- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mam nadzieję ze napisałam dość zrozumiałe hehe

a u nas... masakra.. Igor smarka.. jeść nie chce... odmówił jedzenia mleka na noc

ja też zasmarkana

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- Sisi
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Sisi
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Moja Kaja ma taki kaszel po tej flegaminie ze nie wiem czy ona pomaga czy szkodzi i chyba z nia tez sie przejde do lekarza chociaz poza kaszlem i resztkami kataru nic sie nie dzieje lobuzuje jak zawsze

- gosiacek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Sisi zdrowia dla Was. U nas końcówka choroby. Mam przynajmniej taką nadzieję

- Sisi
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- gosiacek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Dziewczyny jak ubieracie teraz maluchy na dwór? Mój Mateusz jeszcze zakatarzony, więc ubieram go tak jak w zimę., ale chyba czas powoli pomyśleć o czymś lżejszym.
- haniaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Czytam was ale z odpisaniem gorzej,W domu brak czasu a w drodze do lub z pracy czasem mam problem z internetem
Gosiacek
Jak przeczytalam o tej psinie, to od razu pomyslalam, ze niektorym powinni odbierać od razu zwierzaki i dzieci.Zgroza....
Pomoc dziadkow nieoceniona masz racje.Ja jestem teraz chora i mój maz z corka na dwa dni pojechali do dziadkow zebym sie podleczyla a w ciagu tygodnia mama i teściowa pilnuja Lenki

Moniaa
Doskonale rozumiem Cie ze tesknisz za dziećmi nie widzac ich tak dlugo,Ja tez jestem poza domem od 9.30 do 20.30 tyle ze moje zarobki w miare ok,Trafilas na babsko co chcialoby wykorzystac na maksa placac grosze.Nic tylko dalej szukac w miedzy czasie
Sisi
Super, ze dostalas prace, no i powodzenia w szukaniu opiekunki! Czy tam gdzie mieszkadz sa takie stawki dla niani?Powiem Ci ze u mnie to jak sie znajdzie nianie w cenie zlobka to cud!Mowie oczywiscie o cenach w prywatnym zlobku bo nikt na inne nie patrzy to kwota 1300-1500 w takim w miare ok zlobku,Ceny opiekunek to 1700 i wiecej za caly etat.Także u Ciebie stawki duuuuzo nizsze,zazdroszcze!

Trzymajcie sie cieplo i zdrowka dla wszystkich!

- Sisi
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Hania zima jak dawalam ogloszenie a stawka byla 5zl to mialam mase telefonow,teraz znacznie mniej ale tylko dlatego ze wielu nie pasuje zbyt wczesna godzina 6-30 ktora podalam w ogloszeniu zeby juz sobie zaoszczedzic rozmow.
Gosiaczek ja sama jestem w kropce jak ta moja corke ubierac teraz tym bardziej ze jeszcze mi pokasluje ale przegrzewac przeciez tez nie dobrze

- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- Sarenka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

przez ostatni tydzień nie mogłam wogole wejść an forum bo jakiś blad mi wyskakiwal ;/
wyobrazcie sobie ze moja genialna szefowa chciała mnie jeszcze na inna wies wyslac a tak sklep 12h otwarty lacznie z sobata a niedziela do 18 nie zgodziłam się oczywiście i teraz widać ze zla na mnie jest i się będzie pewnie mscic...
ja tez nie wiem jak ubierać tym bardziej ze nie mam kurteczki wiosennej tylko taki plaszczyc struksowy i raczej za zimno jeszcze na taki mis ie wydaje a pod spodenki caly czas rajtuzki zakładam na gore body z dl rękawem i sukienke no i kurtka czapka szalik w zaleznosci a jak jest chłodniej to jeszcze cienki sweterek zapinany
Zuzia super w końcu spi cale noce przesypia i sama zasypia na noc wiec jestem mega zadowolona

ale uparciuch z niej straszny, bardzo mało mowi a praktycznie tylko mama tata i cos po swojemu.
we wtorek powiekszyla się nam rodzina szwagierka urodzila synka i już jej zazdroszczę takiego maluszka w domu

sarenka fajna czapa gdzie kupowalas w jakies sieciowce?
- Sarenka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
cichnie nam znowu na forum

remisleos kochana gdzie się podziewasz??!! jak chłopaki??
monia
BRAWO dla Ciebie kochana za przeciwstawienie się szefowej! dzielna kobieta z Ciebie! tak trzymaj! utemperuj babsko!!
pysiaczek
zdrówka dla was! i współczuję teściowej! moja ostatnio przejawia oznaki ludzkości

jak to kobieta :-D
sarenka
małe jest prze śliczna!
co do zimnego chowu jestem za! ja Igora też dość lekko ubieram. nie mam dla niego takiej kurtki na teraz bo albo zimowa ale w niej za ciepło albo bezrekawnik. jestem zdania ze lepiej jak jest trochę chłodno niż przegrzac. ja ubieram młodemu body na krótki, bluzkę na długi, bluzę i bezrekawnik. albo body na długi i bluzę i bezrekawnik, spodnie, skarpetki i adidasy. chustka na szyję i cienka czapka.
zresztą Igor nie lubi jak jest mu za gorąco.
w ogóle muszę pochwalić mojego syna. bo zaczyna coraz więcej i lepiej chodzić! co cieszy mnie bardzo! przejdzie już pół mieszkania a mamy duże bo 4 pokoje duży przedpokój no i wiadome kuchnia łazienka...
co jeszcze u nas?? właściwie to nic nowego... młody już zdrowy, apetyt też wrócił. skończyło się na katarze który później i ja przejęłam. ale obyło się bez lekarza i w ogóle...
no nic... ide się ogarnąć póki Igor robi drzemkę i idziemy na spacer! piękna pogoda, nie ma co siedzieć w domu

- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4
czy jeszcze ktos tutaj zagląda? Dawno się nie odzywałam, ale dużo sie działo. Z ważniejszych rzeczy od maja zaczynam pracę! I tu moja bolączka... musze zostawic Polcie z opiekunką a moje dziecko jest strasznie mamusiowe...
Sisi, jak ci poszlo przyzwyczajanie małej do niani? U nas jest ten minus ze Polcia bedzie u niani w domu (dwa pietra nizej), kobiete znamy i jest bardzo fajna, pilnowała juz kilkoro dzieci i czesto ją wcześniej z nimi widzialam wiec wiem ze będzie pod dobra opieka, ale bylysmy u niej dzisiaj i Pola nie dala sie nawet dotknąć, nawet przekupstwo ciasteczkiem nie podzialalo... mam taki plan zeby chodzic do niej codziennie/co drugi dzień i z czasem wychodzic na troche, pozniej na troche dluzej, ale szczerze mówiąc boje sie jak cholera, bo mi ciezo do kuchni wyjsc niezauwazona a co dopiero z czyjegos domu...
Poza tym Polce zostaly do wyjscia tylko piątki, nadal nie chce mówić, ale widac ze bardzo duzo rozumie.
Monia, jak tam szefowa zareagowała na wypowiedzenie? No i co tam u ciebie, znalazlas cos nowego?