że nie daję rady. Ale jeszcze dwa dni i może mnie pocałować w dupeczkę;D
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a tak to po staremu musze to wszystko opanować
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z kasą, to mamy wspólne konto, więc nie ma kłopotu kto ile i na co daje, wspólnie wszystko ustalamy, więc nie ma o co kotów drzeć, a rachunkami i finansami u nas zajmuje się M., i wychodzi mu to znakomicie.
Raczku, trzymam kciuki, żeby Twoj wytrzymał, masz rację "byle do wiosny", choć mi teraz nigdzie sie nie spieszy, bo dziś zaczęłam ferie, i nigdzie się nie wybieram. W pracy u mnie super, bardzo się cieszę, że w końcu i u mnie świeci słońce. martuska, mam nadzieję, że będziesz bardziej zadowolona z nowej pracy
A co do mojej siostry, to ginekolog potwierdził ciążę 6 tydzień z ułamkiem, ale zarodek jest malutki i nie miał jeszcze tętna, ginekolożka dała duphaston na podtrzymanie i coś tam jeszcze, w środę ma kolejne USG na którym sprawdzą, czy zarodek się rozwija.
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Miki zdrowy na szczęście nic go nie bierze i oby tak było
Cieszę się Marysiu że satysfakcjonuje Cię ta praca to jest chyba najważniejsze w tym wszystkim ;P
My też mamy teraz ciężki okres finansowy bo w tym miesiącu dostanę tylko pół pensji , Krzyśkowi się pomylili i wysłali - 200 zł. Więc musimy czekać na wyrównanie do następnego miesiąca... Ale cóż jak trza to trza. Jakoś to musi być