- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Mincz
- Wylogowany
- gaworzenie
Nerwy mnie zżerają... Dziś idę na usg, rety trochę się boję... Trzymajcie kciuki, żeby się okazało, że wszystko w porządku...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Heja
Nerwy mnie zżerają... Dziś idę na usg, rety trochę się boję... Trzymajcie kciuki, żeby się okazało, że wszystko w porządku...
Ściskam kciuki!!! odezwij sie i napisz koniecznie
Liluch halllooo.. jak tam badania, napisz coś!! Jak dobrze pamiętam byłas w poniedziałek,tak? daj znac.
Jak tam samopoczucie w taki upał?
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
no wlasnie kochana, napisz koniecznie co i jak
a co do pogody. ja sie ciesze ze mam dzis juz wolne, bylam w pracy od 6 do 10 a wiec ten najgorszy skwar przeczekam sobie w domku sprzatajac i wypoczywajac, a wieczorkiem gdy zrobi sie juz chlodniej pojdziemy sobie na spacerek i jakies malutkie zakupy
- Mincz
- Wylogowany
- gaworzenie
Jest, jest Serducho bije 1,2cm, 7 tydzien 4 dzień, termin 5-6 lutego
ihaaaaa jeju ale mi lekko teraz na duszy
aż sobie założę suwaczek jak mi się poluzuje w pracy za chwilę
Jak dziewczyny znosicie takie upały? Ja wczoraj wzięłam Zosię na rower i byłam mokruteńka!! Taka duchota u nas i wielka wilgotność, że rano okna były zaparowane!
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to wspaniala wiadomosc!! uczucie pewnie tez niesamowite. jej az ja juz coraz bardziej nie moge sie doczekac. gdy pojdziemy do lekarza malestwo bedzie mialo juz 9 tygodni :-D
a ja wlasnie wrocilam do zywych z popoludniowej drzemki, a teraz czas wziac sie za sprzatanie. chociaz najlepiej to dalej bym spala, ale niestety samo sie nie posprzata :-D
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mincz
- Wylogowany
- gaworzenie
Jaka u was pogoda? Żart Smali do rana, co? Dziś na szczęście nie zapomniałam opuścić rolet więc w domu będę miała prawdziwy chłód Powiem wam, że o ile narzekałam na gresy na podłodze na przedwiośniu (kiedy już nie grzaliśmy to ciągnęło od tego kamienia, że hohoho), to teraz cieszę się z nich ogromnie - dom mi się nie nagrzewa (nawet przy podniesionych roletach)
Mój M dziś rano miał wyjazd do Wawy o 5,30. Oczywiście budzik 4,30 i obudziłam się razem z nim, poczytałam chwilę i durna zasnęłam przed 6 :/ Jak mój budzik dzwonił o 6,30 to nie wiedziałam, gdzie jestem Aż musiałam się wspomóc coca colą w pracy
- salacia
- Wylogowany
- gaworzenie
- W oczekiwaniu na Maluszka...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze ja mam ochotę na Pepsi a jakos nie mogę się przemóc ..echh
Salacia z tymi mdłościami to trafiłaś w sedno,mam nadzieję,ze jednak szybko miną!
A gdzie pozostałe dziewczyny?? Trochę się martwię, halloooo
- Mincz
- Wylogowany
- gaworzenie
Mam zjazd, kurcze jutro najchętniej bym pracowała z domu, ale chyba nie będę mogła :/
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zazdroszcze ci takiej podlogi :-D ja tez nie mam na co narzekac, akurat okna mojego mieszkanka sa z takiej strony ze slonce mam tylko do godziny 10 a wiec nie zdazy mi sie nagrzac. :-D
a co do pobudki to eh. obudzilam sie po 4 na sisiu i tak sobie mowie "a poloze sie jeszcze bo zanim kamil napisze ze dostawa to akurat wstane ogarne sie i pojade" a wiec zadowolona poszlam spac. a tu nagle godz 6.06 dzwoni telefon "czesc kasiu, a bo wiesz przyjechala dostawa" no tak to sie juz wyspalam, pomyslalam. no i co? a wiec wstalam umylam tylko na szybko twarz zeby i polecialam. a teraz wracam do domku, szybki prysznic i zakupy :-D czas kupic nowy stanik
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiek no to i Ty miałaś ciekawy poranek ... udanych zakupów!!
- Mincz
- Wylogowany
- gaworzenie
Kasiek, uuu nowy stanik... ja jeszcze wchodzę w stare. Ale za to tyłek już się nie we wszystko wciska
aśka, mimo upału chyba bym się zamieniła Ja już białej gorączki w biurze dostaję, mam takiego niechcieja i śpiocha... ;P
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mincz
nie przejmuj sie.. ja swojemu tez obiecałam wczoraj ze posprzątam chałupę i coo.. wyniosłam tylko śmieci i na tym sie skonczylo moje sprzatanie ale nie martw sie.. obiecałam ze zrobię jutro lub w sobote pierogi ale nie wiem czy beda hehe nie mam sily na nic.. najchętniej bym tylko spala
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Faceci.. temat rzeka.. najlepiej iść kupić, im pokazać ,ze jest.nawet po czasie i tyle
Mincz no to trochę naobiecywałaś,a w taką pogodę jak dziś to tylko leżeć ,albo moczyć się w basenie
Wiesz ja dzisiaj miałam oblężenie dzieci na ogrodzie, Mikołaj był w siódmym niebie.. tylko niestety przychodził chłopiec z którym nie potrafi się zgodzić, tzn on jest starszy o 2 lata, zabiera Mikołajowi zabawkę, zawszę tą którą Mikołaj się bawi i w nogi. Wie,ze mały go nie dogoni,wiec ryk i płacz. Ręce mi opadają. Super bawi się z pozostałymi dziećmi, zajadali się truskawkami,ale z tym jednym "kolega" niestety nie.. Ach dzieciaki. Tylko ja wymięta i wypompowana.