BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 1 miesiąc temu #789910 przez andzia90
Adziaaa - szybko zleci miesiąc a ty będziesz mieć swoje maleństwo kolo siebie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #789911 przez Adziaaa
ha ha :) no tak :) będę wiedzieć na co się przygotować :) a co do porodu to opiszecie jakie wrażenia macie ? ten temat teraz mnie jakoś bardzo interesuje :)

11 lata 1 miesiąc temu #789915 przez Edi28
Dzień Dobry Kobietki :-) kurczę faktycznie strasznie szybko ten czas zleciał :-) w sumie za 4 dni też zacznę 30 tydzień i nawet nie wiem kiedy tyle czasu zleciało. Teraz pewnie za to będzie nam się dłużyło :-D Ja dziś planuję leniwą niedzielę, leżę pod kocykiem i się dokształcam, czytam podręcznik dla przyszłych rodziców :-) Miłej niedzieli :-)

11 lata 1 miesiąc temu #789933 przez aska27
Tweety ale Cię wzięło na te naleśniki :blink:

Kasiu z tego co piszesz wynika,ze miałam dokładnie takie same "zachcianki" i dokładnie to samo mnie odrzucało do jedzenia co Ciebie teraz :)

Adziaa też juz bym chciała tulić moja Sare :) ale czas szybko zleci :)
Co do porosu to nie ma reguły, zobaczymy jak to jest .. wiesz mój Mikołajek nie chcial się urodzić, mimo licznych prób, też mi mi było przykro,ze inne mamy już tulą swoje dzieci,wiedzą,ze jest ok,a mój uparciuch zaparł się i koniec :) no,ale tak już jest. Nie smutaj się, już bliżej niż dalej :blink:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789934 przez wola82
Ja mam tylko nadzieje ze nie przenosze, bo w pierwszej ciazy urodzilam 9 dni po terminie, a to jest najgorsze czekanie, termin minal a tu nic sie nie dzieje :S

A dzisiaj obiad gotuje moj maz, Losos z brokulami i feta zapiekany i i do tego salata rukola, zobaczymy co wyjdzie.

11 lata 1 miesiąc temu #789937 przez tweety1992
A ja się lenie w łóżku z mężem :p W końcu to co chciałam mam :D Do tego kiepskich oglądamy a mały zaczął się ruszać :) Obudził się chyba :)

11 lata 1 miesiąc temu #789941 przez aska27
wola82 napisał:

Ja mam tylko nadzieje ze nie przenosze, bo w pierwszej ciazy urodzilam 9 dni po terminie, a to jest najgorsze czekanie, termin minal a tu nic sie nie dzieje :S

zgadzam się, to czekanie... moje dziecko też się uparło, dobrze mu w brzuszku widocznie było :blink: .. w końcu zdecydowali na cięcie. Ani rozwarcia,ani skurczy nic... a po oksytocynie czułam się rewelacyjnie! jeśli więc chodzi o poród naturalny to tak naprawdę nie wiem jak to jest :huh: Ciekawe czy tym razem będę rodzić swoimi siłami czy jednak znowu CC.

11 lata 1 miesiąc temu #789955 przez Magda28
Zosienko dziękuje ślicznie za życzenia :kiss:

Twetty śliczny masz już brzusio taki zgrabniutki :)

Ja wlaśnie przyjechalam z zakupów kupiłam sobie dwie pary spodni,sweterek i malej czapusie z szalikiem na wyjście ze szpitala :lol: oglądalam tez kombinezony na wyjście masakra 110 zł oczy mi wyszły na wierzch :dry: przecież ja tylko pare razy jej założe ehhh... i zastanawiam się czy nie kupić przez allegro jeden fajny znalazłam i wpadł mi w oko :lol:

allegro.pl/kombinezon-gruby-z-futerkiem-...-62-i3698655860.html
widać że zadbany i nie zniszczony..

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789959 przez aska27
Magda ślicnzy ten kombinezon i niedrogi... masz racje,ze to tylko "na chwilę". Bardzo mi się podoba :)

jeju,jakie ja mam zaniki pamięci :cheer: szok! oby po ciązy minęło!

11 lata 1 miesiąc temu #789961 przez Aneteczka
Edi
Caaly czas L-4 wysylasz do pracodawcy, jak minie 30 dni Twojego L-4 to przejmuje Cie ZUS, ale to pracodawca wysyla dokumenty do ZUS.

11 lata 1 miesiąc temu #789963 przez dominia
Witam,
Ja chcialam tylko zapytac Aski jak tam cukry ? :) mierzenie tyle razy w dniu pewnie boli juz no nie ? :)

Piekne brzuszki dziewczynki ! I te male i te duze :)
Duzo zdrowka dla Was ! :*

11 lata 1 miesiąc temu #789966 przez Adziaaa
właśnie ja mam 3 kombinezony i nie wiem co z nimi zrobić na pewno, aż tyle dla małej to przesada

11 lata 1 miesiąc temu #789969 przez aska27
dominia napisał:

Witam,
Ja chcialam tylko zapytac Aski jak tam cukry ? :) mierzenie tyle razy w dniu pewnie boli juz no nie ? :)

Piekne brzuszki dziewczynki ! I te male i te duze :)
Duzo zdrowka dla Was ! :*

Dominia dobrze,ze piszesz wysyłam priv do Ciebie.

11 lata 1 miesiąc temu #789972 przez wola82
Adziaaa napisał:

ha ha :) no tak :) będę wiedzieć na co się przygotować :) a co do porodu to opiszecie jakie wrażenia macie ? ten temat teraz mnie jakoś bardzo interesuje :)

W tej chwili nie mysle o porodzie, jak to bedzie, ale przy pierwszym, jak juz dostalam skurcczy i wogole doszlo to do mnie to zero paniki zero stresu totalny spokoj, a teraz jedyne czym sie martwie jak na razie to to jak Lukas zareaguje na to ze mnie nie bedzie w domu, chociaz ja to pewnie bardziej przezyje niz on.
I porod mialam naturalny, urodzilam 4,200 szczescia, teraz mam nadzieje ze bedzie mniejsze.

Przesliczny kombinezon Magda

Asia to faktycznie Mikolajkowi sie nie spieszylo ;)

11 lata 1 miesiąc temu #789973 przez zosiaxvx
ja mam 2 kombinezony :) ale sie najadłam B)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka