BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 1 miesiąc temu #789672 przez Sarenka
andzia90 napisał:

Dziewczyny jaki polecacie wózek?? bo ja miałam na oku jeden ale coś mi w nim spacerówka nie pasuje. Poszukuje wózka który ma dużą gondole i żeby nie był ciężki (mieszkam na 4 piętrze bez windy) i cena też przestępna :)

Wozek Jwdo Fyn. Slynie z duzej gondoli,jest stosunkowo lekki,ja tez bede go dzwigac. Cena rowniez jest jak na te jakos wozkow calkiem,calkiem.... Jeszcze go nie mamy,ale w styczniu na pewno klikniemy i zakupimy...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #789674 przez Sarenka
Jedo Fyn oczywiscie.

11 lata 1 miesiąc temu #789710 przez zubi
Dziewuchy super te wasze brzuszki, jedne mniejsze drugie większe, ale okrąglutkie i foremne :)
Jak na wasze zdjęcia patrzę to przypomina mi się stereotyp grubej, napuchłej mamy, a my wkraczamy w ostatni trymestr ( niektóre już w nim od dawna) i co same szczuplutkie i zgrabne mamusie :) nie zgodne ze stereotypem - tak trzymać ciężarówki :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789720 przez aska27
andzia90 napisał:

My w 29 tc :) powoli już bliżej niż dalej :)

Andziaa dokładnie!!! :blink:

śliczne ciuszki i buciki!!!

Krzywa cukrowa u mnie kosztuje 15 zł

Magda CUDNY brzusio i pięknie wyglądasz!!! :)

Edi Twój brzuszek równie fajny :blink:

mozesz sama podać nr konta w Zusie ja tak zrobiłam :) teraz pieniązki przelewają mi na konto.

Tweety maluszek w brzuszki raczej nie mówi nic, ale bulgotanie mozna usłyszeć :) nie przepraszaj,po to jest to forum,zeby pytać :blink:

Kasiek współczuję zgagi :P co do włosków o własnie tak mówią,ze gdy zgaga dokucza to dzidzia będzie miała czuprynkę na głowie :lol: Mnie dzisiaj tez męczy, pewnie przez te ciastka, chyba..hmm,odkąd jestem na diecie to nie miałam,a tutaj dzisiaj wyjątkowo.

11 lata 1 miesiąc temu #789723 przez tweety1992
No tak aska ale tylko się zbłazniłam a nie chciałam żeby tak wyszło. Adam mnie w jajo zrobił a ja z siebie błazna robię przed Wami :(

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789729 przez aska27
tweety1992 napisał:

No tak aska ale tylko się zbłazniłam a nie chciałam żeby tak wyszło. Adam mnie w jajo zrobił a ja z siebie błazna robię przed Wami :(

gdzie tam,ja tak nie pomyślałam. O rożne rzeczy pytamy na forum :blink:

Coś fajnego pokażę :)

Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #789732 przez tweety1992
Piękny cytat :) Normalnie go wkleję na FB jezeli mogę ?

11 lata 1 miesiąc temu #789733 przez aska27
Pewnie,że możesz :)

11 lata 1 miesiąc temu #789740 przez tweety1992
Co tam porabiacie?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789741 przez aska27
ooo moje dziecko ma czkawkę :) ostatnio coraz częściej czuję :)
a jak się wygina i rozciąga, szok! :)

11 lata 1 miesiąc temu #789745 przez tweety1992
No moje dziecko chwilowo robi sobie jakieś jaja bo zwykle się ruszało o tej godzinie a teraz nie. Więc już czuję te kolejną noc nie przespaną bo jak w zeszłą mi robił średnio co 1-1.5 godz pobudkę :p

Czkawki niestety jeszcze odróżnić nie umiem. Ale jak robi gimnastykę to już nawet wiem o której godzinie ;)

11 lata 1 miesiąc temu #789812 przez aisod
Dzień dobry!

Mam nadzieję, że niedziela dziś będzie lepsza niż sobota ;) Zaraz wybieramy sie na jakiś wypad, szkoda, że pogoda mglista :/
Jak ja dziś nie mogłam spać to szok... Zasnęłam koło pierwszej, obudziłam się o 4:01 (jeszcze miałam pobudkę o 2) i już w ogóle nie zasnęłam... Ach ta bezsenność ciążowa :)

tweety1992 napisał:

Tweety myślę, że on usłyszał, jak coś tam w Tobie pracuje, czasami są w brzuchu śmieszne dźwięki... Niech myśli, że to dziecko może sobie pogadają ;) Pamiętaj, że głupich pytań nie ma, są tylko głupie odpowiedzi :D

Moje dziecię też ma czkawkę często, ale w porównaniu z Michałem to prawie w ogóle tej czkawki nie ma ;) Misiek, jak był w brzuchu to potrafił mieć parę-nawet paręnaście razy dziennie czkawkę :D Po porodzie też mu tak zostało ;)

Miłego dnia!

11 lata 1 miesiąc temu #789819 przez tweety1992
Aisod pocieszyłaś mnie :D Mój mąż lubi se pogadać i poudawać dziecko także chyba nie zrobi mu to AŁA na psychice jak go nie poinformuję że tam nic do niego nie mówi :p

Wg tego że Wy wczoraj dodawałyście brzuszki to i ja nie będę dłużna i dodam swój robiony wieczorem :)
Mały ale jest :) Taki coś niewymiarowy :D

Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789831 przez Adziaaa
tweety1992 śliczny brzuszek :) malutki, ale spoko jeszcze urośnie :) już mniejszy nie będzie chyba, że po porodzie :D

ja znowu nie czuje ruchów ;) byłam u lekarza zrobił mi usg wszystko w porządku serce bije jak należy.. wtedy akurat się ruszała :) Powiedziała mi żebym się nie przejmowała bo wszystko jest w porządku :) po prostu dzieci są różne :) spokojne i te trochę mniej :)tak więc bd mieć chyba spokojna córeczkę :)

11 lata 1 miesiąc temu #789851 przez wola82
Dzien dobry w mglista niedziele.
Aska u nas tez dosc czestko czuje czkawke, z Lukasem tez tak bylo.
No naprawde wszystkie brzuszki sliczniutkie sa.
Nie mam pomyslu na dzisiejszy dzien :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka