- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
puscilam mej dziecinie kolysanke - mysle sobie jak slyszy to moze pojdzie spac :-D a tu sie nie zapowiada na spanie. harce na calego. przez co ja nie spie bo wole skupic sie na jego kuksancach :-D rano 2 zapalki w oczy i pedze hehe.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety1992
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikola mój największy skarb :**
- Otrzymane podziękowania: 0

- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

u nas slonko od rana pieknie swieci

jeszcze troszke i do lekarza czas sie wybrac. a wiec jeszcze godzinka i zobacze mego syna

- zubi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Wszystkie mamy do lekarza, ja jutro się wybierałam ale może też dziś się przejdę ( potrzebne L4 i skierowanie na morfologię- przy okazji serduszka posłucham).
Dajcie znać po powrotach co u was ...

- aisod
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Tweety ja bym Ci radziła może poszukać innego lekarza, bo skoro mówisz, że nie za bardzo jesteś zadowolona, a przy ciąży to bardzo ważne, żeby Ci lekarz pasował i żebyś miała do niego zaufanie... Ja chodzę na NFZ i mam USG na każdej wizycie, takie krótkie, żeby tylko zobaczyć czy u dzidzi jest wszystko ok. Z tym USG to też zależy czy lekarz ma aparat w gabinecie, czy nie.
Kasiek daj znać, co tam u Igorka słychać

Asia śliczne miał łóżeczko Twój synek... Takie bajkowe

Zubi z wyprawką nie ma co sie spieszyć, jedyny argument do szybszego kupowania rzeczy dla malucha to po prostu rozłożenie kosztów, bo to wszystko strasznie drogie jest.

Myśmy wczoraj mieli letnią pogodę... a dziś jest buro i ponuro :/ aż sie wstawać nie chce...
Miłego dnia!
- w.monia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...

Po kilku dniach przerwy od godziny siedzę w pracy i nadrabiam co tam pisałyście

Rzeszów od rana jakiś pochmurny

Weekend minął
w piątek byłam na imprezie z okazji Dnia Edukacji Nadorowej - tak to jest jak się pracuje w szkole :d i doszłam do wniosku, że same plusy z Filipka w brzuchu

Mężuś w piątek przyjechał do domu więc radość, że hej

W sobotę - plan był na sprzątanie, ale pierwsze co w głowie to włączyć pralkę, żeby mężowi zdążyły rzeczy wyschnąć i żeby miał co spakować w niedzielę

W niedzielę na śniadanko były pyszne tosty

Zrobił sobie nasze zdjęcie i zabrał za sobą, więc wrzucę je, ale wyglądam strasznie bo tyle co skończyłam nos wycierać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Teściowie wrócili wieczorem z wypadu weekendowego więc resztę wieczoru spędziłam u rodziców, żeby sama nie siedzieć

Filipek w brzuchu szalał, chyba z radości, że tatuś jest w domu

Ja powoli ogarniam pracę, bo mąż zaplanował sobie 2 tygodnie urlopu na ostatni tydzień listopada i pierwszy grudnia i tak właściwie chyba od tego czasu pójdę już na zwolnienie

Chciałabym abyśmy coś ogarnęli nasze mieszkanie, bo sama to teraz już właściwie nic z takich poważniejszych porządków nie zrobię.
Chciałam, żebyśmy okna umyli, firanki wyprali, moskitiery ściągnęli, szafki odsunęli i posprzątali i jeszcze kilka innych rzeczy

Kochane, co do szkoły rodzenia to u nas pewno skończy się na indywidualnych spotkaniach,które organizują położne z szpitala w którym chcę rodzić bo Łukasz nie ma jak ze mną chodzić a sama powiedziałam, że chodzić nie będę

Co do muzyki to bardzo lubię "Usypianki Bobasa - Raimond Lap" zresztą nie tylko tą płytę, ale generalnie wszystkie z tej serii

My wizytę mamy 25 października

Trzymam kciuki za wszystkie mamusie, które mają terminy wizyt

Pozdrawiamy Was serdecznie i zabieram się za robotę, bo cały poniedziałek spędzę na forum

- wola82
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Monia dzisiaj dzien nauczyciela, to dzieciaki maja wolne

Wy wybieracie sie do lekarza zeby dzidziusie podgladnac, a ja ide do internisty bo juz 9 dzien jestem przeziebiona i zamiast lepiej to jest gorzej i niestety obawiam sie ze to juz mi na zatoki poszlo, ale nie chce znowu antybiotyku

A u nas piekna pogoda niebieskie niebo, bezwietrznie...
Kasiek czekamy na relacje

- w.monia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...

Kochana nie daj się i zmykaj do lekarza będzie dobrze

- zosiaxvx
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- drugie dzieciątko w drodze :)

u nas nieciekawa pogoda za oknem

tak wiec nici dzis ze spacerku

dzis czekam na moja paczke z allegro z rzeczamo do szpitala, ciekawe czy przyjdzie
Monia slicznie wygladasz

- issska1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Witam nowe mamusie...

Kurczę nie wiem czy na wszystko odpowiem, bo musiałam kilkanaście stron nadrobic...
Co do przytycia to u mnie na + 1,5 kg.
Asiu dewotami się nie przejmuj, mają szczęśie,że na mnie nie trafiły, już ja bym im odpowiedni komentarz dała

Tweety ehhh brak mi słów .... dziewczyny już Ci chyba wszystko napisały... Mam tylko pytanie, czy Twój mąż jest w Twoim wieku? też ma 21 lat? Niech chłopak dorośnie, po co dziecko robił jak jest nieodpowiedzialny? To nie zabawka tylko żywa istota... Bierze się za śluby i dzieci a nie ma czego zaoferować ani żonie, ani dziecku... Rozumiem,ze musieliście szybko dorosnąć ze względu na sytuacje rodzinną, ale nie on jeden na świecie jest z (wybacz za stwierdzenie) "patologocznej rodziny". Życzę Ci jak najlepiej , aby wszystko Wami się poukladało, niech znajdzie prace i będzie ok-dla chcącego nic trudnego, tylko podkreślam dla CHCĄCEGO

Kurde ja też muszę wrzucic jakieś foto. Dziaisj mi wymieniają resztę okien, w dodatku jedno źle wymierzył

A w weekend byliśmy na weselu, myślalam,że mała będzie kopała bo głośna muzyka, ale nic całe wesele, pewnie spała, bo cały czas tańczyłam to zapewne się kołysała i jej było błogo

- tweety1992
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Noc miałam zarwaną zapłakaną i wgl kupa nerwów.
Pożarłam się z mężem i to dość poważnie. Powiedziałam co myślę o tym nieróbstwie,nie przykładaniu się do odpowiedzialności,tym że czuję się zaniedbywana. Dostał jakiejś wścieklizny i poszedł sobie(wcześniej powiedziałam że jak chce tak dalej robić to niech się wyprowadzi bo mam dość wiecznego jego obrażania i pretensji)Postawiłam sprawę jasno jak radziłyście. No i potem musiałam iść go szukać od 1 do 3 chodziłam po Katowicach i szukałam tego ciulasa bo wbrew pozorom nie pozwolę żeby mu się coś stało. On się tym nie przejął wgl ino napisał mi że mam wrócić w minutę bo onaczej juz go nigdy nie zobacze. A co jak wróciłam dalej na mnie z mordą. Powiedziałam co myślę że mnie chodzi tylko o to żebysmy mieli za co żyć i utrzymać dziecko/by znalażł pracę i żeby poświęcił mi więcej czasu to stwierdził że ja lepiej psa traktuje. Potem poszedł spać. Ja tez odpuściłam bo zaczął mnie strasznie łeb i brzuch boleć,dziecko się chyba wystraszyło (oby nic mu nie było) bo wgl nie daje znaku życia,serce mi tak waliło jakby miało się rozpaść. ok 4 położyłam się i do 11 przespałam. Nic od rana nie mam ochoty, Pozmywałam byłam z psem i zrobiłam kawe/herbate i siedze na lapku bo nie mam sil na nic. Najgorsze jest to że się on do mnie nie odzywa i chodzi obok mnie jakbym dla niego obca była. Czuje sie winna i odpowiedzialna:( Cały czas chce mi sie plakac ale nie chce mu tego pokazywac jak cierpie. Ja juz taka jestem ze mimo jego bledow i jak zrobie awanture to czuje sie winna i ja bym chciala juz zeby bylo dobrze. Nie mam sie do kogo przytulic zle mi straszliwie. Nie wiem co mam ze soba zrobic

- tweety1992
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Isskaa żałuje,ze się nie odezwałam własnie.
Zazdroszczę,ze tylko 1,5kg

Monia przecudny brzuszek!!!!
- zosiaxvx
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- drugie dzieciątko w drodze :)

Noo Isska nieźle 1,5 kg jak ty to robisz??

słonce!!!! za moim oknem widze słonce

przyszła moja paczka z allegro

- tweety1992
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-