BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 5 miesiąc temu #764194 przez tweety1992
Ale cudowne :D JA też chcę takie. KUP MI ! :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #764205 przez kasiek21
magda
kupilam posciel tej firmy :-) z haftem aniolka niebieska i powiem ci ze w dotyku jest rewelacyjna :-) za komplet 3 czesciowy (poszfa na poduszke o wymiarach 40-60 cm i na koldre 135 na 100 cm bo takie mam wklady wiec troszke wieksze niz standard :-) i ochraniacz na lozeczko ) i zaplacilam 79 zl. jestem zadowolona :-)

11 lata 5 miesiąc temu #764206 przez kasiek21
a tak poza tym to me dziecie chyba wsadzilo dzis mi pod zebro swa malenka stupke albo co. bo tak buszowal buszowal a tu nagle auc!!! me zebro i musialam sie wygiac bo wysiedziec sie nie dalo :-D

11 lata 5 miesiąc temu #764209 przez zosiaxvx
śliczny wózeczek , śliczna posciel :)

kurde mała mi sie tak dziwnie ułożyła że nie moge sie zgiąć musze siedziec caly czas prosto jak patyk! auć boli!!!!

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 5 miesiąc temu #764210 przez zosiaxvx
kasiek21 napisał:

a tak poza tym to me dziecie chyba wsadzilo dzis mi pod zebro swa malenka stupke albo co. bo tak buszowal buszowal a tu nagle auc!!! me zebro i musialam sie wygiac bo wysiedziec sie nie dalo :-D

też własnie pisałam o tym jak moje dziecie mi krzywde robi :lol:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 5 miesiąc temu #764212 przez Magda28
hehe Tweety ja sama się zakochałam,pokazałam mężowi to caly czas ogląda i za miesiąc zamawiamy :laugh:

Kasiek własnie widzę że jakość bardzo dobra,ja będę zamawiać 11 elementów :laugh:
Wiecie co ja staram się słodyczy nie jeść i caly tydzien miałam post hehe i stwierdzilam ze mała ma dlatego takie ciche dni,a wczoraj pojaddlam czekolady i mała tak fika ze fiu fiu :P
rano ze zdziwieniem patrzylam na mój brzuch,a tam wielki pagórek chyba tylek na mnie wypiela,niesamowite uczucie :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #764214 przez kasiek21
magda
a myslisz ze potrzebne Ci te wszystkie bajery?? :-) kazdy ma oczywiscie swoje zdanie ale jak dla mnie np. baldachim nie wyglada ladnie i jest siedliskiem kurzu.

11 lata 5 miesiąc temu #764222 przez Magda28
no może baldachim jest niepotrzebny,ale wezmę go też, zawsze mogę go zdjąć :) ale prześcieradlo,pościel czy te ochraniacze na bok to jestem zaaaa a i rożek napeno mi się przyda :laugh:

Jutro znowu poniedziałek i znowu odnowa masakra :dry: strasznie ten czas leci....

11 lata 5 miesiąc temu #764225 przez tweety1992
Ja jeszcze jutro wolne a od wtorku szkoła. I dojazdy 1,5 godziny ;/ Masakra.

Wózek już ozdobiłam :p Powiesiłam pszczółkę i czerwoną kokardkę. Nie umiem się na patrzeć i już bym chciała poużywać :p

Mąż też nie umie się nadziwić że tak tanio kupiłam w tak idealnym stanie tą karocę(jedyny minus-ciężki jak cholera)

11 lata 5 miesiąc temu #764226 przez kasiek21
a ja sie ciesze ze jutro poniedzialek :-D bo mam jutro wizyte a wiec zobacze dziecie me cudowne :-D trzymajcie kciuki o 9.30 by ptaszek memu synowi nie odpadl :-P

11 lata 5 miesiąc temu #764230 przez Magda28
Kasiek wcale się nie dziwie,że się cieszysz sama bym się nie mogła doczekać :P ja dopiero za 3 tygodnie :angry: hehe będziemy trzymać kciuki :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #764237 przez wola82
No to Tweety wozek juz masz, jak bedzie przybywac wiecej dzieci dla dzidziusia to moze i maz cos zatrybi.
Posciel przesliczna jak ja uwielbiam zielen :) ale baldachim faktycznie zbedny, ale jak kto uwaza.
Moje malenenstwo ogolnie spokojne od kilku dni, jak leze na boku cos czuje wiecej, a wizyte mam 24 dopiero.
Nie no kaska jak juz bylo widac to raczej nie odpadnie. Szybciej to moze u nas urosl, bo plec nie byla 100 % potwierdzona.

11 lata 5 miesiąc temu #764242 przez tweety1992
No chyba mu zaczyna coś świtać bo o łóżeczku dziś już mówił. A jak byliśmy w sklepie to patrzył ile kosztują kaszki i słoiczki dla dziecka.

Ja uwielbiam różowy i niebieski kolor oraz czarny. Ale dla dziecka kupuję rzeczy uniwersalne ;) razie gryby miało coś się zmieniać w póżniejszym czasie.

Żem się najadła. Ryż z warzywami:D I jak się położyłam tak zaczęła się apokalipsa, Tak to nie dawało znaku życia a teraz ruszamy i ruszamy :D

11 lata 5 miesiąc temu #764249 przez Magda28
Wiola zjedz coś slodkiego,ja wczoraj się skusiłam na czekolade i mała fika cały czas :laugh:
No właśnie zieloną wybiorę. do dziewczynki też będzie pasować,a w pózniejszym czasie i do chłopca :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #764255 przez tweety1992
Zieleń taki uniwersalny jest ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka